Св. лига по Волейбол - Финална фаза: Аржентина- България 3-0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Св. лига по Волейбол - Финална фаза: Аржентина- България 3-0
Абе нещо не е наред, слушах по спортните новини как Радо Стойчев и журналист обвиняват Николай Пенчев, че прекалено много се притеснявал, спомням си при Пранди какви силни мачове правеше на Световното, играеше спокойно, имаше повече смелост при него да атакува, а тогава беше дори на 17
в виждате как напрегнато играе сега, така че ако трябва да съдим от най-младия играч, който не е свикнал да прикрива емоциите си то мога да отбележа, че явно нещо не е наред в тоя отбор, конфликти ли има, не знам какво е, но колектива сякаш не е на ниво и има някакъв проблем в съблекалнята...Просто не е реално да не покажат и 1% характер и отборен дух в целия мач срещу Аржентина, смешно е...

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:Абе нещо не е наред, слушах по спортните новини как Радо Стойчев и журналист обвиняват Николай Пенчев, че прекалено много се притеснявал
Определено нещо не е наред с информацията,която имаш.
Радо защити Пенчев и обясни защо се получава така,никога не го е нападал...
То бива провокации,но толкова се изписа за отбора последния месец,егати и медиите-нихилисти...
Нашите са си виновни за разгрома, просто играха безобразно!!!
Вярно слабички сме още, което е нормално защото изграждаме нов отбор, но след като има талант не може да играем с такова нежелание.
Просто нашите типично по български или са се скарали за пари, или просто не се напъват. Просто е невероятно, за първи път от 3 години се класираме на финалите, вместо да се напънат да зарадват нас феновете-българи, те си правят майтап.
Лошото е не че загубихме, а играта на нашите!!!
P.S. Имаме минимален шанс при въртележка в групата да се класираме и истинските фенове (какъвто съм и аз) още вярваме, но истината е че се провалихме.
Вярно слабички сме още, което е нормално защото изграждаме нов отбор, но след като има талант не може да играем с такова нежелание.
Просто нашите типично по български или са се скарали за пари, или просто не се напъват. Просто е невероятно, за първи път от 3 години се класираме на финалите, вместо да се напънат да зарадват нас феновете-българи, те си правят майтап.
Лошото е не че загубихме, а играта на нашите!!!
P.S. Имаме минимален шанс при въртележка в групата да се класираме и истинските фенове (какъвто съм и аз) още вярваме, но истината е че се провалихме.
LIVERPOOL RULZZ
Жалко, направо не приличаха на отбор
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Ivanov84 написа:Mourinio написа:Абе нещо не е наред, слушах по спортните новини как Радо Стойчев и журналист обвиняват Николай Пенчев, че прекалено много се притеснявал
Определено нещо не е наред с информацията,която имаш.
Радо защити Пенчев и обясни защо се получава така,никога не го е нападал...
То бива провокации,но толкова се изписа за отбора последния месец,егати и медиите-нихилисти...
Стойчев накрая намекна, че все пак не искал да хвърля вина конкретн вина към този или онзи, прочети внимателно какво ти казвам, това в началото не беше важно дори да го отбелязваш, друго имах предвид, за мен в тоя отбор има някакъв конфликт и сериозен проблем с колектива, той просто липсваше вчера
очаквах поне 3:2 за Аржентина..
[center]
ЛЕВСКИ СОФИЯ [/center]
ЛЕВСКИ СОФИЯ [/center]
Тъпа ситуация, Полша както винаги са си направили сметките като домакини, във всички мачове последни да играят, не очаквайте феърплей от Аржентина. Дори по някаква случайност ние да бием Италия, знам какво ще се получи
в най-оптимистичния вариант примерно играем спокойно и вземем, че измъкнем 3:1, еуфория идва мача Полша - Аржентина и гледаме цирк, все пак аржентинците са си в правото да дадат почивка на основни играчи, тъй като им предстои 1/2 финал и са недостижими на 1-вото място...пък и натиск на съдии и публика, даже заради тия малоумни поляци сякаш по-добре Италия да се класира

Mourinio написа:Тъпа ситуация, Полша както винаги са си направили сметките като домакини, във всички мачове последни да играят, не очаквайте феърплей от Аржентина. Дори по някаква случайност ние да бием Италия, знам какво ще се получив най-оптимистичния вариант примерно играем спокойно и вземем, че измъкнем 3:1, еуфория идва мача Полша - Аржентина и гледаме цирк, все пак аржентинците са си в правото да дадат почивка на основни играчи, тъй като им предстои 1/2 финал и са недостижими на 1-вото място...пък и натиск на съдии и публика, даже заради тия малоумни поляци сякаш по-добре Италия да се класира
Ние сме длъжни да играем на първо място за честта си! Пък поляците ако искат да играят циркове. И италиянците в това отношение не са цвете за мирисане.
Само Левски!
-
siniq_fen написа:Ние сме длъжни да играем на първо място за честта си! Пък поляците ако искат да играят циркове. И италиянците в това отношение не са цвете за мирисане.
Въпроса е, че в нашия щаб отлично знаят, че Полша ще си вземе 3-те точки срещу Аржентина ...
И единственото нещо, което ние ще направим, ако победим Италия е ... да ги изхвърлим от голямата 4-ка !
А основните ни играчи и треньора ни си вадят хляба в Италия ......
Тоест, сигурен съм, че в отбора ни има размисъл по въпроса ....
Дали да се правим на джентълмени ( за пореден път ) ... или тоя път за разнообразие да се пусне аванта на отбора, в чиято страна ядат бял хляб ...
Мнооого сложна ситуация ....
В която разбира се, сами се набутаха на'ще !
Абсолютно си прав, просто дори да бием, Полша ще се класира, така че за нас тоя мач няма никакво значние освен за престиж, аз лично предпочитам да видя нов състав срещу Италия с повече млади, а Тошко Алексиев изобщо да не влиза