Пьонг Чанг домакин на ЗОИ през 2018 година
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пьонг Чанг домакин на ЗОИ през 2018 година
Кво ви пука,ние отбор там ще имаме ли? 

Когато парите говорят и прокурора мълчи
Кои са тези добри представяния на азиатска земя. Пьонг Чанг вече имат изградена инфраструктура да поемат Олимпийските игри
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Кои са тези добри представяния на азиатска земя. Пьонг Чанг вече имат изградена инфраструктура да поемат Олимпийските игри
Олимпийско злато на Катя Дафовска, бронзови медали от Световното първенство и Световната купа по волейбол не е малко. За десетте титли от Сеул и шестото място в крайното класиране да не говорим... и това на прима виста. да се надяваме, че на световното по лека атлетика в Даегу тази година ще имаме още поводи за радост
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Пьонг Чанг това някакво ново животно ли е ? Ами ЗОИ ?
Първо,да сме живи и здрави,за да гледаме тази олимпиада.За мен,беше без значение кой ще е домакин,само малкия проблем е часовия пояс за излъчване.
Часова разликааааа

Пак ще се става през нощта... 

Война без изстрел,кръв нито капка,агресия в тетрадка...
-
- Контакти:
В ПьонгЧанг вече ги има съоръженията за спортните мероприятия. Още през 2010 трябваше да домакинства игрите, след като водеше с 11 гласа след първия рунд на Ванкувър, но на втория рунд всички гласове за Залцбург(16 на брой) отидоха за канадския град
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]