Тримата големи на Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Тримата големи на Пловдив

Мнениеот milan199440barca » 06 юли 2011 20:47

Една нормална тема във форума. Дано го изрисуват, както е на снимката.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 юли 2011 21:01

milan199440barca написа:Една нормална тема във форума. Дано го изрисуват, както е на снимката.

Ще бъде изрисувано едно към едно ;)
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

wander
Контакти:

Мнениеот wander » 06 юли 2011 21:41

Здравейте и от мен!

Идеята е супер, но... без да иска, да съм опозиция, трябва да споделя, че съм против както е заглавието на темата "тримата най-големи на Пловдив"... смятам, че такава стена е нужна на Лаута, даже съм си мислил, как ли ще изглежда стадиона ако на най горният ред на трибуна спортклуб са наредени портретите на най-заслужилите футболисти на Локомотив. Лично аз не мога да проумея, как е възможно от такава стена да липсва Садъков който е рекордьор по участия в националните ни гарнитури, Гочо който има най-много голове в дербито ... искам на тази стена да видя също и онези големи личности и футболисти на Спортклуб... помислете за това...новата генерация локомотивци, трябва всеки един мач да вижда големите на Локомотив... това е...дано и други мислят като мен... не обиждайте футболистите като ги пренебрегвате... какво да кажем за шампионският отбор ... нима Марто не заслужава да е на стената... голмайстор на Локомотив и шампион на БГ...

Потребителски аватар
besica
Контакти:

Мнениеот besica » 06 юли 2011 22:00

wander написа:Здравейте и от мен!

Идеята е супер, но... без да иска, да съм опозиция, трябва да споделя, че съм против както е заглавието на темата "тримата най-големи на Пловдив"... смятам, че такава стена е нужна на Лаута, даже съм си мислил, как ли ще изглежда стадиона ако на най горният ред на трибуна спортклуб са наредени портретите на най-заслужилите футболисти на Локомотив. Лично аз не мога да проумея, как е възможно от такава стена да липсва Садъков който е рекордьор по участия в националните ни гарнитури, Гочо който има най-много голове в дербито ... искам на тази стена да видя също и онези големи личности и футболисти на Спортклуб... помислете за това...новата генерация локомотивци, трябва всеки един мач да вижда големите на Локомотив... това е...дано и други мислят като мен... не обиждайте футболистите като ги пренебрегвате... какво да кажем за шампионският отбор ... нима Марто не заслужава да е на стената... голмайстор на Локомотив и шампион на БГ...

Подкрепям това мнение,много големи липсват.
САМО С ЛОКО,САМО В ПЛОВДИВ
НАМЕРИХ ГОРДОСТ,КРАСОТА
АКО МОЖЕХ ДА ИЗБИРАМ
ОТНОВО ТУК ЩЕ СЕ РОДЯ

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 06 юли 2011 22:05

Така е, много хора имат своето място там. Трябва да помислим за тях. Никой не трябва да остане забравен.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

wander
Контакти:

Мнениеот wander » 06 юли 2011 22:14

Благодаря на Айриш и Бесика за подкрепата...надявам се и други да се присъединят и заедно да обмислим стената на славата на Локомотив Пловдив.... Големите не трябва да се забравят...

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 07 юли 2011 00:36

Това са трите най-обаятелни личности в историята на Локомотив от последните 50 години в които феновете имат жив спомен. Поне според мен! Ще се радвам да видя тази картина на Лаута. А след време може да се помсли и за другите...
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 юли 2011 09:55

drughi
Това са трите най-обаятелни личности в историята на Локомотив от последните 50 години в които феновете имат жив спомен.

Ако говорим за обаяние, за което има жив спомен, то тогава е непростимо да бъдат пропуснати такива като Гочо, Къната или Давид Попов... още повече двама сред изброените са все още живи... дай Боже още дълги години!!!
А... Ако говорими за легенди на клуба през всичките години на съществуване му... то тогава наистина стената ще се окаже много, много къса.... В този смисъл идеята на Иги е много, много добра, но наистина преди да бъде реализирана трябва много добре да е обмислена, защото когато кръщаваш нещо по този начин - "Тримата големи на Пловдив", то това не трябва да поражда никакви дискусии поне между нашата половина на града... т.е. не трябва да има никакви съмнения по въпроса за "най-големите"!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 07 юли 2011 10:07

Темата е тримата големи иначе надписа на графита е "Тримата Тенори на Пловдив". Не казвам, че това са най-големите, просто ми се стори добра аналогията с тримата тенори защото точно тези трима души са едни от хората творили музика на зеления терен невиждана в Пловдив...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 07 юли 2011 11:19

Muscarin,
разбирам, че е извън темата, но ми се стори интересен подписа ти!!! Та ми стана интересно, кой е "лирическия герой" чието притежание са тези "свидетелства" базирани на доказалите се /в последните 20 години/ като "най-достоврените" източници у нас - слухове /предавани обикновено "от поколение - на поколение"/, сайтове и вестници!!!

- Участвал ли си в уговорени мачове?

- В отборите в които съм играл - Ботев и Черно море - никога. Чувал съм от вестници и сайтове, че повечето мачове на Локомотив през шампионската им година - 2004 са били уговорени.
Muscarin
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”