Какво очаквате от БЪЛГАРИЯ - Ейре ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Какво очаквате от БЪЛГАРИЯ - Ейре ?
2:0 за България 

- maximalniq
- Контакти:
ОХ ,не знам откъде този оптимизъм..... имам неприятни предчувствия.. 1-1, но дано НЕ СЪМ ПРАВ !!!!
-
Ако Бербатов с неговия уникален мързел и мърлящина, не играе, имаме някакъв шанс да победим , иначе сме обрчени да играем с 10 човека.Раэликата от играта му В Тотнъм И Манчестър Юн е огромна.С такава игра , няма място не само в националния , ами и в който и да е средноевропейски отбор. Сериозно да се замисли , какво прави и защо изобщо излиза на терена.
очаквам с 300 зора да победим с 1:0.И СЛЕД ТОВА НА СВЕТОВНО
jore1914 написа:peho написа:Победа и пак победа ,ние пеем само за победа!!!
Вие пеете само за победа , а ние за отбора
Кои са "ВИЕ" и кои "НИЕ"?
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
ми то е ясно.. чорбарите - Сектор "Г" си пеете чорбарска песен .. победа и пак победа.. а при нас разликата е че дори и при загуба пак пеем за националния ни отбор ( сектор "Б" ) без значение победа , загуба или равен.. подкрепяме го във всички случаи
jore1914 написа:ми то е ясно.. чорбарите - Сектор "Г" си пеете чорбарска песен .. победа и пак победа.. а при нас разликата е че дори и при загуба пак пеем за националния ни отбор ( сектор "Б" ) без значение победа , загуба или равен.. подкрепяме го във всички случаи
Време за реклама, а.Големи мъже сте браво на вас
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
- WestCoast2
- Контакти:
3:0 и пълен стадион.БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
дързост в душата,
с Левски в сърцата!
emo написа:очаквам с 300 зора да победим с 1:0.И СЛЕД ТОВА НА СВЕТОВНО
Или по-точно баражи, където шансовете ни няма да са кой знае колко големи. Но засега е важно да се спечели второто място.