Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот stenly » 26 май 2009 09:14

Форумът на Ботев е една съвсем различна тема. Там така са се капсулирали, че чак ме плашат, което обаче не означава, че не се нуждаят от Мод. Аз лично съм ЗА!
Всъщност, давам си сметка, че може да съм вече предубедена към Славията и Картаго, така че може би Дарина също трябва да вземе отношение тук! Все пак и тя е част от модераторския екип!

P.S. Mike, вероятно познаваш картаго, но на мен не ми направи добро впечатление!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 26 май 2009 10:44

Здравейте! Искам първо да отговоря на paceto за организацията:

от paceto на 25 Май 2009 05:38
За организацията си прав - няма я.
Има едно нещо, което не ми хареса от някои колеги, а именно, че пипат теми след като е писал вече модератор в нея или е била заключена вече от такъв.
На няколко пъти забелязах, че се заключват теми след като е писал модератор в нея и то без да се допитва до него, а щом модератора е писал в темата и не е заключена означава, че той самият не смята, че има нужда да се прави.Следователно ако другият мод реши, че темата е за лок той трябва да се допита до колегата, а не да заключва на своя глава
Това е малка крачка към така наречената организация, но ако се спазва ще е добре.

Мисля ,че тук не си прaв в някой отношения. Какво имам в предвид. Не всички модове спазват приличния тон в някой от темите ( даже и пускат такива, които провокират потребителите). А също така, след като някой мод е писал по дадена тема, а след него се изредят простаците с техните си умозаключения, как да ги спрем?
А сега по въпроса с новите модове. Виждам, че някой се дърпат да имат помощници, и за това си задавам въпроса: Кой се е оплакал, че не може да си свърши работата? И дали, по-голямото количество модове, ще доведе до по голямо качество?
Сега, Бижутера не иска помощници, защото много малко се пише във форум Гонг, форума на Ботев не трябва да го пипаме, и останаха по-активни само Левски и ЦСКА. Добре де, ама нали си имаме paceto, PFC Litex, SkArY_9, и по-някой път се включват stenly и Darina. Те нали ни помагат, когато по някаква причина ни няма.
За мен проблема е повече в комуникацията по-между ни, а не толкова в количеството работа.
И накрая, ако може да разбера ( понеже и аз го познавам много добре ), Картаго не го искате изобщо като мод във форума ли, или за определени секции. И ако все пак премислите за него, и ако може да си избера кой да ми помага, няма да имам нищо против да е той. Създал съм си някакво впечатление за него, и смятам че няма да злоупотреби с доверието ми. Не, че имам нещо против някой друг. Просто, не съм обръщал толкова внимание на останалите потребители. Но както решите.
Последна промяна от Модератор ЦСКА на 26 май 2009 16:19, променено общо 2 пъти.

Darina
Модератор
Контакти:

Мнениеот Darina » 26 май 2009 14:55

Здравейте!
Първо за форума на Ботев. Никой не е казъл, че не трябва да се пипа, а само да им дадем малко повече свобода. Там страстите са много нагорещени и понякога излзат извън контрол. Аз лично не смятам, че има нужда от помощници, но трябва и вашето мнение. Ако видите, че някой модератор се е намесил във вашия форум или нещо ви дразни пишете му. Може да го е направил за да помогне. А колкото до организацията, ние си я създаваме.

Darina
Модератор
Контакти:

Мнениеот Darina » 26 май 2009 14:56

А за Картаго аз съм "за"

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 май 2009 17:27

Аз да се върна отново към Славия.
Е съжалявам ама няма как да го искам в екипа !

slavia_forever написа:
Junior-Urchin написа:Ти си пълен хомо, бе Славия :lol: Да не са ви подгонили пак СОТ-а от Парка на Свободата :lol:

Сбърка ме с майка ти.

Все още няма права и си заплашва от сега.

slavia_forever написа:
Kotooshu написа:Йесс Йесс Йесс :D

Няма такова нагло изчезващо племе като вас :lol:
Какво пеехте ?
Ние сме слависти два трима и един от нас умира всяка зима :lol:

Явно не си наясно, че това не е форума, в който можеш да говориш по този начин. Не ме провокирай, за да продължиш да съществуваш и след 15-тото си мнение.

За Картаго нямам наблюдения и затова съм "пас" .

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 май 2009 18:18

Ако все пак не сте разбрали ето - slavia/viewtopic.php?f=14&t=16170

ПП : След малко лок ще дам.
ПП 2: Като дпълнение на темата само, че на ЛС.

1913 написа:Благодаря за отделеното внимание!
Искам да заостря вниманието на вашия екип към следните двама участници в темите в нашата секция, смятам че особено единият доста дълго време вече провокира останалите хора не само в нашите теми, а и в целия форум:
slavia/memberlist.php?mode=viewprofile&u=4100
slavia/memberlist.php?mode=viewprofile&u=8768

Предполагам, че няма да е необходимо да копирам това писмо и до останалите трима модератори?

Поздрави и успешна работа!

Имайте го в предвид, защото му казах, че няма смисъл да праща на всички :)

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 26 май 2009 18:36

Едно ми е чудно обаче, на ZYKLON му бях сложил вечен Бан, защото ми писна да се занимавам с неговите простотии, аджеба кой му махна Бан-а ?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 май 2009 18:42

Чакай, чакай сега.
Потребителят само споменава да се наблюдават.
Виж потърси го дали има Бан в листата, ако няма значи или си го баннал за малко време и вече му е изтекло наказанието или някой го е махнал на своя глава.
Има лог рови.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 26 май 2009 18:42

Че виж лога бе приятелю. ;)
Относно форума на Ботев- пак ви повтарям- там положението не е чак толкова зле- до голяма степен някои от действията им са провокирани от статии в сайта или от липсата на такива, което все пак не ги оправдава. Факта, че мода на Ботев е сърдит на някой от вас трябва да ви говори нещо, някой опита ли се поне да разговаря с него, да разбере какъв е проблема?
Колкото до картаго и славията- твърдо държа на тях двамата, и без това са ви едни от най- големите критици, дайте им възможност да докажат, че могат да направят нещо- ако трябва да са на изпитателен срок.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 май 2009 18:46

Е извинявай ама тук не е училище за модове и такива със срокове хич не са приятни !
Или ставаш или не ставаш, а за Славия се вижда, че не става за мен поне.
Заяжда се, обижда, заплашва е как да го сложа аз такъв за модератор :roll:

Казах вече, че не е хубаво да викаме различни хора и след това да ги гоним, а те след това да тръбят наляво и надясно какво става тук.
Затова се гледат внимателно и се решава дали ще го бъде или няма да го бъде.
Какво е това изпитателен срок, ако форума на Гонг е училище за модератори кажете, за да знам, ама не мисля, че е такъв.

Върни се в “Модератори”