shomba14 написа:Ако не привлечем Мата до средата на другата седмица, значи няма да играе за нас. До тогава най-вероятно ще сме взели Даунинг и тогава ще трябва да се целим в Ленън. Стискайте палци Вила да поискат над 20 милиона за Даунинг за да се забавят нещата там и да пренасочим вниманието си към Мата. Ленън според мен ще ни е сигурен ако извадим едни 20 милиона, което според мен е една прилична цена за него. Ако всичко стане както ние искаме догодина състава ще изглежда по този начин: На вратата Рейна, в защита Агер и Кейхил. От ляво Сисоко, а от дясно Джонсън. В център на терена Адам и Джерард. Крила от ляво Мата, от дясно Ленън или Каут. В атака Суарез като втори нападател и Агуеро като централен и направо титлата ще можем да гоним. Е какво ще кажете?

А Хендерсън ? А Керъл ? Не ми се вярва тези футболисти, които общо струват 55 млн. да сетят резерви, мисля, че ще са твърди титуляри... Съставът по-скоро ще бъде : Рейна на вратата , в защита Карагър и Агер, от ляво Сисоко, от дясно Джонсън, в центъра Адам, Джерард и Хендерсън, по крилата Суарес и Даунинг, а на върха на атаката Керъл. Просто нямаме шанс да вземем Агуеро. И аз го искам много, но по-добре да гледаме реално. 4-3-3 ще ни е схемата за следващия сезон, на там отиват нещата. Не мисля, че ще вземем и Мата. Добър е, да, но не вярвам краля да извади 25 млн. за него. Не, че не извади 35 за Керъл... Абе не се знае, ще видим как ще се развият нещата...