Къде ще играе Карлос Тевес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Re: Къде ще играе Карлос Тевес?
Миньор Бобовдол!!!

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
При цената, която Ман Сити са определили за продажбата му - 50 млн паунда, най-вероятно ще остане при тях.
Според Букмейкърите - в Реал. Според мен в Бока. Тевез иска да напусне за да бъде със семейството си, а Бока може да му осигури това. Но вероятно жената на Карлито би се съгласила да се премести да живее в Испания и затова не изключвам трансфер в Атлетико Мадрид, където може да замени вече остаряващия(остарелия) Форлан и да води атаката със своя сънародник (ако остане в отбора) Агуеро
Е добре де този житен бегач с какво е по добър от Бербатов та трансферната цена му е много висока.Моето впечатление от него е ,че тича като изоглавен без да мисли изобщо...
plmko1 написа:Е добре де този житен бегач с какво е по добър от Бербатов та трансферната цена му е много висока.Моето впечатление от него е ,че тича като изоглавен без да мисли изобщо...
Тевес е един от най-добрите нападатели в света и не мисля, че отговаря на определението "житен бегач". Защо всеки футболист, който притежава бързина, трябва да бъде определян за "житен бегач"? Аржентинецът има много добра техника, страхотен завършващ удар и себераздаване на терена, освен бързината. Не искам да навлизам в полемики за това кой е по-добър - Бербатов или Тевес, но за мен Карлос е по-ценен футболист. А относно цената - много ясно, че не струва 50 млн. паунда. Само Роналдо и Меси наистина струват толкова пари. Просто Челси и Манчестър Сити започнаха да плащат нереални суми и изкривиха пазара.
Последна промяна от Paralel на 06 юли 2011 21:19, променено общо 1 път.
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Уейн Рууни написа:Paralel написа:След множеството караници между Карлос Тевес и Роберто Манчини аржентинецът най-сетне е сложен в трансферната листа и е обявен за продан! Капитанът на Манчестър Сити окончателно е решил да се раздели с "гражданите". Според вас кой ще плати огромната трансферна сума, която Манчини ще иска, както и заплатата на Тевес?
Ако може някой модератор да сложи анкета със следните отбори: Манчестър Сити, Интер, Реал Мадрид, Челси, Манчестър Юнайтед, Бока Хуниорс и графа "други". Благодаря предварително!
Сигурно Анжи, Лудогорец или Литекс - нали много са богати
О ами с парите от Гара Дембеле дали не може да иде в Левски

Тевес именно със себераздаването си на терена,агресията,мощта,борбеността ми беше любимец,когато играеше в МЮ.Силен физически,издръжлив,хубава техниха,има наистина добър завършващ удар.За мен като играч Тевес е изключителен футболист.
Естествено,че не струва 50 милиона,колкото искат Сити за него.
Друг е въпроса,че като човек е голяма п..ка,но това е друга тема
Естествено,че не струва 50 милиона,колкото искат Сити за него.
Друг е въпроса,че като човек е голяма п..ка,но това е друга тема