ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот yavorescu » 07 юли 2011 19:22

GrEeN-FaN написа:Аз немога да разбера какво гадайте тука само това си го знае само Генов не ний форумниците ...

??? Няма нищо по-естествено феновете да коментират тактики, схеми и играчи, особено по време на скучната част от годината... Не е случайно, че всички привърженици на футбола по света го правят. Генов си знае и той решава, но ние имаме право да коментираме, тук поне. Включително и да гадаем. Иначе за какво да си говорим?

Ще видим как стоят нещата на контролата с Доростол, затова питах.
Според мен сме изглеждали така първото полувреме:

---------------------------------- Пиргов
С.Александров -- Ал.Александров -- Стоянов -- Янев
--------------------------- Камазола (Петков)
Марчев -------- Илиев --------- Божилов --------- Атанасов
------------------------------ Паломино

А второто:
--------------------------------- Денчев
Андреев ----- Лазаров ------ Йотов -------- Петков
---------------------------- Попов
Капитанов/Николов -- Илиев -- Ратников -- Колев
------------------- Николов/Капитанов

Симеонов ще смени по някое време Жоро. Има логика Генов да пробва Стъни като централен защитник, да прецени дали може да запълни още една дупка.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 07 юли 2011 19:32

yavorescu написа:
GrEeN-FaN написа:Аз немога да разбера какво гадайте тука само това си го знае само Генов не ний форумниците ...

??? Няма нищо по-естествено феновете да коментират тактики, схеми и играчи, особено по време на скучната част от годината... Не е случайно, че всички привърженици на футбола по света го правят. Генов си знае и той решава, но ние имаме право да коментираме, тук поне. Включително и да гадаем. Иначе за какво да си говорим?

Ще видим как стоят нещата на контролата с Доростол, затова питах.
Според мен сме изглеждали така първото полувреме:

---------------------------------- Пиргов
С.Александров -- Ал.Александров -- Стоянов -- Янев
--------------------------- Камазола (Петков)
Марчев -------- Илиев --------- Божилов --------- Атанасов
------------------------------ Паломино

А второто:
--------------------------------- Денчев
Андреев ----- Лазаров ------ Йотов -------- Петков
---------------------------- Попов
Капитанов/Николов -- Илиев -- Ратников -- Колев
------------------- Николов/Капитанов

Симеонов ще смени по някое време Жоро. Има логика Генов да пробва Стъни като централен защитник, да прецени дали може да запълни още една дупка.

Няма нищо лошо от твоето мнение ама не и да са карате за глупости ама пълни.отностно мача Капитанов стои добре гледам само за него пишат във коментара :)

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 07 юли 2011 19:44

ГрийнФен, ако имаш предвид снощната дискусия, аз не съм се карал с Айсберг. И по моя скромна преценка Айсберг не се е карал с мен. Бяхме на различни мнения, което е нормално и даже здравословно за един форум.

Обяснението ми за нарушаването на добрия тон и излизането извън контрол е, че явно сме досадили с генерални приказки и многословни обяснения. Аз проблеми с Айсберг нямам, както и с който и да е от съфорумниците тук.

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 07 юли 2011 19:47

yavorescu написа:ГрийнФен, ако имаш предвид снощната дискусия, аз не съм се карал с Айсберг. И по моя скромна преценка Айсберг не се е карал с мен. Бяхме на различни мнения, което е нормално и даже здравословно за един форум.

Обяснението ми за нарушаването на добрия тон и излизането извън контрол е, че явно сме досадили с генерални приказки и многословни обяснения. Аз проблеми с Айсберг нямам, както и с който и да е от съфорумниците тук.

Ами от това по хубаво няма добре е ,че има разбирателство :) но заради дребни работи ще си истъркаме клавиетурите да чаткаме няма смисъл всички в събота на стадиона (който и да е) и да погледаме Моряците

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 юли 2011 19:48

"Veso1913"]["Mourinio"]Станислав Стоянов - централен защитник :o :? Росен Колев пак ли е контузен и защо не пуска Йотов, а се налага Станислав Стоянов да играе на пост, на който едва ли има повече от 1 мач?

