nik_bg1 написа:![]()
![]()
![]()
Имало съгледвачи, които са го наблюдавали срещу Монтана... Толкова много са се впечатлили, че вдигнали цената... а тя е нечувана и разтърси целият свят... не само Пловдив.
те че срещу Монтана не са го гледали не са не е играл

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
nik_bg1 написа:![]()
![]()
![]()
Имало съгледвачи, които са го наблюдавали срещу Монтана... Толкова много са се впечатлили, че вдигнали цената... а тя е нечувана и разтърси целият свят... не само Пловдив.
kalata80 написа:Браво,щом го пише в Сън,а не в български вестник съм склонен да повярвам.
south_division написа:Защо да не го искат? Млад е , сърбин е и е направил фурор с националния си отбор. Дано да го искат наистина , ама ми е интересно защо не играе в Локо или поне аз не съм го виждал да играе.
Пловдив1926 написа:Наистина скаути на въпросните отбори са били на мача на сръбския национал и проявяват интерес към Лукич. Много съм доволен, че подписахме двугодишен договор с него. Така няма да има начин да си тръгне без трансферна сума като свободен агент или нещо такова. Момчето наистина е талант и очаквам да го гледаме в шампионска лига до няколко години... Дано преди това да даде повечко на Локомотив
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта