България - Италия (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: България - Италия (официална тема)

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 юли 2011 19:36

Viktor4o_Rs написа:
Cesc Fabregas написа:
acmilan написа:Да не кажа най-комичният :mrgreen:

Определено не позволява да отпадне от първата тройка :lol: :lol: Има още няколко левскаря, които също са много смешни, но това е друга тема и не е времето да я обсъждаме сега :lol:

Сега ще напиша нещо в негов стил:
И да, "бихме" със съдиите Италия. И какво - класираме ли се, че не разбрах :o :o :o

Заеби, не е заслужил изобщо да му се обръща толкова внимание. Дай да си гледаме мача, а не да се занимаваме с някакви мрънкалници ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 08 юли 2011 19:38

Viktor4o_Rs написа:
Cesc Fabregas написа:
acmilan написа:Да не кажа най-комичният :mrgreen:

Определено не позволява да отпадне от първата тройка :lol: :lol: Има още няколко левскаря, които също са много смешни, но това е друга тема и не е времето да я обсъждаме сега :lol:

Сега ще напиша нещо в негов стил:
И да, "бихме" със съдиите Италия. И какво - класираме ли се, че не разбрах :o :o :o

Много малко кавички си сложил :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 08 юли 2011 19:41

Абе Владо Николов чак му треперят джуките от яд .... много се е вживял ... ама така трябва 8-) 8-)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 08 юли 2011 19:43

Madridist написа:
jembajemba написа:

Няма къде да играят - на поляната отвънка ли? Няма толкова много зали, 1 град е домакин на финалите, доколкото знам така е било винаги.

Ако има желание, винаги може да се измислят алтернативни варианти. Защото в момента, в този си вид, нещата въобще не са равнопоставани. Липсва всякакъв феърплей. 8-)

То това да е проблемът. Първо Полша си наредиха групите и това кога с кой да играят както им изнася, после съдиите очевидно ги подпират. Няма никакъв феърплей.

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 08 юли 2011 19:44

тия черни екипи ,някак не ни отиват
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 08 юли 2011 19:45

mitni4arq написа:тия черни екипи ,някак не ни отиват

Напротив-тия са най-яките!!Да не говорим,че с тях ни върви-бихме Русия,неска пак!!
Само с тях треа да играем! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 08 юли 2011 19:47

jembajemba написа:
Madridist написа:
jembajemba написа:

Няма къде да играят - на поляната отвънка ли? Няма толкова много зали, 1 град е домакин на финалите, доколкото знам така е било винаги.

Ако има желание, винаги може да се измислят алтернативни варианти. Защото в момента, в този си вид, нещата въобще не са равнопоставани. Липсва всякакъв феърплей. 8-)

То това да е проблемът. Първо Полша си наредиха групите и това кога с кой да играят както им изнася, после съдиите очевидно ги подпират. Няма никакъв феърплей.

Искрено им желая на поляците, ако изобщо продължат напред, още на полуфинала да бъдат разпилени, а ако може същото да им се случи и в мача за 3. място. С нищо не бяха по-добри от нас в мача помежду ни, а някои от играчите им честичко се опитваха да провокират нашите и да се заяждат.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 юли 2011 19:48

Пожелавам на поляците, които викаха за нас , да се чувстват като пълни идиоти към 11 часа :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 08 юли 2011 19:48

Браво момци. Велики сте... Айде още малко да довършиме жабарите...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 08 юли 2011 19:48

Udoji90 написа:
gzagorov написа:Предните два дни като ни режеха какво говореше тогава? Не нападам никого, нападам българското "чувство за справедливост" и малоценост. То ни изяжда главата, а не тодор Алексиев или слабата форма на Казийски (или както казваше един разбирач - Казински :) Ама нищо, плюйте си, плюйте си...

Говориш пълни глупости! Питай, когото искаш - всички хора, с които съм говорил за мачовете ни, знаят, че бях много недоволен, че ни подпираха. Нямаш си идея колко съм псувал съдиите, така че не ме критикувай, като не си наясно! :evil: Това за съдийското решение преди малко го казах само на шега - нали не помисли, че наистина вярвам, че съдиите ще видят всичко???!!!
Не знам за какъв ме мислиш, но не съм от тези, които само плюят - дори напротив - повече предпочитам да защитавам нашите - нито един път не съм ги нарекъл "некадърници", "смешници" или нещо подобно. :!:

ОК, ако е така, поднасям своите извинения! Подлъгах се, че другите, като говорят сериозно, ти подкрепяш тяхната точка, а и мнението ти е тячно след тяхното. Не съм бил прав, но просто вече много ме доядява на българската злоба.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Архив”