Какво се случва с Арсенал - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Re: Легендата Йън Райт кипна: Кога Арсенал стана сателит на Сити

Мнениеот noi » 07 юли 2011 20:18

4oKuTo написа:Всичко е пари. Няма традиции, няма лоялност. Арсенал не е конкурентен финансово на трансферния пазар от доста време, така че това са нормални неща.

От както започнаха да строят нов стадион и нещата се промениха

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 юли 2011 20:19

4oKuTo написа:Всичко е пари. Няма традиции, няма лоялност. Арсенал не е конкурентен финансово на трансферния пазар от доста време, така че това са нормални неща.

Личи си, че не си запознат с нещата в арсенал. Само за тоя сезон Венгер има 70(СЕДЕМДЕСЕТ) МИЛИОНА ПАУНДА ЗА ТРАНСФЕРИ!!! Просто е инат и не иска да харчи!
Или викаш-то собственика е мултимилиардер, но пари няма? :lol: :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 07 юли 2011 20:23

Аз имам предвид какво харчат на транферния пазар и колко дават за заплати, а там определено изостават от конкуренцията. Знаем, че по принцип са стабилни и може би имат най-малко дългове от английските грандове.

Потребителски аватар
andrei_arshavin
Контакти:

Мнениеот andrei_arshavin » 07 юли 2011 20:26

и на мен вече ми писна да взимаме млади таланти да ги развиваме и после да ги продаваме..... писна ми винаги да избираме по евтиния вариянт предпочитам един Еден Азар пред жервиньо ама на венгер му се свидят парите ,а момчето каза че иска да играе в арсенал. трябва и малко англичани да играят по твърдо ,мн франсета се навъдиха. за клиши съм довокен че замина беше най-голеемия враг на изкуствената засада. друго бездарници са все още част от арсенал - алмуния, денилслон, скилаци и донякъде бендтнер..... писна ми всички да харчат а ние да си сабираме пари и за кво ???? тоя американския абдал като дойде каза че вече няма да е проблем да се даде 500 хил или 1,5 хил отгоре за да се вземе един играч. да ама не каза го е и теи просто да спечели феновете на своя страна. при трансфера на алварез в интер ,адзурите дадоха 1,5 млн повече от нас .......... Лемаън каза сега арссенал трябва да си вземе 3 зашитника,ляво крило, и 2ма креативни халфове. фабрегас ми писна да ревтуни за барсата. не бил искал да играе повече за арсенал. отббора толкова години се прави около него и за него ,а той барса та барса. те отделно ония дето му разбълникват главата...... много се промени футбола , няма вече лоялност към клуба малко са и мохиканите който осанаха като дел пиеро,индзаги,гигс,кембъл ...... и прав е Райт вече всичко преминава в отчаяние , сутрин отварям мозилата и чакам да видя не кой ше дойде при нас а кой заминава и иска да си заминава. сега и тея двамата дет ги взехме от барса балерин и торал. айде торал е 1/2 англичанин , ама тоя балерината ако се развие като фабрето , след 10 години и той ше почне да реве да се връща в катуна........ на фабрегас мн му тежи лентата той трябваше да не е капитан и да може да се концентрира изцяло върху играта си . капитан нз кой може да бъде може би вермален , тих,спокоен и страхотен защитник . саня няколко сезона подред играе на едно ниво винаги се раздава 100%-во, включва се в атака рядко но примерено. друга тема е центрирането за толкова години не се научиха как да центрират особено клиши .... толкова ли няма кой да ги научи. защитат всички я видяхме последния сезон .... срещу големите може , срещу слабите не. защо пак не се вземе мартин киоун,или тони адамс или сол кембъл да ги учи как да се пласират къде ,как да противодействат. знаем как киоун бе преобразил защитат а и стигнахме финал на шамп. лига без да допуснем гол и тогава испанския ........... ни пре**а.
сега ще напиша няколко имена който биха ни помогнали към заветната цел да вземем някаква купа.
един крис самба или кейхил, сисоко или беинс (на бека, сега марсело дали няя да ги продадат реал )(отделно дето интер продават майкон за 20 млн на реал ,ако е толкова да го вземем ние бе, а не не е франзузин и не е нешлифован диамант.)
в средата ако фабре замине , може да играе самир , фантастичния вариянт включва хамшик или кака или др.
тряя една алтернатива и на сонг ,аз мн бих искал да видя ван бомел който е свободен агент сега .представенте си джаки и бомел ( и двамата са като фитили могат да пламнат с РВП могат да ступат поне по 1 човек на мач както правеха непобедимите с нистелрой)и един нападател ама такъв нисък и бърз . тип аршавин толкова висок. диаби може да мине на своята позиция на атакуващ халф не да го мъчим като дефанзивен. и т.н и т.н мн може да се говори за арсенал ....
е-е-е-е-един е-е-е-един единствен на светаааа
отбора в нашите сърцааааа
обичамете Добруджаааааа
със теб до края на светааааа

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 07 юли 2011 20:30

Венгер има огромна власт в клуба и никой не му държи сметка за работата, която върши. Отгоре са доволни от резултатите му. Няма кой да го съветва и да му налива акъл, да му каже, че нещо не е наред. Дейвид Дийн го няма. Влизаме в следващия сезон с драми и смут. Изразихме ли нашите амбиции - за какво ще играем, за какво ще се борим. Къде е нашият "стейтмънт ъф интент" ?
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 07 юли 2011 20:34

Абсолютно съгласен. В днешно време традициите и ценностите на даден клуб стоят на доста по-заден план от това да взимаш голяма заплата. Аз много уважавам Венгер с това, че успява да намира доста качествени футболисти предвид финансовите усложнения на отбора.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 юли 2011 20:37

liverpool96 написа:

Абсолютно съгласен. В днешно време традициите и ценностите на даден клуб стоят на доста по-заден план от това да взимаш голяма заплата. Аз много уважавам Венгер с това, че успява да намира доста качествени футболисти предвид финансовите усложнения на отбора.

Абе пичове, защо не четете какво пише И тук! Арсенал НЕ Е по-зле финансово от Юнайтед или Ливърпул, например! :!: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 07 юли 2011 20:41

Cesc Fabregas написа:
liverpool96 написа:

Абе пичове, защо не четете какво пише И тук! Арсенал НЕ Е по-зле финансово от Юнайтед или Ливърпул, например! :!: ;)

Никъде не съм споменал, че Арсенал е по-зле финансово. Просто ръководството инвестира в бъдещето и за момента гръмките трансфери могат да почакат. Май ти не четеш правилно :) .

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 07 юли 2011 20:46

Никъде не съм споменал, че Арсенал е по-зле финансово. Просто ръководството инвестира в бъдещето и за момента гръмките трансфери могат да почакат. Май ти не четеш правилно :) .

Буахаха, докато мислим за бъдещето изпускаме настоящето. Колко време ще продължава граденето на отбор с млади играчи /които ни напускаха през годините и продължават да напускат/. Вместо да се надгражда на някаква стабилна основа, ние продаваме и рушим основите. Резултатът е нулев!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

jorospurs
Контакти:

Мнениеот jorospurs » 07 юли 2011 20:48

andrei_arshavin написа: много се промени футбола , няма вече лоялност към клуба малко са и мохиканите който осанаха като дел пиеро,индзаги,гигс,кембъл ......

Абе, даваш сол кембъл като пример за лоялност ли бе :lol:

Върни се в “Арсенал”