След злощастната за България световна лига,форумите са заляти от компетентни мнения
(демек псувни) на форумни специалисти,висящи цял ден пред компютъра.
"Ми то аз дъ бях триниор,щях да земъ златнити мидали"-заявява форумният експерт Пешо от
Куртово Конаре.
Федерацията,впечатлена от думите му,го назначава за наставник на отбора през олимпийската 2012 година.Пешо веднага взима в щаба си цялата си рода,заедно с братовчедите си до 9то коляно,както и половината село.На въпроса,как ще се представим в предстоящата Световна Лига през 2012 треньора отговаря "Ний сме най великите веее".Феновете буйно го аплодират,най сетне имаме треньор,който не се бои да каже истината в очите и да си поставя високи цели.
Обявена е и програмата за лигата.България попада в лесната група А,заедно с отборите на
Бразилия,Русия и Куба.
"Тия смешници ли уе?Ше ги отнесем" заканват се по форумите българските фенове.Повечето се радват,че се разминаваме с аржентинци и финландци,най-страшните ни противници.
Треньора Пешо обявява състава на отбора за лигата.Прави впечатление отсъствието на младите български играчи Матей Казийски и Владо Николов,направили силен сезон в Италия.
"Нямат опит,нивото им е като за Б-отбора,но ще следим развитието им"-заявяват от треньорския щаб.За сметка на това България е събрала всичките си звезди,сред които блестят имената на разпределителя-магьосник Жоро Братоев,мега-талантът на световния волейбол Николай Пенчев и новата суперзвезда на Зенит-Костенец Жани Желязков.Тошко Алексиев също намира място сред титулярите,след като черпи треньора Пешо с една мастика,но тъй като няма места за повече посрещачи,е преквалифициран в либеро,а Салпаров му е резерва.
Отбора се събира 2 часа преди първия си мач-срещу Бразилия в новата свръх-мега-хипермодерна 1 000 000 зала в Перник.
Интересът е толкова голям,че залата се пръска по шевовете и много фенове не успяват да
влязат...