ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот зеления » 09 юли 2011 20:46

ogrizko написа:
зеления написа:Малка обява: Продавам 10-15 годишно лилаво колело монтана. Цена: по договаряне. :lol: :lol: :lol:

:twisted: някой си търси белята май.... :oops: :oops:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 09 юли 2011 21:17

varnafen написа:
Veso1913 написа:
varnafen написа:Кого сме псували под козирката?

Вуцов - да
един смешен вратар - да
друг?

Сам си отговори на въпроса.За другите плщти и псувани няма да ти отговоря сега.А прави ли сте да постъпвате по този начин?

Това е нелепо - в последните 10 (десет) години агитката е псувала 2-3 души от отбора при това смятам обосновано. Козирката псува половината отбор всеки мач. Как въобще може да правиш сравнение и да задаваш подобни въпроси....?

Явно си младо моче,затова ще ти отговоря с лек опит за хумор.Като пораснеш и се преместиш под козирката,тези 5-6 на брой които си псувал до сега през цялата ти кариера на фен,ще градират на 5-6 на мач. :mrgreen: До тук с шегите.Не виждам каква агитка сте,щом си позволихте да обиждате Алекс.А и днес крещяхте срещу Янев./да не забравяме че му е първи мач на Тича.И аз не го харесах,но имам по висок праг на търпимост от вас-подкрепящите безрезервно/.За разлика от теб-човек псувал определен брой играчи и треньори,аз съм псувал само един треньор в Черно море и то преди мноооого години.Беше ми за първи и последен път.Тук във форума си позволявам критики към играчи и треньори/затова е форума/,но на Тича се опитвам да успокоявам приятелите настроени критично към определени хора.За разлика от повечето присъстващи имам нагласата да подкрепям цял мач,а не да демотивирам.Но къде да си излее човек болката,ако не тук?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 09 юли 2011 21:31

Много слаба игра, от новите само Паломино става и донякъде Марчев, показаха, че има футбол при тях, но това ще се види най-ясно, когато започнат мачовете срещу по-силните отбори, Доростол не е критерий за нищо. Янев е единственият ни ляв бек, резерва ще му бъде Тошко Колев така като гледам, явно няма пари за нови класни футболисти и Генов е събрал каквото може
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
surikat
Контакти:

Мнениеот surikat » 09 юли 2011 22:40

Mourinio написа:Много слаба игра, от новите само Паломино става и донякъде Марчев, показаха, че има футбол при тях, но това ще се види най-ясно, когато започнат мачовете срещу по-силните отбори, Доростол не е критерий за нищо. Янев е единственият ни ляв бек, резерва ще му бъде Тошко Колев така като гледам, явно няма пари за нови класни футболисти и Генов е събрал каквото може

Освен Паломино,от новите момчета ми хареса много Митев(29) много добри центрирания с левия крак,има много хляб в него.Попов(19) също ми хареса.За Симеонов мога да кажа,че има кураж да стреля от дистанция(което на мен много ми хареса.тези момчета малко като се пообиграят и сработят и нещата ще започнат да се нареждат.Както другите така и Паломино го виждам за първи път,но това момче има страшен поглед върху играта и мота по 2-3-4ма играчи. ;)

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 09 юли 2011 22:46

surikat написа:
Mourinio написа:Много слаба игра, от новите само Паломино става и донякъде Марчев, показаха, че има футбол при тях, но това ще се види най-ясно, когато започнат мачовете срещу по-силните отбори, Доростол не е критерий за нищо. Янев е единственият ни ляв бек, резерва ще му бъде Тошко Колев така като гледам, явно няма пари за нови класни футболисти и Генов е събрал каквото може

Освен Паломино,от новите момчета ми хареса много Митев(29) много добри центрирания с левия крак,има много хляб в него.Попов(19) също ми хареса.За Симеонов мога да кажа,че има кураж да стреля от дистанция(което на мен много ми хареса.тези момчета малко като се пообиграят и сработят и нещата ще започнат да се нареждат.Както другите така и Паломино го виждам за първи път,но това момче има страшен поглед върху играта и мота по 2-3-4ма играчи. ;)

Митев е наш юноша и за това не го приобщих към новите попълнение от други отбори, иначе определено беше от малкото играчи играчи, които впечатлиха с нещо в тая контрола...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 юли 2011 23:06

Споко моряци, тази година отборът ни никак не е лош. Ще жънем плодове, повярвайте ми!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 09 юли 2011 23:21

