Трансферите в Арсенал?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Re: Трансферите в Арсенал?

Мнениеот federer90 » 06 юли 2011 11:21

Брайн Руиз от Твенте е добър вариант,вместо Жервиньо

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 06 юли 2011 13:27

Мда, както казах по-рано Рики Алварес отиде в Интер.

Предполагам защо Венгер изчаква ако наистина има интерес към Гари Кейхил. Той е на една година от договора си и има клауза за откупуване за 17 милиона паунда. Оуен Койл пък наскоро заяви, че ако има купувачи по-добре сделката да се извърши по-рано, отколкото късно. Разбира се Венгер трудно би извадил толкова пари за играч, на когото договора му изтича следващото лято. Затова ще чака търпеливо, докато от Болтън станат отчаяни и го вземем за без пари. Естествено този план може да му избухне в лицето ако се яви преди това купувач и просто брои съответната сума за играча. Тогава оставаме без други опции и малко време на разположение и ще се наложи да играем със Скилачи, Косчиени, Джуру, Вермс и Гибс в отбрана. :lol:

Breaking news:
Lille striker Gervinho is undergoing a medical at Arsenal, according to Sky Sports sources.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 07 юли 2011 15:45

Udoji90 написа:
liverpool96 написа:Коентрао официално подписа с Реал. Така че нищо не се знае. Ако от Реал получат добра сума за Марсело няма да остане нищо друго освен да приемат. И все пак, когато Моуриньо иска да "опита" Коентрао, то тогава Марсело няма да е доволен със статута си. Конкуренцията в Реал в лявата част на отбраната ще се засили. Отново повтарям, ако Венгер изкара нужните пари и е наистина сериозен купувач, то трансфера няма да е нищо учудващо. :)

Да, след трансфера на Коентрао наистина Марсело вече не ми изглежда като толкова непостижим вариант, но някак си не ми се вярва, че Венгер ще се реши да даде голяма сума за бразилеца, каквато от Реал вероятно ще искат. Освен това, Марсело е играл и като ляв халф, така че не е сигурно, че ще остане резерва с идването на Коентрао. Да не говорим, че е напълно възможно редуване на двамата в титулярния състав - веорятно целта на Моуриньо просто е да има двама равностойни играчи на всяка позиция, включително на левия бек. ;)

Според теб къде ще играе Роналдо? Ще е резерва на Коентрао (защото и той може да играе като ляв халф) или на Марсело? Целта на Моуриньо може да е една, но класните футболисти не могат да се примиряват със статут на резерви. Ако не могат да пробият в първия отбор, ще търсят титулярното си място в друг такъв.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 юли 2011 19:53

liverpool96 написа:Според теб къде ще играе Роналдо? Ще е резерва на Коентрао (защото и той може да играе като ляв халф) или на Марсело? Целта на Моуриньо може да е една, но класните футболисти не могат да се примиряват със статут на резерви. Ако не могат да пробият в първия отбор, ще търсят титулярното си място в друг такъв.

Ами, всъщност няма никакъв проблем тримата едновременно да са в игра, тъй Роналдо може да играе абсолютно навсякъде в атаката - например вдясно, а другитте двама да са на левия фланг - единият - бек, другият - крило. Струва ми се, че Марсело няма да изпадне от титулярите, а просто ще се редуват с Коентрао.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

fenka na Levski
Контакти:

Мнениеот fenka na Levski » 07 юли 2011 22:10

federer90 написа:Брайн Руиз от Твенте е добър вариант,вместо Жервиньо

Този от Твенте за първи път го чувам.
:mrgreen:
Бог прощава, но Левски не!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 07 юли 2011 22:20

fenka na Levski написа:

За тебе знаем. :mrgreen: Не е лош играч, но не мисля, че е това, от което Арсенал има нужда :!:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

fenka na Levski
Контакти:

Мнениеот fenka na Levski » 07 юли 2011 22:24

fr3ak_boy написа:
fenka na Levski написа:

За тебе знаем. :mrgreen: Не е лош играч, но не мисля, че е това, от което Арсенал има нужда :!:

Дайте статистика де, за него!

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 07 юли 2011 22:37

http://en.wikipedia.org/wiki/Bryan_Ruiz
http://soccernet.espn.go.com/player/_/i ... iz?cc=5739
Надявам се инфото да е достатъчно. :)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

fenka na Levski
Контакти:

Мнениеот fenka na Levski » 07 юли 2011 22:48

Благодаря ти.
8-)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 юли 2011 13:35

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер включи в групата за турнето в Азия, 18-годишният японец Рйо Мияичи. Французинът не спести суперлативи по адрес на талантливия младок, който прекара пролетния полусезон под наем във Фейернорд. Топчиите ще прекарат една седмица в Азия като за това време ще изиграят две контроли.

"На самолета е, защото е добър играч. Искаме да му дадем шанс да докаже качествата си и мисля, че на всички ще им е любопитно да го видят в действие по време на престоя ни в Азия. За него това ще е възможност да покаже дали става за Арсенал", коментира Венгер.
УСЕЩАТЕ ЛИ "НОВОТО ПОПЪЛНЕНИЕ" :evil: :evil: :evil: :evil: Тоя съм почти сигурен, че ще стане поредния "невероятен талант", който ще ни "води" към трофеите... :evil:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Арсенал”