Обратното броене започна ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Обратното броене започна ...

Мнениеот marmi52 » 06 юли 2011 13:34

dunavfc написа:Марми,хареса ли ти как 80 % от форума ти се изплю върху коментара 8-)

:lol:

Браво ! Значи наесен, вие герберите, ще спечелите изборите с 80 % ! Дали ? :lol:
Ако погледнеш малко по-реално ще видиш, че до момента, в който си написал това от 20 мнения, 10 са на някой си "калпазанчо", който се хвърли да брани Бойко като Матросов на амбразурата ... :lol:
Не съм партиен функционер ! Никоя партия не ми плаща ! Безпартиен съм !
Това виждам в ежедневието, това пиша и такова ми е личното мнение !
Благодаря на свободния форум "Гонг", че дава възможност всеки човек да си изкаже позицията !
Времето ще покаже дали съм бил прав или не. То е най-добрият съдник !
Лошото в цялата история е това, че то (времето) си върви. Сменят се различни управляващи, а стандарта на българина не се подобрява. Животът ни минава в постоянно очакване на нещо по-добро, което така и не се случва ...
А, животът за съжаление е само 1 и не живеем по 1 000 години !!!
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 06 юли 2011 13:58

Браво ! Значи наесен, вие герберите, ще спечелите изборите с 80 % ! Дали ?
Ако погледнеш малко по-реално ще видиш, че до момента, в който си написал това от 20 мнения, 10 са на някой си "калпазанчо", който се хвърли да брани Бойко като Матросов на амбразурата ...
Благодаря на свободния форум "Гонг", че дава възможност всеки човек да си изкаже позицията !
Лошото в цялата история е това, че то (времето) си върви. Сменят се различни управляващи, а стандарта на българина не се подобрява. Животът ни минава в постоянно очакване на нещо по-добро, което така и не се случва ...

Наистина си прав Марми52!
Лошото в цялата история е това, че то (времето) си върви. Сменят се различни управляващи, а стандарта на българина не се подобрява.
-Това е най-точното изречение!
ББ само знае да клати мутренската си тиква наляво и надясно,да се прави на остроумен пред журналистите,да реже ленти(над 2000 били)....
Смея да твърдя,че ББ успя, толкова умело да "финтира" заблудения народ,че дори и той самия не е очаквал....но така е прост народ ,слаба държава! Искра Фидософа,пък е олицетворение на целият този политически фарс! Що заглъхна скандала Танов-Борисов?!
Било манипулация а?-да бе да...то олицетворява цялата политическа пародия в България!
ББ не успя и 20% от обещанията си да изпълни...в началото се имитираше ,че се прави нещо,промени ,реформи,полицейски операци с гръмки имена,невероятен рейтинг-....и кого успяха да заблудят...простите овце разбира се!
ББ е Червена Марионетка,заблудени ми народе!

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 06 юли 2011 14:26

Най-важния човек в държавата е медиен клоун и пълен селяк. Хората по чужбина ни се смеят как един кретен е начело на държавата,а тук слабоумните хорица му свалят звезди.Довърши една спортна зала и вече всичко му било простено. Кога ли ще поумнеете..
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 06 юли 2011 14:33

sMotLiO написа:Най-важния човек в държавата е медиен клоун и пълен селяк. Хората по чужбина ни се смеят как един кретен е начело на държавата,а тук слабоумните хорица му свалят звезди.Довърши една спортна зала и вече всичко му било простено. Кога ли ще поумнеете..

+1!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 юли 2011 15:56

+1 , за съжеление се гласува за който е модерно и за който има най-добър ПР !!!
Частта Перник - Долна диканя която е края на сегашната Люлин също може да се добави .

"Не съм и фен на коалицията но фактите са следните....
Новата отсечка на Тракия до Стара Загора /кръговото/ е тяхно дело...
Новата отсечка на същата магистрала от Карнобат до Бургас около 45 км. е тяхно дело.
Понеже ми се налага често да пътувам от София на юг към Благоевград и често съм ползвал стария път през Бучино /новата магистрала Люлин/ и с очите си видях кой какво е построил. Мога да ти кажа, че най-сложната част от въпросната магистрала, виадуктите, колоните за мостовете, обезопасяване на склоновете, изкопите за тунлите и т.н са по време на 4 годишния троен мандат. Тук не трябва да се изключва ролята на предишните правителства-проекти, отчуждаване на земи, процедури по ЗУТ. Дразнещото е че ББ ДОВЪРШИ започнат преди доста години проект и го преписа на собствена сметка...

Направи справка кога беше приет проекта за спортната зала и с какъв капацитет беше първоначално преди великия ББ да предоговори цената с Главболгарстрой. Те я намалиха и тоя боклук се би по гърдите. Оказа се, че цената е намалена, защото просто се намалиха обема строително-монтажни работи и залата беше с редуциран капацитет. Знаеш ли колко са тромави процедурите по отчуждаване, прехвърляне на имоти /Червено знаме/. Той /ББ/ отново довърши на готово една постройка.

Просто тогава всичко построено не се афишираше така и не се режеха ленти под път и над път.

А 10% ДОД? И това ли си недоволен от предишните. От 28-32 % прогресивно подоходно минахме само на 10 плосък. Така ти оставиха окло 20% от твото възнаграждение в своя собствен бюджет! И това ли не можем да отценим ние БГ?
Спрете да гледате и четете послушни медии!

