Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Re: БФС глоби Батков с 3000 лева

Мнениеот vlado_vdv » 27 май 2009 15:50

PFC Litex написа:Момчета в случая не е важно, колко е глобен.
В някой случай дори се поставят символични суми от по едно левче. 10 000 глоба да сложат за него пак бълха го ухапала.
Важно е, че е доказан за виновен, а това е оръжие срещу престижа му и е много по-гадно от паричната глоба.

Ако бяхме в нормална държава да.
Обаче за какъв престиж на Бай Ганьо говорим?
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 27 май 2009 15:52

danchovalev написа:Те тях трябваше да ги извадят миналия сезон още, за да се върнат след 3-4 години по нормалния начин, а не както навремето са ги вкарали...

Много ви се иска на вас,фенчетата на мизерния и мачкан от нас отбор,а :?:
Много ви се иска да си избивате комплексите от нас,по този начин :!:
:lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
no_choice
Контакти:

Мнениеот no_choice » 27 май 2009 16:01

като се има в предвид къде живеем и за кой говорим, най вероятно са му казали "Тошко айде не говори вече така че ще трябва найстина да те глобяваме"
Правехте се на Ултраси и хулигани после на мутри и наркомани, а сега сте Путки насрани !! САМО ЦСКА !!!

СинЕкстремист
Контакти:

Re: Клубната ни емблема в Европа ?

Мнениеот СинЕкстремист » 27 май 2009 16:04

UltraBlue написа:Мен пък тази повече си ме кефи ;)

И мен ме кефи повече. Вече съм дискутирал този въпрос и по други форуми.

По въпроса за традицията... на привържениците на старата ни емблема ще кажа само, че ако следваме същата логика, дайте да върнем червено-жълтите райета като клубни цветове и да турим една майна на синьото, като ще сме големите консерватори и традиционалисти :roll: :!:

От естетическа гледна точка пък изобщо няма място за сръвнение. Новата е в пъти по-красива от старата.

Сега, искам да кажа нещо и за супер тъпанарския лаф "Лопатата". Тоя термин го измисли преди близо десет години един бивш(и слава богу) кадър в агитката ни известен като Луната. Който е толкова левскар, колкото аз съм комунист. Той освен, че е ненадминат пияница, е просто един фен на Челси, а когато играеме с тях ходи в английската агитка да ги подкрепя, освен това е пръв приятел с така наречените ултраси на Цесека - Панчаревска комуна, какво повече да говорим за него? Е подръжавате ли му кво, по акъла на такъв човек ли се водите? Един фен на Челси, човек обичащ шибаната Англия и шибаните островитяни повече от България и сънародниците си, ето това е вашия "идеолог" на отрицателите на новата емблема? В първите години след като се сдобихме с нея, никой не възропота, ама никой. Дори и тези които сега надигат голям вой по тоя повод, или поне тези от тях които тогава ходиха по мачове, щото повече от "традиционалистите" и "консерваторите" са били още малки в края на 90-те. Пак казвам, всичко стана и тръгна случайно, от един "оригинален" лаф на един пияница, който на всичкото отгоре е фен на Челси, а не на Левски. Първо лафа си проби път и популярност, но тогава пак си беше просто майтап лишен от логика и никой не се опитваше да го обоснове с такава, с течение на времето за съжаление стана точно това. И като се има предвид колко е фешън да си консерватор и традиционалист, особено в такава среда, то нямаше как, отново казвам, за съжаление, лафа да не се обвърже с "традиционализма" и да се пръкне течението и идеологията срещу новата ни емблема. И повтарям, в първите и години, такива настроения изобщо нямаше. Да старата емблема продължаваше да се тачи и уважава, но просто като чувство към историята ни, което е всъщност истинска проява на традиционализъм. Уважаваше се също толкова и по същите подбуди по които се уважават и старите ни клубни цветове. Не случайно в емблемата на София-Запад присъстват, но просто присъстват и са под синия цвят, а не са основни. Аз също питая подобно уважение, но само толкова, аз също съм традиционалист и консерватор като цялостен манталитет, но винаги има изключения, за това харесвам повече новата ни емблема, както харесвам повече синия цвят, от колкото червено-жълтото райе.

Ще кажа и друго по въпроса за "Лопатата", този пиянски лаф изсмукан от пръстите, който дефакто е жалък и смешен именно защото осмива най-голямото качество и естетическо превъзходство на новата емблема, това че изобразява ЩИТ! Да щит, а не лопата както се привижда на някой след третата водка и сед което някой за да се правят на оригинални го подеха. За това на "традиционалистите" и "консерваторите" ще им кажа също, да се допитат до кой да е хералдист коя от двете емблеми е по-хубава и може да очаквате само еднозначен отговор. Дори предлагам на тези които владеят английски да си направят наистина такъв експеримент. Напишете хералдика я в Гугъл, я във Фейсбук, я на някое подобно място, свържете се с поне няколко чуждестранни експерти по хералдика, които не са виждали двете емблеми, покажете им ги и ги попитайте коя е по-хубава! Минимум 90% от тях, ще ви кажат, че новата е категорично по-хубава. Ето ви една безпристрастна, обективна и професионална оценка.

