Юнайтед или Барса

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: Юнайтед или Барса

Мнениеот angelov » 19 май 2009 12:27

Не ми пука кой ще спечели. Надявам се единствено да стане хубав мач, с доста голове, а не като миналогодишната им среща.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 19 май 2009 13:04

Искам Манчо да спчелят независимо с колко, но Бербо да вкара победния гол и да затвори устата на всички критици.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 19 май 2009 21:04

Сега ми се ще да напиша , ще ви спъкаме от бой 3-0 : 4-0 за БАрселона .... обаче такива М А Л О У М Н И изказвания за финал на шампионската лига неискам да давам... освен товаа Манчестър не излизат срещу Чепинец \" Горнонанагорнище\" , излизат срещу БАрселона, вкарани над 130 гола през сезона... ЛЕо Меси е в отбора.... поне призовавам към по умерени изказвания... хахахаха въпреки че сте ми забавни много с тия изкази , че шет ни спукате с 5 гола.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

smpt
Контакти:

Мнениеот smpt » 19 май 2009 21:47

Искрено се надявам Манчестър да бият и естествено да защитят титлата си. А що се отнася до барса наистина видяхме как стигнаха до финала.
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 20 май 2009 01:45

smpt написа:Искрено се надявам Манчестър да бият и естествено да защитят титлата си. А що се отнася до барса наистина видяхме как стигнаха до финала.

С 4-0 над Bayern и победа над шампиона на Франция - 5-2... значи ако си говорим тее МАнчестър се узориха с Порто... после биха детската градина на Арсенал , тъкаче по тая логикаа няма причина и двата да са там.
Аз си мисял , че ако от УЕФА са помогнали на Барселона умишлено, сега ще им го върнат на финала... понеже сички знаем , че никoй не е защитавал трофея си , и секи си мисли сега едва ли не ( неутралните зрители най-вече и тия дето гледат само финала ) че и сега БАрселона ще спечели.И Изведнъж аидее Манчестър си защитава трофея, с което се повишава и интереса към турнира можеби нз... но си мисля че биха върнали жеста сега, и да подпрат MAn.И така едната година с адски късмет - 2 греди за Челси, подхлъзване на ТЕРИ .. на другата с някое рамо за Манчестра и аидее МАнчестър шампион на два пъти... с лигльото Роналдо най вече...

Barcelona - MEs Que Un Club !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
jivko1211
Контакти:

Мнениеот jivko1211 » 25 май 2009 21:38

Аз съм от Манчестър.Нямам много голяма прогноза но мисля 2:0 за Манчестър.

ronaldo940
Контакти:

Мнениеот ronaldo940 » 26 май 2009 17:27

ЮНАЙТЕД МНОГО ЯСНО FOREVER IN MY HEART :mrgreen:

Потребителски аватар
ManUtdMadFan
Контакти:

Мнениеот ManUtdMadFan » 27 май 2009 16:42

mormona написа:
smpt написа:Искрено се надявам Манчестър да бият и естествено да защитят титлата си. А що се отнася до барса наистина видяхме как стигнаха до финала.

С 4-0 над Bayern и победа над шампиона на Франция - 5-2... значи ако си говорим тее МАнчестър се узориха с Порто... после биха детската градина на Арсенал , тъкаче по тая логикаа няма причина и двата да са там.
Аз си мисял , че ако от УЕФА са помогнали на Барселона умишлено, сега ще им го върнат на финала... понеже сички знаем , че никoй не е защитавал трофея си , и секи си мисли сега едва ли не ( неутралните зрители най-вече и тия дето гледат само финала ) че и сега БАрселона ще спечели.И Изведнъж аидее Манчестър си защитава трофея, с което се повишава и интереса към турнира можеби нз... но си мисля че биха върнали жеста сега, и да подпрат MAn.И така едната година с адски късмет - 2 греди за Челси, подхлъзване на ТЕРИ .. на другата с някое рамо за Манчестра и аидее МАнчестър шампион на два пъти... с лигльото Роналдо най вече...

Barcelona - MEs Que Un Club !

Нали се сещаш че терена е бил еднакъв за всички ???? А за Роналдо - голяма лигла си е и мн. ме нерви ама е добър футболист ....
България

Върни се в “Манчестър Ю”