Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Легендата Йън Райт кипна: Кога Арсенал стана сателит на Сити

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 юли 2011 22:16

fabregas_949 написа:
Cesc Fabregas написа:Аз ли? Ако ще ще си плащам, за да играя в Арсенал, и всеки път ще давам 120% от това, което мога! Независимо кой е треьор-Венгер, Фъргюсън или Любо Пенев! Фабре само разправя какъв фен е на Арсенал и колко ужасно много обичал отбора, а в същия момент си обира крушите и иска да се маха още днес...ми аз това не го приемам! :roll: ;)

Не знам защо се съмнявате толкова много в него само заради публикациите в жълтата преса. И на мен не ми харесва държанието му в последно време и това че може би е отказал да пътува за Азия. Но не си струва да го хулим постоянно, нали?

Постоянно не, но когато има нужда, няма да си мълча изобщо. Не че това ще промени нещо, но все пак да си понедоволствам! :roll:
И не съдя само по писания в медиите, а по цялостното мму поведение...то си личи, няма какво да си затваряме очите. Както казах-никой не е по-голям от отбора!!!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 07 юли 2011 22:18

Аз се опитвам да гледам по-голямата картинка тук и затова най-вече критикувам ръководството и Венгер. Всичко добро/лошо е следствие на тяхното управление. Насри колко време издържа преди да обмисли напускане, рано или късно на играчите им писва и се махат за пари или в отбор, който реално ще се бори за отличия. Инвестирането на терена се забравя за сметка на балансирането на книгите. Футболистите не ги грее това, а искат да се запомнят, че са спечелили нещо в кариерата си. Че и Денилсон го плеснаха на някакво интервю, че иска да напусне да печели трофеи. Но са подвеждани от Венгер.

ТРЯБВА Ван Перси и Фабрегас да пуснат по един трансфер рикуест, че Венгер да се осъзнае и да промени философията си!!!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 юли 2011 22:19

За мен основната вина за случващото се е на Венгер :!: :!: :!: Не обвинявайте футболистите
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 07 юли 2011 22:21

Awesome написа:Аз се опитвам да гледам по-голямата картинка тук и затова най-вече критикувам ръководството и Венгер. Всичко добро/лошо е следствие на тяхното управление. Насри колко време издържа преди да обмисли напускане, рано или късно на играчите им писва и се махат за пари или в отбор, който реално ще се бори за отличия. Инвестирането на терена се забравя за сметка на балансирането на книгите. Футболистите не ги грее това, а искат да се запомнят, че са спечелили нещо в кариерата си. Че и Денилсон го плеснаха на някакво интервю, че иска да напусне да печели трофеи. Но са подвеждани от Венгер.

Нямам какво повече да кажа. Точно и ясно. :?
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 юли 2011 22:29

Cesc Fabregas написа:
fabregas_949 написа:
Cesc Fabregas написа:Аз ли? Ако ще ще си плащам, за да играя в Арсенал, и всеки път ще давам 120% от това, което мога! Независимо кой е треьор-Венгер, Фъргюсън или Любо Пенев! Фабре само разправя какъв фен е на Арсенал и колко ужасно много обичал отбора, а в същия момент си обира крушите и иска да се маха още днес...ми аз това не го приемам! :roll: ;)

Не знам защо се съмнявате толкова много в него само заради публикациите в жълтата преса. И на мен не ми харесва държанието му в последно време и това че може би е отказал да пътува за Азия. Но не си струва да го хулим постоянно, нали?

Постоянно не, но когато има нужда, няма да си мълча изобщо. Не че това ще промени нещо, но все пак да си понедоволствам! :roll:
И не съдя само по писания в медиите, а по цялостното мму поведение...то си личи, няма какво да си затваряме очите. Както казах-никой не е по-голям от отбора!!!

Прави си отбора е над всеки и всичко,но не смяташ ли,че Сеск Фабрегас ,просто има право на личен избор и пътя ,по който иска да поеме?