Прав си Mourinio,явно така ще бъде. Аз само мога да кажа, че ще берем ядове май. Не знам каква търпимост трябва да имаме към Янев, но той днес показа, че отляво сме като разграден двор. Когато си поискаха тея мокрите първото полувреме, тогава си минаваха по левия ни фланг. То не бяха пасове зад гърба и надбягвания, или тъпи грешки и... крилото пак сам по фланга. Ами ако беше някой по-стойностен отбор??!! Бях гледал Янев на първите две двустранни игри и ми се стори по-стабилен. Някак по-спокоен бях, въпреки, че се притеснявах, че няма друга алтернатива. След видяното тоя мач.. съм обезверен. Та ние нямаме ляв бек. Не знам. Нека тея, от които зависи и които отговарят да му мислят, да решават, да преценяват. Имат още малко време. Но.. кажи речи, първенството чука на вратата. Според мен не дясно крило ни трябва, а ляв бек и още един по-стабилен централен защитник. Аз Йотов не го виждам как ще се впише в състава. Отдясно могат да играят и Румен и Капитанов. Тоя Марчев не мисля, че трябва толкова упорито да го налагат като титуляр отдясно. Нито мисля, че става, нито пък, че е за там. Той по принцип играе отляво. И докога чуждите кокошки ще се виждат патки на тея, от които зависи???!!! Май ставаме шуробаджанашки отбор. Дали пък няма още некой свободен агент от Локото Пд за ляв бек?! Егати. То се вижда, че момчетата са изморени. Всеки ден тренировките завършват с двустранна игра на цял терен, което натоварва много. То и затова някои почиваха днес. Сигурно трябва да е така, та да имат въздух и да играят до края на мачовете и да мачкат. Видя се, че и без Жоро Илиев сме кръгла нула. Но аз лично не съм доволен от представената продукция днес на нашия отбор. Имаше няколко хубави неща, но... твърде малко и недостатъчно за първи мач пред собствена публика и срещу такъв отбор. Та ние чак второто полувреме отправихме точен удар към вратата им??? Надявам се бат Чечко да е видял каквото трябва, тоя мач да е най-слабия от досегашните и предстоящите и... някак всичко да успеят да оправят до старта на първенството, щото... ще берем ядове май! Сега некои, дето само това чакат, ще ревнат: тоя плюе! Тц, тоя не плюе, тоя се опитва да разсъждава трезво и се притеснява за отбора. Ако някой не е съгласен с мнението ми моля, нека опонира. Притеснява ме също, че няма коментари?! Какво бе, не ви ли пука?!
Последна промяна от Iceberg на 09 юли 2011 23:25, променено общо 1 път.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 09 юли 2011 23:22

зеления написа:Споко моряци, тази година отборът ни никак не е лош. Ще жънем плодове, повярвайте ми!

Зелен, ти сериозно ли?!
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 09 юли 2011 23:29

Mourinio написа:
surikat написа:

Митев е наш юноша и за това не го приобщих към новите попълнение от други отбори, иначе определено беше от малкото играчи играчи, които впечатлиха с нещо в тая контрола...

Твърде малко игра, но добре се включи. Гледал съм го, има качества, докъде ще успее да ги развие и ще му дадат ли шанс, предстои да видим. Между другото, в последния момент са решили да го вземат в групата за лагера...

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 09 юли 2011 23:33

Iceberg написа:

Прав си Mourinio,явно така ще бъде. Аз само мога да кажа, че ще берем ядове май. Не знам каква търпимост трябва да имаме към Янев, но той днес показа, че отляво сме като разграден двор. Когато си поискаха тея мокрите първото полувреме, тогава си минаваха по левия ни фланг. То не бяха пасове зад гърба и надбягвания, или тъпи грешки и... крилото пак сам по фланга. Ами ако беше някой по-стойностен отбор??!! Бях гледал Янев на първите две двустранни игри и ми се стори по-стабилен. Някак по-спокоен бях, въпреки, че се притеснявах, че няма друга алтернатива. След видяното тоя мач.. съм обезверен. Та ние нямаме ляв бек. Не знам. Нека тея, от които зависи и които отговарят да му мислят, да решават, да преценяват. Имат още малко време. Но.. кажи речи, първенството чука на вратата. Според мен не дясно крило ни трябва, а ляв бек и още един по-стабилен централен защитник. Аз Йотов не го виждам как ще се впише в състава. Отдясно могат да играят и Румен и Капитанов. Тоя Марчев не мисля, че трябва толкова упорито да го налагат като титуляр отдясно. Нито мисля, че става, нито пък, че е за там. Той по принцип играе отляво. И докога чуждите кокошки ще се виждат патки на тея, от които зависи???!!! Май ставаме шуробаджанашки отбор. Дали пък няма още некой свободен агент от Локото Пд за ляв бек?! Егати. То се вижда, че момчетата са изморени. Всеки ден тренировките завършват с двустранна игра на цял терен, което натоварва много. То и затова някои почиваха днес. Сигурно трябва да е така, та да имат въздух и да играят до края на мачовете и да мачкат. Видя се, че и без Жоро Илиев сме кръгла нула. Но аз лично не съм доволен от представената продукция днес на нашия отбор. Имаше няколко хубави неща, но... твърде малко и недостатъчно за първи мач пред собствена публика и срещу такъв отбор. Та ние чак второто полувреме отправихме точен удар към вратата им??? Надявам се бат Чечко да е видял каквото трябва, тоя мач да е най-слабия от досегашните и предстоящите и... някак всичко да успеят да оправят до старта на първенството, щото... ще берем ядове май! Сега некои, дето само това чакат, ще ревнат: тоя плюе! Тц, тоя не плюе, тоя се опитва да разсъждава трезво и се притеснява за отбора. Ако някой не е съгласен с мнението ми моля, нека опонира. Притеснява ме също, че няма коментари?! Какво бе, не ви ли пука?!

Като ти гледам писанията, явно си бил на стадиона. Що не се опита да потичаш в тази жега?! Не видя ли какво беше времето, обстановката... нито имаше настроение за неква борба. Просто една контрола за разцъкване, а ти очакваш продукция като за финали! И на мен не ми хареса нито играта, нито организацията, ама ми е ясно, че като няма залог не трябва да очаквам нещо по-сериозно. Я успокойте малко топката! Ще си проличи на къде сме след 5-6 кръг.

Върни се в “Черно море”