Ако новата прилича на "Лопата", какво да кажем за старата която е копие на "Кубчето на Рубик" :?:

Изображение = Изображение

Изображение = Изображение
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 27 май 2009 16:07

Сега Батков ще се разори и ще се наложи да поеме защитата на Томов.Така в Левски ще дойдат пари от ЦСКА.(То така или ина4е и в двата отбора се перат на едни същи хора парите) :)

пелинат

Наистина ли е енигма?

Мнениеот пелинат » 27 май 2009 16:18

Много интересно как Св.Табаков не се досети ,че мачът е Славия-Левски .Сигурен съм ,че е бил на Овча купел и той или В.Грънчаров могат да коментират имало ли е маймунски звуци или не.Или такива коментари в Гонг са забранени.От БФС са толкова жалки ,че стават за смях .Батков 2месеца го прехвърляха от комисия в комисия и от немай къде го наказаха 3000лв.Според БФС всеки ,който плати 3000лв. може да плюе по съдии ,да заплашва,да лъже,да провокира и т.н.Сега се почва разследване за расистски скандирания ,но то ще се разглежда,когато Левски си изиграе мачовете у дома и евентуално догодина може да ги санкционират за 1мач,но не вярвам.А доколкото знам за расистки скандирания се отнемат и точки.За наказанието на ЦСКА им трябваха 2дни,но за Левски не стигат и 20.И това ако не е двоен стандарт.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Наистина ли е енигма?

Мнениеот slavia_forever » 27 май 2009 16:23

пелинат написа:Много интересно как Св.Табаков не се досети ,че мачът е Славия-Левски .Сигурен съм ,че е бил на Овча купел и той или В.Грънчаров могат да коментират имало ли е маймунски звуци или не.Или такива коментари в Гонг са забранени.От БФС са толкова жалки ,че стават за смях .Батков 2месеца го прехвърляха от комисия в комисия и от немай къде го наказаха 3000лв.Според БФС всеки ,който плати 3000лв. може да плюе по съдии ,да заплашва,да лъже,да провокира и т.н.Сега се почва разследване за расистски скандирания ,но то ще се разглежда,когато Левски си изиграе мачовете у дома и евентуално догодина може да ги санкционират за 1мач,но не вярвам.А доколкото знам за расистки скандирания се отнемат и точки.За наказанието на ЦСКА им трябваха 2дни,но за Левски не стигат и 20.И това ако не е двоен стандарт.

Кое е енигма, че не разбрах?! :roll:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

СинЕкстремист
Контакти:

Мнениеот СинЕкстремист » 27 май 2009 16:24

пелинат написа:Много интересно как Св.Табаков не се досети ,че мачът е Славия-Левски .Сигурен съм ,че е бил на Овча купел и той или В.Грънчаров могат да коментират имало ли е маймунски звуци или не.Или такива коментари в Гонг са забранени.От БФС са толкова жалки ,че стават за смях .Батков 2месеца го прехвърляха от комисия в комисия и от немай къде го наказаха 3000лв.Според БФС всеки ,който плати 3000лв. може да плюе по съдии ,да заплашва,да лъже,да провокира и т.н.Сега се почва разследване за расистски скандирания ,но то ще се разглежда,когато Левски си изиграе мачовете у дома и евентуално догодина може да ги санкционират за 1мач,но не вярвам.А доколкото знам за расистки скандирания се отнемат и точки.За наказанието на ЦСКА им трябваха 2дни,но за Левски не стигат и 20.И това ако не е двоен стандарт.

Ей тва е! Вие от Цесека - Панчаревска комуна може да се считате за моралните шампиони понеже, ако ни бяха отнели точки за маймунските звуци щяхте да сте първи. Обаче си го дискутирайте по вашите форуми, аз нас раелните шампиони ни оставете да празнуваме :mrgreen:
Емил Велев - САМ СРЕЩУ ВСИЧКИ! Кокала завинаги в Левски! КРАЙ!!! Изображение Изображение

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 27 май 2009 16:25

пелинат. даваш ли си сметка че говориш(пишеш) несвързано и нищо не ти се разбира, сигурно щото нищо не си казал

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 27 май 2009 16:28

Просто колко си прав... Точки няма как да им отемат, но поне да ги бяха предупредили, да покажат, че двойния стандарт го няма, а всъщност... Абе българска му работа..

Върни се в “Архив”