Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
stannn написа:Четеш ли или пишеш по навик?
ЦСКА - Левски 1:0 в 36-ата секунда през 1999 г.
За този мач става дума, но видео незнам дали ще намериш.
http://www.retrosport.net/cska/championship/260-cska-1-0-levski-1999
Madridist написа:stannn написа:Четеш ли или пишеш по навик?
ЦСКА - Левски 1:0 в 36-ата секунда през 1999 г.
За този мач става дума, но видео незнам дали ще намериш.
http://www.retrosport.net/cska/championship/260-cska-1-0-levski-1999
Преди съм гледал много мачове от този сайт, но сега нещо не ми зарежда никакво видео, а ми излиза някакво черно поле с реклама на Google Ads. Някой имал ли е подобен проблем ?

cr.waddle написа:Мисля,че го има целия мач в zamunda

Darko22 написа:А можете ли да намерите мачове на Цска в които е играл Милен Петков ? За тези които не знаят той в момента е треньор на деца родени 1994,1995,1996 в гр.Шумен. Тази година вкара 1994 в елитна група.Аз тренирам при него и съм много доволен много добър треньор,а със сигурност и невероятен футболист
 )-помня го кръг по кръг
 )-помня го кръг по кръг  . Преди тоя мач, Левски водеше с една точка, след победата ЦСКА излезе с две точки пред нас. Още в следващият кръг обаче направиха 0:0 с Локо(СФ) и двата отбора се изравниха по точки.В предпоследният кръг ЦСКА падна в Петрич с 0:2(агитката им беше зверски пребита от полицията) и Левски завърши полусезона с преднина от 3 точки. През пролетта ЦСКА стартира с две поредни загуби-1:4 от Нефтохимик насред Армията и 1:3 от Велбъжд в КН. Разликата стана 9 точки и всички помислиха че титлата е решена...после обаче Левски зацикли-хиксове с Литекс и Нафтата и загуба в Перник и разликата стана 2 точки.Всичко трябваше да се реши на "Герена"....за онзи култов мач на 13.05.2000 г. е казано и изписано всичко-отмененият автогол на Легендата, безумните пропуски на Бербатов , кървавият гол на Гонзо в 93-та минута ,донесъл титлата на Левски-това беше един ВЕЛИК шампионат...от тогава-само скука и предрешени шампиони....
 . Преди тоя мач, Левски водеше с една точка, след победата ЦСКА излезе с две точки пред нас. Още в следващият кръг обаче направиха 0:0 с Локо(СФ) и двата отбора се изравниха по точки.В предпоследният кръг ЦСКА падна в Петрич с 0:2(агитката им беше зверски пребита от полицията) и Левски завърши полусезона с преднина от 3 точки. През пролетта ЦСКА стартира с две поредни загуби-1:4 от Нефтохимик насред Армията и 1:3 от Велбъжд в КН. Разликата стана 9 точки и всички помислиха че титлата е решена...после обаче Левски зацикли-хиксове с Литекс и Нафтата и загуба в Перник и разликата стана 2 точки.Всичко трябваше да се реши на "Герена"....за онзи култов мач на 13.05.2000 г. е казано и изписано всичко-отмененият автогол на Легендата, безумните пропуски на Бербатов , кървавият гол на Гонзо в 93-та минута ,донесъл титлата на Левски-това беше един ВЕЛИК шампионат...от тогава-само скука и предрешени шампиони....Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта