България - Италия (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dream_team
Контакти:

България - Италия (официална тема)

Мнениеот dream_team » 07 юли 2011 23:53

Силно се надявам, че инстинктът за самосъхранение и спортната злоба в нашите ще ги вдигнат на крака за този мач с Италия!

Силно се надявам, че не са се предали нито психически, нито физически, нито морално!

Силно се надявам, че ще излязат на терена като мъже с мисълта, че няма как да загубят и че поражението не е опция!

Силно се надявам, да са по-единни и уверени от всякога!

Силно се надявам, че ще успеят да надскочат себе си!

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Re: България - Италия (официална тема)

Мнениеот Right_side » 07 юли 2011 23:58

няма какво друго освен да направим освен да се надяваме - 3:1 !
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 юли 2011 00:01

не знам колко мача вече проспиваме първия гейм, дано утре не се получи това, че лошо....

3:1, дано Матей има ден, че само с Цецо Соколов не става.... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 юли 2011 00:04

Силно се надявам всички фенове у нас да разберат, че дори нашите да останат последни ТЕ СА ГОРДОСТТА И ИСТИНСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ.

Силно се надявам, че тези момчета ще получат подкрепата, която ние феновете сме ДЛЪЖНИ да им дадем, защото и ние и те обичаме най-много българското знаме, бългалския герб и българския химн

Силно се надявам волейболистите ни да изиграят мача така, че да се гордеят със себе си

УСПЕХ, МОМЧЕТА, БЪЛГАРИЯ Е С ВАС И ВИ ОБИЧА
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 08 юли 2011 00:40

ros написа:Силно се надявам всички фенове у нас да разберат, че дори нашите да останат последни ТЕ СА ГОРДОСТТА И ИСТИНСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ.

Силно се надявам, че тези момчета ще получат подкрепата, която ние феновете сме ДЛЪЖНИ да им дадем, защото и ние и те обичаме най-много българското знаме, бългалския герб и българския химн

Силно се надявам волейболистите ни да изиграят мача така, че да се гордеят със себе си

УСПЕХ, МОМЧЕТА, БЪЛГАРИЯ Е С ВАС И ВИ ОБИЧА

Роска, нали видя днес колко ги "обича България"... :roll:
УСПЕХ и от мен! Няма как един мач или един турнир да промени вярата ми в тях! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 08 юли 2011 00:47

как да бият като нямат нищо в главата....... а и между краката - путьовци !!!

dream_team
Контакти:

Мнениеот dream_team » 08 юли 2011 00:47

За това си говорим, че тяхното самочуствие не трябва да се определя от виковете на тълпата!

Тълпата е в крайностите от осана до разпни го, на нея за нищо не може да се разчита.

Железни нерви, олимпийско спокойствие и непоклатима увереност са ключовете към успеха на този отбор!

А истинска подкрепа винаги ще има, защото все още има мислещи хора с чуство за пренадлежност и национална гордост!

За мишки с микрофони, които от време на време излизат от дупките, на никой не трябва да му пука!

Утре борбата ще бъде безмилостно жестока! Но когато човек иска нещо много силно, само небето е граница! ГОРЕ ГЛАВИТЕ!

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 08 юли 2011 05:09

Живота не свършва с тези мачове!Дори да паднем, пак ще се върнем догодина(или по скоро в София) и ще им платим .Просто се вижда от самолет, че Казийски не е във форма, а той е човекът, който надскача тройните блокади :) Дано, Радо изкара утре някой коз срещу познатите му италианци и капитана се завърне в игра :)

gevel
Контакти:

Мнениеот gevel » 08 юли 2011 07:03

То само с дух не става,трябва и акъл... в подготовката,за да се придобият умения,които да се проявят в играта.Нашите са видимо недодялани в сравнение с противниците от осмицата/с изключение на ударите на Соколов/.Казийски в момента е в най-слабата си форма.Отборът засега е в насипно състояние-не е сглобен и обигран.То дето само с дух не става,но и той липсва-вероятно защото играчите виждат ясно , че са безсилни срещу сегашните си съперници /с изключение на Полша-поляците бяха трагични срещу Италия/.Като гледах италианците срещу Полша, не виждам с какво ще им се противопоставим.Тайничко се надявам да ме опровергаят и да ме накарат да се скрия. Ха дано ,но надали!Успех ,Българи Юнаци!Б Ъ Л Г А Р И Ю Н А Ц И !!!

Ivanov84
Контакти:

Световна лига: България-Италия

Мнениеот Ivanov84 » 08 юли 2011 07:21

Е,днес е решителния ни мач.Вероятно и последен.Мач който (теоретично) може и да ни класира на полуфиналите.

Виждам две положителни неща,които могат да се случат:
-побеждаваме и момчетата си връщат поне малко честта и вярата в себе си
-губим и си заминаваме,а заедно с нас си заминават и поляците,продажните им съдии и 10 000 полски фенове :)

Върни се в “Архив”