haha написа:Какви 10 секунди бе човек,Лайфаймер е финиширал на 1:05 от основната група
Явно РейдиоШак отук нататък ще залага на Кльоден за влизане в петицата.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
haha написа:Какви 10 секунди бе човек,Лайфаймер е финиширал на 1:05 от основната група
track.and.field написа:Имаше само 1 падане, поне докато аз гледа, на Лайфаймър, 5 км. преди финала. Финишира някъде на около 10 секунди след основната група
Brannik написа:Кой е първият колоездач, който в рамките на един сезон завършва в Топ 10 на крайното класиране на всяка от трите големи обиколки?
кой ще помогне със сайтове и информация която дава горе долу някаква част отговори на въпросите дето задават,самия коментатор го каза,че има такъв-такива сайтове и много хора добре са се ориентирали
MagicMoments написа:Brannik написа:Кой е първият колоездач, който в рамките на един сезон завършва в Топ 10 на крайното класиране на всяка от трите големи обиколки?
кой ще помогне със сайтове и информация която дава горе долу някаква част отговори на въпросите дето задават,самия коментатор го каза,че има такъв-такива сайтове и много хора добре са се ориентирали
Намерих го какво ще ме черпиш![]()
![]()
Brannik написа:MagicMoments написа:Brannik написа:Кой е първият колоездач, който в рамките на един сезон завършва в Топ 10 на крайното класиране на всяка от трите големи обиколки?
Намерих го какво ще ме черпиш![]()
![]()
Бидонче студена напитка![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост