Името на новата зала в София - дискусия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Името на новата зала в София - дискусия
Някой Левскари са доста комплексирани.. но това както и да е.. единственото тъпо, е че залата се обвързва с мутри.. ама това е БГ мутрите си изпраха парите.. и са бизнесмени.. жалко..Иначе името се тая.
FCH написа:cska_90 написа:saint Bat Boiko arena!!![]()
![]()
Звучи като стадион Свети Петър

представете си утре заглавията по вестниците - българскат аобщественост иска новата зала да носи името на ББ

[center]
[/center]

И пак интриганти...Всичко го обръщате на "Левски - ЦСКА"...Вижте се колко сте жалки бе...Тук се говори за спортна зала...В която няма да се играе футбол...Кво ви ебе вас,че ще се казва "Армеец" или квото и да е там...
Война без изстрел,кръв нито капка,агресия в тетрадка...
- Pride_of_London
- Контакти:
Много, много комплексарка история е това дето го правите.Едно нещо хубаво да се случи в тая държава и или се обръща на Цска - Левски, или на БОТЕВ - Локо, или на София - Пловдив - Варна.Ако слуховете че левскари няма да ходят заради името се окажат вярни, просто ....

Според мен най-добре ще е мачовете от клалификациите да се играят в София, Бургас и Самоков(доста добра за бг зала) за да може да се популязира още повече волейбола в бг 

И на мен не ми харесва това име
[center]
ЛЕВСКИ СОФИЯ [/center]
ЛЕВСКИ СОФИЯ [/center]
- bigbonusprize
- Контакти:
Pride_of_London написа:Ако слуховете че левскари няма да ходят заради името се окажат вярни, просто ....![]()

По абсурдно нещо не бях чувал...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
-
"Червените" да не нападат левскарите, че имат против името "Армеец" !
Те дали щяха да са съгласни залата да се казва - "Левски Арена" или - "Синя Арена" ??
Макар, че първото предложение е свързано с Апостола ... а второто да приемем, че примерно някоя фирма с подобно име спечели kонkурса и дава парите ...
Те дали щяха да са съгласни залата да се казва - "Левски Арена" или - "Синя Арена" ??
Макар, че първото предложение е свързано с Апостола ... а второто да приемем, че примерно някоя фирма с подобно име спечели kонkурса и дава парите ...
Абе, искам да кажа нещо, което се пропуска - ЗАЩО МЕСТЯТ ВОЛЕЙБОЛА ОТ ВАРНА В СОФИЯ?!?!?!? Аз пък искам да си ходя на море и да гледам мачовете през лятото, варненци го заслужават, защо всичко хубаво трябва да се разваля и да се мести в София??? Вместо да развиваме спорта и културата на все повече места и да се борим за масовост, ние пак избиваме рибата с тъпотия... вижте по какви затънтени градчета България е играла квалификации, ако например в Разлог нямаше волейбол, сега Ники Пенчев никой нямаше да го знае кой е, вместо да правим спорта достояние на повече хора, ние пак го вкарваме в София и в телевизора... :/
[center]
[/center]

Alex написа:Абе, искам да кажа нещо, което се пропуска - ЗАЩО МЕСТЯТ ВОЛЕЙБОЛА ОТ ВАРНА В СОФИЯ?!?!?!? Аз пък искам да си ходя на море и да гледам мачовете през лятото, варненци го заслужават, защо всичко хубаво трябва да се разваля и да се мести в София??? Вместо да развиваме спорта и културата на все повече места и да се борим за масовост, ние пак избиваме рибата с тъпотия... вижте по какви затънтени градчета България е играла квалификации, ако например в Разлог нямаше волейбол, сега Ники Пенчев никой нямаше да го знае кой е, вместо да правим спорта достояние на повече хора, ние пак го вкарваме в София и в телевизора... :/
Щото е столица. Даже Столица. Как може да има нещо в Провинцията? като ти се ходи в Провинцията, да се виждаш с Провенциалисти, ходи. Ама щом е нещо Национално, то значи Столично и мястото му е къде...у Столицата.
Иначе беше крайно време да имаме и ние голяма зала и да се провеждат значими събития. Само да видим да не стане циганска работа.