Пътя Девин - Осиково - обещания на дядото като последната мутра на пиянска сбирка.....да готов е за сметка на...една държавна фирма с инвестиционни намерения в района....Но сега за лентата ще е ББ пред камерата....

С НЕГОВИТЕ ПАРИ, КОИТО ТОЙ ПЛАЩА. Караме по НЕГОВАТА МАГИСТРА и пазим НЕГОВИТЕ МАНТИНЕЛИ!

Симеон Дянков в условия на криза вдигна от 50 на 80% дивидента на държавните дружества! Знаеш ли какво е в така наречената криза да оставиш едно търговско дружество без обортни средства като му прибереш 80% след облагане с данък печалба в размер на 10%?
Тове е единственото правителство в Европа,което няма дефинирани и приети антикризисни мерки! ЕДИНСТВЕНОТО!
За кризите в здравеопазването и образованието просто няма да коментирам. Вината не е само тяхна, естествено но 2 години не са мръднали и на йота....а забравих. Смениха бланката на болничния лист! СМЯХ. Кой ти е фалшифицирал бланка на болничен лист?Просто сега докторите, които злоупотребяват ще издават "фалшиви" листове на нова бланка!
2 години нашите бащи и майки не са компенсирани поне с нфлационна надбавка над пенсиите.
Скандали около избор на министри, евродепутати, депутати.
В ГЕРП кризата е от човешкия фактор. ТЕ просто нямат изградени и утвърдени професионалисти. Плевналиев е единтвеният светъл лъч, но тей не е член на ГЕРБ...
Ще строят стадион - няма да сторят стадион
Ще закрива до седмица БЕХ - две години чакат.
Ще осъди н-на брой министри - смях
Показни арести - смях
Ще спра до тук, че се ядосвам. Единствената причина българите да го търпят е, че просто няма алтернатива. Но рано или късно ще стане факт и алтернативата.
Срам ме е, че министър-председателя ми не владее западен език, че ходи с ръце в джобовете като мутра, че нарича учените и нашите родители "лош материал", че ме сравнява с тъпите му кучета, че последната книга, която е прочел е Винету.....срам ме е!"

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 06 юли 2011 16:03

А какво да кажем за пресконференцията на мин. Св. Нейков и Б.Михайлов . Там се видя цялата истина за ББ бе хора .Облъчване от ефира до дупка, как може телевизията да има такъв ефект не мога да повярвам , еба*и промитаците сме станали хората.
"И специални благодарности на мин. председателя Б.Борисов."
:lol: :lol: :lol:

Ето и нещо в което няма грам популизъм а е дело на Боко и некомпетентния му екип :
"България е единствената в Европа, която за миналата година не е договорила нито едно евро за здраве, наука и енергетика. "

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 06 юли 2011 18:55

marmi52 написа:Браво ! Значи наесен, вие герберите, ще спечелите изборите с 80 % ! Дали ? :lol:
Ако погледнеш малко по-реално ще видиш, че до момента, в който си написал това от 20 мнения, 10 са на някой си "калпазанчо", който се хвърли да брани Бойко като Матросов на амбразурата ... :lol:

Напълно съгласен съм с това ти мнение и първият ти пост в темата! Жалко е, че България в момнета се управлява от един прост човек :oops: Лошото е, че народът му вярва.... "О неразумни юроде" .... Подчиняваме се на един охранител, бивш пожарникар, чийто заместник е ... учител по физическо! :oops: Срам ме е!

П.П. Всеки сам да се досеща защо Борисов бе толкова успешен гл. секретар на МВР! ;)

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 06 юли 2011 21:15

Pichichi написа:А какво да кажем за пресконференцията на мин. Св. Нейков и Б.Михайлов . Там се видя цялата истина за ББ бе хора .Облъчване от ефира до дупка, как може телевизията да има такъв ефект не мога да повярвам , еба*и промитаците сме станали хората.

Ето и нещо в което няма грам популизъм а е дело на Боко и некомпетентния му екип :
"България е единствената в Европа, която за миналата година не е договорила нито едно евро за здраве, наука и енергетика. "

Нека добавим и тази пресконференция отпреди тази на Нейков и Михайлов

Много грозна,смешна и мазна работа. В България винаги ще се намери, някой, който да ни подсказва, как и на кого да благодарим, какво да правим и как да мислим. Абе няма ли да е най-добре да си направим в България култ към личността на ББ, както навремето е имало към Хитлер, Сталин и т.н. Мисля, че е задължително това нещо да се случи в скоро време. Убеден съм, че такава идея ще намери доста поддръжници във форума :lol:

По-темата мога да кажа, че съм съгласен с marmi на 100 %. Само ще кажа, че не е критикувал толкова остро за да го плюете така. Дори е спестил, някои неща!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 07 юли 2011 01:34

Pichichi написа:А какво да кажем за пресконференцията на мин. Св. Нейков и Б.Михайлов . Там се видя цялата истина за ББ бе хора .Облъчване от ефира до дупка, как може телевизията да има такъв ефект не мога да повярвам , еба*и промитаците сме станали хората.

Хах-това беше върхът-Михайлов още в началото благодари на Бойко и накрая като приключи .................и Нейков пак(ама благодари пак на премиера)- :lol: :lol: :lol: -да се смееш ли да плачиш ли?? :oops: :oops: И това се случва за втори път слес Сливен!
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 юли 2011 07:08

На този етап са фаворити за спечелване на изборите.Но мисля ,че ще има коалиция с някоя партия.

Върни се в “Свободна зона”