Лято 2011 трансфери и спекулации!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

loko2004
Контакти:

Re: Арсенал, Челси и Ман.Юн искат играч на Локо Пловдив!

Мнениеот loko2004 » 09 юли 2011 09:35

nik_bg1 написа: :) :) :)
Имало съгледвачи, които са го наблюдавали срещу Монтана... Толкова много са се впечатлили, че вдигнали цената... а тя е нечувана и разтърси целият свят... не само Пловдив. ;)

те че срещу Монтана не са го гледали не са не е играл :), ама виж в мачовете на Сръбския национален отбор до 19 г. където е основен играч и голмайстор са го гледали сега ако наистина проявяват интерес ще го гледат и на финалите на европейското до 19г. след някой друг ден а както знаем към сръбските млади футболисти интереса си е доста сериозен
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 юли 2011 10:35

Наистина скаути на въпросните отбори са били на мача на сръбския национал и проявяват интерес към Лукич. Много съм доволен, че подписахме двугодишен договор с него. Така няма да има начин да си тръгне без трансферна сума като свободен агент или нещо такова. Момчето наистина е талант и очаквам да го гледаме в шампионска лига до няколко години... Дано преди това да даде повечко на Локомотив :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 09 юли 2011 10:48

Очаквана новина.Най-големият талант на Сърбия.

от вишата лига следят под лупа сръбски таланти.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

kalata80
Контакти:

Мнениеот kalata80 » 09 юли 2011 10:50

Браво,щом го пише в Сън,а не в български вестник съм склонен да повярвам.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 юли 2011 11:03

kalata80 написа:Браво,щом го пише в Сън,а не в български вестник съм склонен да повярвам.

вица на годината !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Това е английския вестник "Шок", "Шоу" или както там се казват! :lol: :lol: :lol: :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 09 юли 2011 13:47

Защо да не го искат? Млад е , сърбин е и е направил фурор с националния си отбор. Дано да го искат наистина , ама ми е интересно защо не играе в Локо или поне аз не съм го виждал да играе.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 юли 2011 13:49

south_division написа:Защо да не го искат? Млад е , сърбин е и е направил фурор с националния си отбор. Дано да го искат наистина , ама ми е интересно защо не играе в Локо или поне аз не съм го виждал да играе.

Ето може да го видиш вкара гола за нас :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SuaSQqhhjas[/youtube]
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
БУЛТРАС
Контакти:

Мнениеот БУЛТРАС » 09 юли 2011 13:57

Пловдив1926 написа:Наистина скаути на въпросните отбори са били на мача на сръбския национал и проявяват интерес към Лукич. Много съм доволен, че подписахме двугодишен договор с него. Така няма да има начин да си тръгне без трансферна сума като свободен агент или нещо такова. Момчето наистина е талант и очаквам да го гледаме в шампионска лига до няколко години... Дано преди това да даде повечко на Локомотив :)

Te въпросните английски ТОП отбори, ако искат, могат да го вземат още утре. За тях парите не са проблем. Аз даже съм убеден, че той няма да си изпълни двугодишният договор с вас.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 09 юли 2011 14:12

На никой не му пука в какво вярваш неградски. Гледай да продадете курдов за две кокошки и едно прасе, поне като минат изборите и дпс-то ви остави да има с кво да изхраните цирка.

Върни се в “Локо Пловдив”