ПС:Анри защо според тебе премина в Барселона?
Последна промяна от smoothc на 07 юли 2011 22:31, променено общо 1 път.

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 07 юли 2011 22:30

Ок, Фабрегас напуска! Как ще го замени Венгер - ще даде за играч повече от 15 милиона ли? Я, по-добре да заложим на Рамзи и Джаки - млади момчета ще се справят. Хайде още няколко години трупане на опит, обиграване, измисляне на нови схеми. Но разбира се нищо няма да се получи - защото няма опит, няма сработеност, няма самочувствие, лидери и психика. Колкото и талантливи да са, не могат да се справят, твърде голяма тежест на раменете им. Ако Диаби се въртеше около Виейра можеше да го научи на нещо, но сега е обречен на посредственост. Едно е да обиграваш Фил Джоунс покрай Видич и Рио, друго е да хвърлиш тия 20-годишни момчета без нито един боец, който да ги научи да играе, да им даде увереност, да им посочва грешките. Хубаво, Фабре-то няма да го има, но какво ни грее нас като ще се спускаме по наклона докато ударим дъното.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 юли 2011 22:39

smoothc написа:Прави си отбора е над всеки и всичко,но не смяташ ли,че Сеск Фабрегас ,просто има право на личен избор и пътя ,по който иска да поеме?

ПС:Анри защо според тебе премина в Барселона?

Естествено, че има право на личен избор, но този му избор може да бъде критикуван и не е задължително да бъде одобрен и разбран от страна на феновете!
При Анри е различно. беше постигнал много с Арсенал и само едно му убягваше. Той имаше право на един последен шанс да изпълни мечтата си. Беше почти в края на кариерата си, а Сеск е в разцвета на футболните си години... ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 07 юли 2011 22:40

И все пак след година и половина, две, Барса надали ще го иска. На 26 се съмнявам че ще е цел на каталунците, имайки в предвид школата им каква продукция бълва... :?
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 юли 2011 22:42

Awesome написа:Ок, Фабрегас напуска! Как ще го замени Венгер - ще даде за играч повече от 15 милиона ли? Я, по-добре да заложим на Рамзи и Джаки - млади момчета ще се справят. Хайде още няколко години трупане на опит, обиграване, измисляне на нови схеми. Но разбира се нищо няма да се получи - защото няма опит, няма сработеност, няма самочувствие, лидери и психика. Колкото и талантливи да са, не могат да се справят, твърде голяма тежест на раменете им. Ако Диаби се въртеше около Виейра можеше да го научи на нещо, но сега е обречен на посредственост. Едно е да обиграваш Фил Джоунс покрай Видич и Рио, друго е да хвърлиш тия 20-годишни момчета без нито един боец, който да ги научи да играе, да им даде увереност, да им посочва грешките. Хубаво, Фабре-то няма да го има, но какво ни грее нас като ще се спускаме по наклона докато ударим дъното.

Фабрегас никога не е бил онзи лидер, който ще надъха останалите и ще ги надъха за обрат. Съвсем друг тип играч е.
П.П. Не знам дали гледа онзи ден по Нова Спорт един от класическите мачове в Премиършип=Арсенал-Нюкасъл 5:0. Направи ми огромно впечатление Рей Парлър-човек, когото никога не съм харесвал особено. Просто той правеше разликата! истински лидер и боец. Точно такъв липсва в момента, а ние отчаяно се нуждаем от него! :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 07 юли 2011 22:48

Прав си, не е. Но Тони Адамс, Виейра, Киоун ги няма. Точно затова ще е много трудно да се върнат тези качества, защото не стават за ден-два, а се градят с години... Тези футболисти трябваше да порастнат прекалено бързо, а най-опитните в тима като възраст са Алмуния, Скилачи, Росицки - те ли ще ни поведат, вдъхновят, печелят мачове. Та феновете ги плюят постоянно и ги искат вън от клуба. Някой усеща ли колко, ама колко са грешни нещата в клуба?
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!

Върни се в “Арсенал”