Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
Хе-хе, че по твойта логика, дай да махнем и скерито,а?
- paceto
- Контакти:
Вникна ли в думите ми изобщо за какво го казах това?
Славия е дразнител, обижда и т.н. и няма да го озъптявам само и само с мод правата това исках да кажа.
А какво ще стане като дойде тук и види тези наши разговори за него?
Скандал ...
Славия е дразнител, обижда и т.н. и няма да го озъптявам само и само с мод правата това исках да кажа.
А какво ще стане като дойде тук и види тези наши разговори за него?
Скандал ...
То хубаво , аз вниквам много добре какво казваш, само че аз вече познавам този човек лично. А и имам претенциите, че мога да чета и между редовете, така че мога да разбера какво представлява даден човек, дори да пише на пръв поглед пълни простотии. Отново карам по твоята логика и ти посочвам друг пример- имаше един известен период в който само Милен да напише някъде нещо- веднага се появяваха поне 2, който се дразнеха само от присъствието му- е какво сега, дай само заради това да не го правим мод. Ако говорим за дразнене- в момента доста хора ми се оплакват от бижуто, ма какво от това- дай да го махнем и него.
П.П. Той и сега може да види какво пишем тук, просто не е поискал.
П.П. Той и сега може да види какво пишем тук, просто не е поискал.
- paceto
- Контакти:
Аа ето каква била работата и защо толкова се застъпваш за него.
Относно примера ти е неуместен, защото Славия-та се заяжда със всеки, а сега е тръгнал към малко по лека стъпка и ме съмнява за изтичане на информация, че го гласите за мод.
Какво искаше да кажеш с това, че може да чете?
Права ли има вече?
Относно примера ти е неуместен, защото Славия-та се заяжда със всеки, а сега е тръгнал към малко по лека стъпка и ме съмнява за изтичане на информация, че го гласите за мод.
Какво искаше да кажеш с това, че може да чете?
Права ли има вече?
Остави, няма смисъл да ти обяснявам.
Паце, Милене- честита Купа на България и успех на лято в евротурнирите.
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
И аз съм от Литекс, защо ме забравяш 
Ам, че ти си и от дунав, манчестър, ама хайде- чувствай се поздравен и ти.
- paceto
- Контакти:
mike28 написа:Паце, Милене- честита Купа на България и успех на лято в евротурнирите.
Мерсаж
След като прочетох всичко, относно новите модове. Мисля, че за Картаго съм склонна да се съглася. Явно само аз имам различно мнение - приемам вашето. За Славията оставам резервирана. При това на 99,9 %. Достатъчно ЛС съм си писала и с него... дори няма какво да го обсъждаме на този етап.
Ако нямате нищо против обаче, мисля, че е най-добре, Картаго засега да стане, евентулано, ако той иска мод на форума за ЦСКА. Виждам, че Модератор ЦСКА иска точно това.
Ако нямате нищо против обаче, мисля, че е най-добре, Картаго засега да стане, евентулано, ако той иска мод на форума за ЦСКА. Виждам, че Модератор ЦСКА иска точно това.
Модераторите не са ви враг!