Тримата големи на Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Re: Тримата големи на Пловдив

Мнениеот Туше » 07 юли 2011 11:28

Има, разбира се, големи имена в другите пловдивски клубове. Длъжни сме да поясним какво сме имали предвид, с какво са по-различни.

Всеки разбира - "Тримата големи в Пловдив" е игра на думи с "Тримата тенори". Обединяват ги три неща: Родени са в Пловдив, верни юноши на родният си клуб и национали, прославили града и страната в чужбина.
Естествено, на Еду кипърските истории не му ги броим, броим му Португалия. Гледаме положителното, не отрицателното.

Сега, забележката на колегата hetfield не се приема, точно защото почти никой от изброените от него имена не покрива посочените критерии. Вичев е от Чирпан, Пачев от Паничери, Раков от Маноле, Бакала от Долно Воден, Симов от софийска махала, Пехливана от Мадан. За Пашев нищо няма да кажем. Хвойнев е от Хвойна, Виден Апостолов от Курило - софийско. Благо го имам за приятел, ама няма ръст в сравнение с останалите. Тошко Зайцев е с повече успехи в Левски, отколкото с Ботев. Иначе уникален симпатяга, тачен и от много от нас. Тумбито е голям, но юноша на Марица.
Остават Коцето, Митьо и Зико. За последния съм с двете ръце (все пак има локомотивско потекло) и единствен отговаря на посочените критерии. Коцето е също голям, но си остана за местна консумация. Такава работа и с Митьо Младенов. Толкова - един от вашите! Иначе и за колосалния чичо Тошко от Сапртак никой няма да възрази. За него - цял стадион.

Ще ни извинявате, но ние си имаме наша наредба за нещата и според нея "тенори" заедно и в едно могат да са само нашите трима. Ако държите много вашите можем да ви ги наредим отдолу като зрители и слушатели ;)
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 07 юли 2011 16:03

Значи сега се прави този графит, а следващия ще е с Давид Попов, Къната и Гочо, а по-следващия с Марто Камбуров, Мето Стойнев и Христо Златински
Изображение

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Мнениеот локофанатик » 07 юли 2011 16:46

Митьо Младенов е от Белащица... И той не става за легенда...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 07 юли 2011 18:08

drughi написа:Значи сега се прави този графит, а следващия ще е с Давид Попов, Къната и Гочо, а по-следващия с Марто Камбуров, Мето Стойнев и Христо Златински

Моите уважения към последните двама, ама не са направили и една десета от това, което трябва да се направи, за да бъдеш увековечен по такъв начин. Струва ми се, че бат Айко остава незаслужено пренебрегнат. Садъка беше много голям играч, истински локомотивец. И ако някой излезе с историята със забежката при едно друго отборче, бих отговорил, че това е твърде незначително на фон на това, което той е дал на Локото като играч. Неслучайно беше обявен за най-добрия български играч на световното през 1986 година. Имам чувството, че малко от пишещите тук са го гледали на живо.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 07 юли 2011 18:18

Може да добавим Садъка и Гочо и да си направим цял хор :)
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 07 юли 2011 18:18

Irish stout написа:
drughi написа:Значи сега се прави този графит, а следващия ще е с Давид Попов, Къната и Гочо, а по-следващия с Марто Камбуров, Мето Стойнев и Христо Златински

Моите уважения към последните двама, ама не са направили и една десета от това, което трябва да се направи, за да бъдеш увековечен по такъв начин. Струва ми се, че бат Айко остава незаслужено пренебрегнат. Садъка беше много голям играч, истински локомотивец. И ако някой излезе с историята със забежката при едно друго отборче, бих отговорил, че това е твърде незначително на фон на това, което той е дал на Локото като играч. Неслучайно беше обявен за най-добрия български играч на световното през 1986 година. Имам чувството, че малко от пишещите тук са го гледали на живо.

Извинявам се, Садъка просто ми убегнал за момент, като съм писал това мнение. Наистина е направил много повече за Локомотив от последните 2-ма. Факт!
Изображение

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 07 юли 2011 18:20

Както казах, този графит трябва да се направи сега, а в последствие ще се добавят и още футболисти. Наистина вече много неща сменихме, затова айде да се спрем на това последното.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 07 юли 2011 18:28

Ако ще го разширяваме да махна надписа отдолу. Щото е тъпо тримата тенори на Пловдив и 20 човека хахаха
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 07 юли 2011 21:39

Туше написа:Сега, забележката на колегата hetfield не се приема, точно защото почти никой от изброените от него имена не покрива посочените критерии. Вичев е от Чирпан, Пачев от Паничери, Раков от Маноле, Бакала от Долно Воден, Симов от софийска махала, Пехливана от Мадан. За Пашев нищо няма да кажем. Хвойнев е от Хвойна, Виден Апостолов от Курило - софийско. Благо го имам за приятел, ама няма ръст в сравнение с останалите. Тошко Зайцев е с повече успехи в Левски, отколкото с Ботев. Иначе уникален симпатяга, тачен и от много от нас. Тумбито е голям, но юноша на Марица.
................................................................................................................................

Ще ни извинявате, но ние си имаме наша наредба за нещата и според нея "тенори" заедно и в едно могат да са само нашите трима. Ако държите много вашите можем да ви ги наредим отдолу като зрители и слушатели ;)

Туше Класик - откровен до болка :lol: Хубаво е да се знаят тези подробности.Особено от младите жълти фенове.Защото бъркат "urban order" с "village order".
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 08 юли 2011 10:32

Пловдив 1926, не ти се бъркам в начина, по който представяш идеята си, но ако идеята ти за "Тримата тенори" остане е добре да помислиш малко върху "формата" на "тенорите", защото наистина с тези кореми, както каза и някой по-горе, изглеждат малко гротескно! Просто им намери фракове по "мярка". Нещо подобно като това, което съм постнал по-долу, но разбира се като "сценично поведение" да е като твоето, защото така както съм ги направил аз са малко като от плакат за "Кръстника"!!! :)

Изображение
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”