България - Италия (официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Локомотив1926
- Контакти:
Re: България - Италия (официална тема)
Така като гледам всеки във форума или почти всеки се надява да се класираме на 1/2-финали, няма смисъл да работим на парче, вижда се, че отбора не е готов. Ако играем все пак утре на полуфинал , това ще ни е 4 пореден мач на пълни обороти, което означава, че утре ще загубим катастрофално от Русия или Бразилия, които днес ще си играят с резервите най-вероятно. Но дори и това не е най-важното сега...
Важното е да си направим необходимите изводи, а с този треньор съм убеден, че това ще стане и още на европейското ще бъдем преобразени.
Спомняте ли си Пранди през лятото на 2009 г. - доста по-трагично представяне от сегашното в Световната лига (загуби от Куба, загуби от Япония във Варна и при госутването им, две загуби от Русия с по 0:3 във Варна). А после на европейското само 2 месеца по-късно отбора беше друг - 3 място.
Сега имаме един от най-добрите треньори в света, при това Българин!!!
Убеден съм, че след добре проведена подготовка през юли и август, отбора ще е съвсем друг наесен, просто трябва търпение.
Важното е да си направим необходимите изводи, а с този треньор съм убеден, че това ще стане и още на европейското ще бъдем преобразени.
Спомняте ли си Пранди през лятото на 2009 г. - доста по-трагично представяне от сегашното в Световната лига (загуби от Куба, загуби от Япония във Варна и при госутването им, две загуби от Русия с по 0:3 във Варна). А после на европейското само 2 месеца по-късно отбора беше друг - 3 място.
Сега имаме един от най-добрите треньори в света, при това Българин!!!
Убеден съм, че след добре проведена подготовка през юли и август, отбора ще е съвсем друг наесен, просто трябва търпение.
Трябва да бием италианците, независимо дали това ще ни класира. Ще бъде много важно за самочувствието на този отбор.
Срещу аржентинците вчера наистина играхме много слабо, но като се има предвид, че Полша срещу Италия бяха още по-слаби, може и пет-геймовият мач в сряда да е допринесъл за това. Не мисля, че по принцип и България, и Полша отстъпват толкова много на Аржентина и Италия, че да не могат да вземат и гейм.
Срещу аржентинците вчера наистина играхме много слабо, но като се има предвид, че Полша срещу Италия бяха още по-слаби, може и пет-геймовият мач в сряда да е допринесъл за това. Не мисля, че по принцип и България, и Полша отстъпват толкова много на Аржентина и Италия, че да не могат да вземат и гейм.
Последна промяна от Klaatu на 08 юли 2011 10:40, променено общо 1 път.
Според мен Италия са труден съпеник, но мисля, че можем да вземеме победата
[center]
ЛЕВСКИ СОФИЯ [/center]
ЛЕВСКИ СОФИЯ [/center]
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Бием, с колко- трудно е да се каже...

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
- bekono
- Контакти:
Оптимист съм и ще кажа победа за България. Дано тя е с 3-0 или 3-1 и Полша да падне от Аржентина.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Re: Световна лига: България-Италия
При равни точки в групата, кое е с предимство точковото съотношение или директните двубои?
[center]
[/center]

И двата тима са много слаби 3-2 за някой
federer90 написа:И двата тима са много слаби 3-2 за някой
Двата отбора са в топ 8 на света. Не знам как реши, че са много слаби.