България-Полша (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Re: България-Полша (официална тема)

Мнениеот vladitol » 07 юли 2011 00:27

smoothc написа:Соколов игра най-добре от нашите днес според мен!

Явно бе за всички , дано се разиграе и Алексиев , както го направи с Русия 1вия мач . Успех утре !
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 юли 2011 00:28

След такъв мач не трябва да се сърдим на нашите. Може би това, от което трябва да сме недоволни, е, че Радо не постоянен треньор на отбора. Щеше да има повече време да работи с момчетата. Човекът не обещава наляво и надясно като Пранди, че ще ни направи най - добрите. Каза, че ще направи каквото може, но сме много далеч от истината. И все пак това не означава, че не можем да спечелим Лигата.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 07 юли 2011 00:28

blue avalanche написа:Само,че постоянна агресия от всички на полето!Пак казвам:само със Соколов няма да стане!Какъв беше приносът на центровете,например?

Елементарно е: имаш посрещане - имаш атака в центъра. Нямаш ли посрещане - нямаш атака. Добре, че влезе Ицо Цветанов да направи 2-3 атаки и няколко блока.
Разберете, че от другата страна на мрежата има отбор, който също иска да победи. Подкрепяйте отбора, вместо да плюете всичко и всички.

Полша били слаби. Смех.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 юли 2011 00:30

vladitol написа:
smoothc написа:Соколов игра най-добре от нашите днес според мен!

Явно бе за всички , дано се разиграе и Алексиев , както го направи с Русия 1вия мач . Успех утре !

Ананиев има голям потенциал много ми харесва това момче! Трябва да се залага повече на него!
Последна промяна от smoothc на 07 юли 2011 00:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 юли 2011 00:30

vladitol написа:
blue avalanche написа:
daniel875 написа:
Искаш да кажеш , че не помогна опита на Х.Цветанов при блокада и атаките му , искаш да кажеш , че не бяха полезни сервизите на Йосифов , така ли ?

Защо ми се струва,че биенето на сервиси не е основната задача на един център.24т. за полските центрове срещу 13 за нашите.Как ти се струва?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 юли 2011 00:30

milan199440barca написа:
blue avalanche написа:Само,че постоянна агресия от всички на полето!Пак казвам:само със Соколов няма да стане!Какъв беше приносът на центровете,например?

Елементарно е: имаш посрещане - имаш атака в центъра. Нямаш ли посрещане - нямаш атака. Добре, че влезе Ицо Цветанов да направи 2-3 атаки и няколко блока.
Разберете, че от другата страна на мрежата има отбор, който също иска да победи. Подкрепяйте отбора, вместо да плюете всичко и всички.

Полша били слаби. Смех.

Трябва да искаме още от нашите, но и трябва да се чувстваме горди, когато виждаме, че се борят. А дори и да загубят не трябва да им се сърдим. Смешните ни футболисти има много хляб да ядат, за да стигнат нивото на волейболистите.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 юли 2011 00:32

Само на мен ли ми се струва, че при 12:12 в тайбрека сервисът на Андрей беше добър и поляците умишлено не повториха ситуацията?!
Утре трябва задължително да бием чисто Аржентина, а после ще му мислим. По принцип Италия и Аржентина днес направиха много по-слаб мач от нашия, но знам ли... След така загубен двубой дано не е прекалено минорно настроението утре. Само да не се повтори мачът с Чехия на световното след загубата от Франция...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mile kitic

Мнениеот mile kitic » 07 юли 2011 00:33

Blue avalanche защо си толкова комплексиран :(

Браво на момчетата. Утре ако играем така отнасяме Аржентина с 3:0 :) БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !
Последна промяна от mile kitic на 07 юли 2011 00:34, променено общо 1 път.
Долу капитализма в Народна република България ! Да живее комунизма !

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 юли 2011 00:33

Помните ли, когато бихме 3-2 Сърбия?
Последна промяна от smoothc на 07 юли 2011 00:43, променено общо 2 пъти.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 юли 2011 00:35

mistreated написа:Само на мен ли ми се струва, че при 12:12 в тайбрека сервисът на Андрей беше добър и поляците умишлено не повториха ситуацията?!
Утре трябва задължително да бием чисто Аржентина, а после ще му мислим. По принцип Италия и Аржентина днес направиха много по-слаб мач от нашия, но знам ли... След така загубен двубой дано не е прекалено минорно настроението утре. Само да не се повтори мачът с Чехия на световното след загубата от Франция...

Цяла България видя топката, че беше добра. Но Гената се изказа неподготвен след мача. Съдиите повлияха на хода на мача.
Дали ще 3:0 или 3:1 няма значение. Важното е да вземем три точки срещу Аржентина.

Върни се в “Волейбол”