СЪСТАВ:
26 Илко Пиргов
25 Александър Александров
15 Александър Александров
7 Станислав Стоянов
18 Ивелин Янев
21 Георги Илиев
29 Самуел Камазола
24 Веселин Марчев
8 Дончо Атанасов
14 Георги Божилов
9 Хермес Паломино
РЕЗЕРВИ:
1 Петър Денчев
20 Михаил Лазаров
17 Янчо Андреев
16 Димитър Петков
2 Цветан Йотов
23 Симеон Симеонов
19 Християн Попов
11 Тодор Колев
27 Даниил Ратников
13 Илиян Капитанов
90 Румен Николов
Ами отговора е много прост приятелю.И се съдържа във въпроса ти. :) Какво би казал за схема 3-5-2/някои могат да видят в тази схема наредбата 3-4-3/?Сега ще опитам да ги ,,наредя".
Илко
Сашо- Шерифа Янев
Камазола-Стъни
Марчев Дончо
Жоро Илиев
Божилов Пантерата
Генов заяви че ще практикува атакуващ футбол.Заповядайте,ето ви една от силно атакуващите схеми,приложима когато противника не е на нивото ни.Срещу отбор като Левски на Герена-неприложима.Срещу по слаби отбори обаче-задължителна.С нашите сравнително бързи защитници/визирам Сашовците,за Янев нямам наблюдения/ и добра двойка опитни опорни халфове,мисля че няма да имаме проблеми.
п.п.Искам да помоля Айсберга да не взема отношение по мои постове,за да не се налага да го нареждам аз и после да отнеса някой БАН заради него.А ако случайно реши все пак да ми опонира,ще използвам една класическа мъдрост.А тя е:-,,Убий глупака с мълчание".

Хехе, какво бе Веско, доядя те, че отново излязох прав, за пореден път относно качествата и въобще развитието на пробите на пореден нов футболист в отбора ли?!?! :mrgreen: Еми ако искаш и ти веднъж да познаеш :) просто иди и погледай, помисли, прецени и.. тогава пиши тук. А не ей така, нахакери. А относно вземането на отношение към твои постове... дори и желание нямам. Честно да ти кажа, обикновено твоите или ги прескачам или ги минава отгоре отгоре. Но когато откровено говориш глупости и нареждаш наши играчи, без да го заслужават... и то не веднъж, а някак.. сякаш имаш нещо лично спрямо тях.. тогава просто се чувствам длъжен да ти опонирам. Дали ти харесва или не, не ме интерисува. Не съм те нареждал, но пък мисля, че не трябва така да говориш за момчетата, щото не е верно. Просто едно предложение ти давам, нещо, върху което да помислиш. А иначе нито мога да ти забраня, нито пък имам такова желание. Ти и стрелеца ги правите тея неща. Еми ай усетете се де, поспрете се малко. Тогава и аз няма да коментирам постовете ти. Иначе нямам нищо против теб, напротив, дори си ми симпатичен понякога... :) Това за простака и мълчанието... :) на някой друг го пласирай, не на мен ;)
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 юли 2011 19:50

GrEeN-FaN написа:
yavorescu написа:ГрийнФен, ако имаш предвид снощната дискусия, аз не съм се карал с Айсберг. И по моя скромна преценка Айсберг не се е карал с мен. Бяхме на различни мнения, което е нормално и даже здравословно за един форум.

Ами от това по хубаво няма добре е ,че има разбирателство :) но заради дребни работи ще си истъркаме клавиетурите да чаткаме няма смисъл всички в събота на стадиона (който и да е) и да погледаме Моряците

Грийн, там сме бе : )))))))))))))))) Аз и днес щях да отпраша, ама в последно време колкото пъти отида да гледам и... падаме. И то все фатално : ((((( та затова.. се скатах и дремя тука пред ПС-то :mrgreen: Между другото вчера питаше нещо... научи ли подробности?!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 юли 2011 21:43

Очевидно контрола с левскарски сателити преди мач с Левски води до това-ето,Юли Петков,подводницата от герена целенасочено троши краката на наши възлови играчи.А от Камазола не се сещам за по-възлов,видяхме разликата с него и без него каква е,най-малкото Камазолката няма адекватен на своята класа заместник за поста си.Убеден съм,че от Подуене се е получила заповедта да се рендосат Камазола,Жоровците и ако един бъде изваден извън строя-чудесно
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 07 юли 2011 22:03

Стрелец,не искам да кажа нещо лошо,но в потвърждение на това което си коментирахме вчера.,,Корнер за Калиакра. Центрирането е избито. Контра на Черно море, но Капитанов не успя да центрира точно и топката излезе в тъч."Просто не му е там мястото на Илиян.А за центъра на атаката му е рано още.Дано успее да се наложи там,където е най силен!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 07 юли 2011 22:06

Стрелец, твърде конспиративно мнение от твоя страна. Очаквам Блу Аваланч да се включи :-)

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 07 юли 2011 22:12

на мен направо ми писна.... искам да вземаме още 2-3 играчи на необходимите позиции... и шампионата просто да почва, че не издържам вече... :oops: :oops: :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”