League Europa - 2011-2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: League Europa - 2011-2012
Tези мачове са много скучни.Във всичките победителя вече е ясен.Уж на Олимпия - Широки Брег трябваше да има малка интрига ама Олимпия набързо поведоха и спрях да го гледам.

-
- Контакти:
YANTRA_FOREVER написа:Tези мачове са много скучни.Във всичките победителя вече е ясен.Уж на Олимпия - Широки Брег трябваше да има малка интрига ама Олимпия набързо поведоха и спрях да го гледам.
Аз гледах най-интересния Иртиш(Каз) - Ягелония ( Полша) 2:0 и общо 2:1 за Казахите

Може би не грандовете ами този който взема последната квота - Локо сф, Локо ПД те Ягелония са на това ниво някъде в Полша!

Догодина сме 21, а от 22 надолу 3 в класирането ( при определени случай 4ия както сега Локо СФ) ще почва от тук - края на Юни или 1 кв. кръг на ЛЕ! Че то дотогава се играят баражи у нас бе подготовка кога

Така като изчислих по мойта система (1,2,3) съм събрал 26т от 25 мача с 4 познати точни резултата - положителен баланс- не е зле

Като знак хващам цели 16 от 25

Като цяло няма изненади 
Прави впечатление, че 2 черногорски отбора отпаднаха. Дано и Литекс да се справи с шампиона.

Прави впечатление, че 2 черногорски отбора отпаднаха. Дано и Литекс да се справи с шампиона.
LIVERPOOL RULZZ
- Udoji90
- Контакти:
Не претендирам да съм много компетенетен относно класата на отборите, които вече започнаха участието си в клвалификациите на турнира, но мен ме изненадва продължаването на Шахтьор Караганди (Казахстан), Иртиш (също Казахстан) и Фламуртари (Албания), елиминирали съответно Копер (Словения), Ягиелония (Полша) и Будучност (Ч. гора).
П.П. Доста оспорвани мачове са били между познатите ни от миналия сезон ТНС и Клифтънвил.
П.П. Доста оспорвани мачове са били между познатите ни от миналия сезон ТНС и Клифтънвил.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Udoji90 написа:Не претендирам да съм много компетенетен относно класата на отборите, които вече започнаха участието си в клвалификациите на турнира, но мен ме изненадва продължаването на Шахтьор Караганди (Казахстан), Иртиш (също Казахстан) и Фламуртари (Албания), елиминирали съответно Копер (Словения), Ягиелония (Полша) и Будучност (Ч. гора).
Тези страни като Казахстан, Азербайджан и подобни наливат доста пари във футбола , а все още никой не ги взема на сериозно и като ,че ли е нормално да поднасят такива по-изненадващи резултати.

Току що Войводина отпадна от отбора на Вадуц от Лихтенщайн. Доста шокиращо, след като сърбите бяха спечелили първия мач с 2:0 като гост, но ето че паднаха 1:3 в Нови Сад и са аут.
L_Messi написа:Току що Войводина отпадна от отбора на Вадуц от Лихтенщайн. Доста шокиращо, след като сърбите бяха спечелили първия мач с 2:0 като гост, но ето че паднаха 1:3 в Нови Сад и са аут.

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Rivaldo10 написа:L_Messi написа:Току що Войводина отпадна от отбора на Вадуц от Лихтенщайн. Доста шокиращо, след като сърбите бяха спечелили първия мач с 2:0 като гост, но ето че паднаха 1:3 в Нови Сад и са аут.
Ето това се казва изненада!
A и люксембургският Диферданж също е на път да продължи, след като до 70-та минута води с 1:0 срещу Флора в Талин. Първият мач е 0:0... Дано удържат симпатягите от Великото херцогство, пък после може да се пробват и срещу Левски, ако стигнат и до плейофите