Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Човек мисли малко. Когато няма интерес за стоката ти от страна на клиентите какво би направил? Естествено, че ще свалиш цената. Няма смисъл да го държим, дори на 10 милиона трябва да скачаме и да го даваме, иначе трудно някой ще ни даде 13-14 милиона, преди два сезона Рафа сам си набута таралежа в гащите с тези 20 милиона, а той и тогава не струваше толкова.
- liverpool96
- Контакти:
Той не че и сега струва толкова, но това си е друг въпрос
. В нашия случай Съндърланд имат интерес към него и както другите отбори могат да си "играят" с нас с това постоянно завишаване на цената за конкретен футболист, така и ние трябва да хитруваме на трансферния пазар, за да не оставим този таралеж пак да се домъкне в гащите.
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
liverpool96 написа:Той не че и сега струва толкова, но това си е друг въпрос. В нашия случай Съндърланд имат интерес към него и както другите отбори могат да си "играят" с нас с това постоянно завишаване на цената за конкретен футболист, така и ние трябва да хитруваме на трансферния пазар, за да не оставим този таралеж пак да се домъкне в гащите.
Проблема е, че Съндърланд са единствените глупаци, които захапаха стръвта
Ако ги изпуснем тях, после на кого ще го пробутаме. Виж другите отбори хитруват, защото ако ние не вземем играчите им, някой друг ще ги вземе-нормално. За останалите когато има много желаещи, нормално да се вдига цената, а при Акуилани схемата е съвсем различна.
- liverpool96
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:liverpool96 написа:Той не че и сега струва толкова, но това си е друг въпрос. В нашия случай Съндърланд имат интерес към него и както другите отбори могат да си "играят" с нас с това постоянно завишаване на цената за конкретен футболист, така и ние трябва да хитруваме на трансферния пазар, за да не оставим този таралеж пак да се домъкне в гащите.
Проблема е, че Съндърланд са единствените глупаци, които захапаха стръвта![]()
Ако ги изпуснем тях, после на кого ще го пробутаме. Виж другите отбори хитруват, защото ако ние не вземем играчите им, някой друг ще ги вземе-нормално. За останалите когато има много желаещи, нормално да се вдига цената, а при Акуилани схемата е съвсем различна.
+1. Всички знаехме, че Рафа трудно попадаше на качествени футболисти и трансферната му политика е меко казано ужасяваща. Иначе благодарение на него на Анфийлд дойдоха няколко големи имена.
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Да но благодарение на Рафата на Анфийлд все още са недоразумения като Акуилани, Йованович със заплата от 120 000 паунда на седмица, Ел Жар, Деген...

- liverpool96
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:Да но благодарение на Рафата на Анфийлд все още са недоразумения като Акуилани, Йованович със заплата от 120 000 паунда на седмица, Ел Жар, Деген...![]()
Защо мислиш, че и при Краля не помирисват терен
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
liverpool96 написа:Liverpool forever_95 написа:Да но благодарение на Рафата на Анфийлд все още са недоразумения като Акуилани, Йованович със заплата от 120 000 паунда на седмица, Ел Жар, Деген...![]()
Защо мислиш, че и при Краля не помирисват терен. Спокойно, Кени е наясно с положението и се старае да им намери купувач, на фона на това, което виждам досега. С малко търпение и ще се избавим от жалките им изражения и безумно големите заплати.
Охх, от колко хора имаме да се избавяме...също така от недоразуменията на Рой Ходжсън
- liverpool96
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:liverpool96 написа:Liverpool forever_95 написа:Да но благодарение на Рафата на Анфийлд все още са недоразумения като Акуилани, Йованович със заплата от 120 000 паунда на седмица, Ел Жар, Деген...![]()
Защо мислиш, че и при Краля не помирисват терен. Спокойно, Кени е наясно с положението и се старае да им намери купувач, на фона на това, което виждам досега. С малко търпение и ще се избавим от жалките им изражения и безумно големите заплати.
Охх, от колко хора имаме да се избавяме...също така от недоразуменията на Рой Ходжсън
Бях с големи очаквания към Ходжсън, но с резултатите и липсата на мотивация в отбора си изработи гнева на собствениците. А това което постига с УБА си е наистина впечатляващо. Е, за някои треньори по-голямото предизвикателство, напрежение и очаквания им действат негативно.
- tedicha123
- Контакти:
Незнам но Кени ако беше почнал от началото сезона с ливърпул можехме да направим нещп повече - да влезнем в ШЛ.Просто Рой Ходжсън неможа да спечели доверието на футболистите.Всякакви "Грандове" като Улвърхямптън и тем подобни идваха на Анфийлд и ни правиха смешни.Ако си спомянте един мач срещу Блекбърн когато Стивката изпусна дуспата точно преди удара целуна емблемата на Ливърпул и след този мач уволниха дядо Рой.
Просто беше адски глупаво да се назначава Ходжсън.
Просто беше адски глупаво да се назначава Ходжсън.
-
suareshampion
RedMagic написа:Точно вмомента на отбора му трябва опит и класа. До никъде няма да стигнем ако вземаме само играчи като Хендерсън. Аз много харесвам Хендо, но мисля, че той ни стига и не ни трябват повече "таланти", защото сега се нуждаем от играчи като Мата, Кейхил, Бейнс, Агуеро, които могат веднага да покачат неминуемо класата на отбора, пък и имат някакъв опит. За това винаги, когато пиша евентуалния състав за другия сезон, Карагър присъства в него, защото е втори капитан и истински лидер на отбора !
ПС. Някой беше казал, че Хендерсън най-вероятно няма да е титуляр през новия сезон. Аз не мисля така, едва ли Кени ще даде 20 млн. за резерва, пък и Хендо е по-добър от Лукас !!! И първия ни мач е срещу Съндърланд, не го забравяйте. !
И аз съм сигурен ,че точно с тези четиримата(Мата, Кейхил, Бейнс, Агуеро) ще ни се покачи класата и може да се атакува спокойно титлата ! Какво като е 20 млн Хендерсън ,Кени ги е дал за 5 годишен договор ,така че докато израстне момчето защо да не е резерва първата година ? С тая игра в момента трудно ще се пребори за титулярно място !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.