Топ 10 Фейсбук групи на българските отбори.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Топ 10 Фейсбук групи на българските отбори.

Мнениеот venomcho » 07 юли 2011 01:55

kubik написа:Ибрик много си смешен,да знаеш :lol:

Повече от полувината на това видео незнаят къде се намират.Даже и вие жълтите ибрици го знаете,обаче нали голямото его :lol:

Програми,награди,бенефис..........

И не ми отговори,както винаги отклонявате темата.Да питам пак.Къде са хилядите от фейса?.....с по 20 харесвания :lol: :lol: :lol:

а много повече от полУвината от вас са неграмотни :mrgreen:

Потребителски аватар
the priceless
Контакти:

Мнениеот the priceless » 07 юли 2011 02:33

Повече от полувината на това видео незнаят къде се намират.Даже и вие жълтите ибрици го знаете,обаче нали голямото его :lol:

И не ми отговори,както винаги отклонявате темата.Да питам пак.Къде са хилядите от фейса?.....с по 20 харесвания :lol: :lol: :lol:

Вълчо,ставаш смешен. :mrgreen: Карай си нелегалните таксита и да не ти пука! :lol:
Ботев е отбора на Пловдив!
БОТЕВ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ
Изображение
Изображение

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 07 юли 2011 02:34

bigbonusprize написа:Горе-долу очаквано. Само ме учудва мястото на Локо Пд. Че те са горе долу по толкова на мач...

ами то на тях това са им феновете,останалите са от столюпиново ;)

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 07 юли 2011 02:40

david_villa написа:"Барса" има няколко милиона, а "Валенсия"едва 170 000. Това не е реалното съотношение, нали?
Зависи от много неща:
1. Брой групи;
2. Дата на основаване;
3. Процент от агитката, ползващи тази мрежа - отбор от село с 1 000 човека може да събере всичките гласове + още няколкостотин и влиза в топ 15 или 20.
4. Когато едно нещо е популярно, то се разпространява с още по-голяма скорост от другите.

как да не е реално съотношение?ти в България колко фенове на Валенсия познаваш?защото аз нито един,но на Барса познавам поне 40.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 07 юли 2011 02:55

kubik написа:Жълтите ибрици пак ги е ударила превъзбудата.

Само за статистиката:групата на Локомотив Пловдив във фейсбук е създадена преди година,а на жълтите ибрици е от години.

И сега като влезнах да ви разгледам многомилионата група и каквио да видя.Под снимките или статийте опцията харесва ми е средно натисната от 30-50 човека.Да питам къде са хилядите фенове :lol:
И между другото във вашета група има трима човека който познавам и знам ,че не са фенове,.....изобщо не гледат футбол.И ги питах какво правят там във вашета групичка.отговор:Някакъв техен познат ги е карал достта пъти да се присъединят към страницата ви.В началото му отказвали и накрая им омръзнало и се присъеденили.

Във вашета ибрикчийска групичка се запитайте ,колко истински жълти ибрика има и тогава развявайте байряка,колко милиона сте?!?!?

хахаха,ох не мога :) тези вълчовците са е..ти сценаристите,не е истина направо.вие сте свършили курса окончателно и завинаги :)

Потребителски аватар
to6kata1912*
Контакти:

Мнениеот to6kata1912* » 07 юли 2011 08:06

Ти не си добре :evil: :evil: :evil: Аз лично бих замълчал, ако бях на твое място! Не може на мача да има 15 000 зрители, а ти тука да ми развиваш някви врели и некипели.

По темата - ние също имаме сумати групи, което не пречи в официалната да има най-много хора. Примера за 2-3, които познаваш, предполагам се сещаш, че беше супер неуместен ;)

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 07 юли 2011 09:25

Тая анкета да не е а-ла Хитър Петър? Там знаем кой и как печели. :mrgreen:
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 юли 2011 11:27

Аз продължавам да се чудя защо са тия спорове Ботев-ЛОко?Няма човек в тая държава който да не знае ,че Ботев е много по големия отбор с много повече фенове и сравнението с Лкомотив е просто нелепо.Няма как отбор като ЛОко да се сравнява с отбор с историята на Ботев..

Потребителски аватар
to6kata1912*
Контакти:

Мнениеот to6kata1912* » 07 юли 2011 12:19

Едно просто сравнение ти давам. Групата на Ливърпул - 6 408 523 има в нея, а на статиите харесват средно по 10 000... ама ти си знаеш твоето, какво да ти обяснявам... То се говори с човек, който разбира нещо.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 07 юли 2011 16:55

r.h. написа:Най-голямата група на Ботев Враца тогава сигурно е на 11-то място - 2 226! :)

Иначе тук трудно може да имаме обективна класация, поради факта, че всеки отбор от А група има сигурно по 10-20 групи. Локо Пд например имат една група с над 3000 почитатели, друга с около 4000, споменатата вече с 5 157 и т.н.

а други като мен например нямат тази простотия фейсбук..

Върни се в “Футбол - България”