Пускат абонаментните карти за новия сезон, 2011-2012

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Пускат абонаментните карти за новия сезон, 2011-2012

Мнениеот fena » 09 юли 2011 13:52

Цените остават непроменени, продажбите започват от понеделник!
- VIP карта - 300 лв.
- Бизнес карта - 220 лв.
- Централна трибуна - 110 лв.
- Трибуна "Спортклуб" (сектор В) - 60 лв.
- Трибуна "Бесика" - 30 лв.
- Абонамент за автомобил - 100 лв.
Изображение

От понеделник ръководството на Локомотив ще пусне в продажба абонаментните карти за домакинските мачове на представителния отбор за новия сезон. Желаещите да закупат целосезонен пропуск, могат да го направят от административната сграда на стадион "Локомотив". На по-късен етап продажбата ще се осъществява и във фен-магазина на Лаута.

Изображение

Изображение
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Пускат абонаментните карти за новия сезон, 2011-2012

Мнениеот Пловдив1926 » 09 юли 2011 14:11

Супер :) Картичката си е чиста работа, няма опашки за билети, няма чакане :idea:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 юли 2011 14:27

Е за Бесика 30 лв.. без пари!При нас за сектор г 70 лв :lol: Ние сме гъзари :lol: :lol: по-добре си купувам всеки път билет.за тия пари не си заслужава.може да ми се наложи да не мога да отида на 2-3 мача домакински ква ми е файдата!?При вас положението обаче едруго!30 лв не са толкова много пари, пък като се и замислиш къде не си ги дал :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 09 юли 2011 15:03

[offtopic]Ремонт в момента има ли ?[/offtopic]
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 юли 2011 15:06

vladitol написа:[offtopic]Ремонт в момента има ли ?[/offtopic]

Другата седмица почваме терените за дюш ;)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 09 юли 2011 15:12

[offtopic]До няколко дена трябва да започне изграждането на затревено игрище. А до 2-3 месеца, очакваме да започне и работата по монтаж на стълбове за ел. осветление на стадиона.[/offtopic]

Всеки истински фен трябва да си купува абонаментна карта. Аз лично винаги съм го правил. Първо - по-този начин помагаме на клуба финансово, Второ - няма да се блъскаме за билет, преди всеки мач. Трето - със закупуване на карта показваме нашата съпричастност към клуба и за това, че сме част от него.
Нека всеки, за който сектор има взъможност, си закупи съответната карта.
Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 юли 2011 16:01

drughi написа:

[offtopic]До няколко дена трябва да започне изграждането на затревено игрище. А до 2-3 месеца, очакваме да започне и работата по монтаж на стълбове за ел. осветление на стадиона.[/offtopic]

Всеки истински фен трябва да си купува абонаментна карта. Аз лично винаги съм го правил. Първо - по-този начин помагаме на клуба финансово, Второ - няма да се блъскаме за билет, преди всеки мач. Трето - със закупуване на карта показваме нашата съпричастност към клуба и за това, че сме част от него.

съгласен съм с тебе, ама трбява да има някакви норми.не може на вас и на Левски за сектор Б да е 30 лв а ние да даваме по 70 това е ебати ташака!Това не ме прави по-малко фен, като не си купя карта :)Аз пак ще си ходя на всеки мач сигурно, ама просто тоя път не си заслужава
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 09 юли 2011 16:04

POPCORN написа:
drughi написа:

съгласен съм с тебе, ама трбява да има някакви норми.не може на вас и на Левски за сектор Б да е 30 лв а ние да даваме по 70 това е ебати ташака!Това не ме прави по-малко фен, като не си купя карта :)Аз пак ще си ходя на всеки мач сигурно, ама просто тоя път не си заслужава

Вчера ви бях на "ремонтирания" стадион в Борисовата....ебати ремонта,ебати стадиона.Поне да си го бяха изчистили!!!! По-зле и от кочина.И 30 лева са много за тая мизерия!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 юли 2011 16:07

Кви норми бе колега, тоя сектор входа е колкото кажем, сещаш ли се ;) Щото вас ви връткат титани митани за стотинки и вие козирувате. Като се оперите малко ви слагат 10 лева билетчето и Г е празен като оградата ви. Другия сезон живот и здраве да направим новата Бесика няма проблем да се плаща повече за стадиона, но на този етап без никакъв ремонт генерален, за кое? Общината 20 години един пирон не е забила на тоя нашия стадион, на каква база увеличение на цените...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 09 юли 2011 20:02

Вчера ви бях на "ремонтирания" стадион в Борисовата....ебати ремонта,ебати стадиона.Поне да си го бяха изчистили!!!! По-зле и от кочина.И 30 лева са много за тая мизерия!

еми това имам предвит!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Локо Пловдив”