България-Полша (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: България-Полша (официална тема)

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юли 2011 10:10

mistreated написа:Кои са тия последни 3 мача, дето имаме загуби от италианците???

Проверих стастиката ... 3 поредни загуби.
Няма значение в какви мачове ...
Но мисля, че единият беше контрола, да.
Факт е, че към момента са доста по сработен отбор от нас.
Много ще е трудно ...

mistreated написа:Кой по-точно в Полския отбор има "убийствен" сервис, по-убийствен от на Цецо, Матей или Андрей??? Аз не мога за един да се сетя! Единствения, който ще ни създава проблем на сервис, това е Мозджонек (заради гадния му флот).

Повярвай ми, гледах 4-ри мача на поляците и когато искаха натискаха много яко със сервис !
Освен силен, началният им удар е точен и насочен ...
Тръгне ли им, свършени сме !
А нашите като почнат да изпълняват сервис на ръба ... влиза 1 от 5 !
Да не говорим, че имат с 2 класи по добро посрещане от нас ...
Така, че не е гаранция, че дори нашият сервис и да влиза, ще имаме някакво предимство.

Дано нашите наблегнат на посрещането преди мача ни ...
Че е кощунство с такива изпълнители на силов сервис в нашия отбор, други тимове да ни пробиват със същият подобен сервис !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 юли 2011 10:20

THE G.A.M.E написа:
mistreated написа:Кои са тия последни 3 мача, дето имаме загуби от италианците???

Проверих стастиката ... 3 поредни загуби.
Няма значение в какви мачове ...
Но мисля, че единият беше контрола, да.
Факт е, че към момента са доста по сработен отбор от нас.
Много ще е трудно ...

mistreated написа:Кой по-точно в Полския отбор има "убийствен" сервис, по-убийствен от на Цецо, Матей или Андрей??? Аз не мога за един да се сетя! Единствения, който ще ни създава проблем на сервис, това е Мозджонек (заради гадния му флот).

Повярвай ми, гледах 4-ри мача на поляците и когато искаха натискаха много яко със сервис !
Освен силен, началният им удар е точен и насочен ...
Тръгне ли им, свършени сме !
А нашите като почнат да изпълняват сервис на ръба ... влиза 1 от 5 !
Да не говорим, че имат с 2 класи по добро посрещане от нас ...
Така, че не е гаранция, че дори нашият сервис и да влиза, ще имаме някакво предимство.

Дано нашите наблегнат на посрещането преди мача ни ...
Че е кощунство с такива изпълнители на силов сервис в нашия отбор, други тимове да ни пробиват със същият подобен сервис !

Кажи от къде е тая статистика??? Няма такова нещо, ние нямаме официален мач от 2009 година насам с тях, където ги победихме на европейското. Защо говориш глупости!
Ако тия 4 мача дето си гледал на Полша са срещу Пуерто Рико...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 юли 2011 10:26

28.08.2010 Националният отбор на България по волейбол за мъже спечели с 3:2 (25:22, 25:22, 23:25, 18:25, 15:11) срещу домакина Италия в тренировъчен мач, игран в Месина.
Възпитаниците на Силвано Пранди победиха в първите два гейма с по 25:22. Следващата част също бе много оспорвана, но след края й ликуваха домакините – 25:23 в полза на Италия.
Четвъртият гейм беше кратък и завърши с успех 25:18 в полза на “скуадра адзура”. Тайбрекът започна равностойно, но “лъвовете” стигнаха първи до 15 точки и затвориха частта на 11.

В мача не участва звездата Матей Казийски, който получи почивка.

Това пък е ако не се лъжа последният изобщо игран мач, между двата отбора. Нещо са ти зле информациите, да не си гледал статистиката на женския национален отбор?!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юли 2011 10:28

Може и да е няква грешка, незнам ...
Но аз лично си спомням 2-3 загуби от Италия последните години ...
Може и да не са поредни, но преди това имахме 7 или 8 успеха - поред над тях.
Всъщност няма значение ...
Винаги съм казвал, че цифрите и статистиката не играят на терена ( полето ) ...
Най много от всички искам, да не се окажа прав, че няма да спечелим мача с Италия и вероятно този с Полша.

Дано, дано да греша !!!
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юли 2011 10:30

Най лошото е, че си мислим, че групата е приемлива !
Колкото и налудничево да звучи, аз мисля, че в другата група имахме по големи шансове за полуфиналите !

В настоящата съперниците ни са изключително неудобни за нас ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 юли 2011 10:37

THE G.A.M.E написа:Може и да е няква грешка, незнам ...
Но аз лично си спомням 2-3 загуби от Италия последните години ...
Може и да не са поредни, но преди това имахме 7 или 8 успеха - поред над тях.
Всъщност няма значение ...
Винаги съм казвал, че цифрите и статистиката не играят на терена ( полето ) ...
Най много от всички искам, да не се окажа прав, че няма да спечелим мача с Италия и вероятно този с Полша.

Дано, дано да греша !!!

В последните години имаме 2 загуби от Италия (и то не поредни). Едната беше в контролите преди световното, а другата на Олимпиадата, когато ставаха циганиите с Пламен Константинов.
На фона на всички наши победи над тях на големи първенства, мисля че те трябва да се страхуват от нас, не ние от тях.
Да, сега са съвсем друг отбор, най-вече заради натурализираните чужденци. Ебати смеха - страната с най-добър клубен волейбол да има национален отбор, който е съставен почти изцяло от чужденци.
Не се заблуждавай, че имахме някакви шансове в другата група - там нямаше и точка да вземем. Ако тук са ни "неудобни" съперниците - я погледни колко победи имаме срещу отборите от другата група в последните години!!
Убеден съм, че ще се класираме поне втори, вярвам в момчетата. Престанете да ги подценявате!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 юли 2011 10:45

mistreated написа:Не се заблуждавай, че имахме някакви шансове в другата група - там нямаше и точка да вземем.

Не съм съгласен ...
Нашите винаги са играели по силно, по добре срещу грандовете в този спорт, от колкото срещу тимовете от "нашата черга".

Като пример ще посоча победите над Русия при Стоев, 1 имаме и при Пранди и сега записахме една при Стойчев.
Тоест от 10-на мача имаме почти по равно баланс с тях ...
С Бразилия е същата работа ...
Те даже неведнъж за казвали, че единственият отбор от който имат опасяния е България ...
Да не посочвам, колко победи имаме във важни мачове срещу много силните състави на Куба и Сърбия ...

Да обърнем внимание на провалите срещу тимове малко под и от - нашата черга ...
Нужно ли е да изброявам провалите срещу Чехия, Германия, Япония, Финландия .... Полша, Италия на различни форуми и то във важни мачове ?
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 юли 2011 10:59

THE G.A.M.E написа:
mistreated написа:Не се заблуждавай, че имахме някакви шансове в другата група - там нямаше и точка да вземем.

Не съм съгласен ...
Нашите винаги са играели по силно, по добре срещу грандовете в този спорт, от колкото срещу тимовете от "нашата черга".

Като пример ще посоча победите над Русия при Стоев, 1 имаме и при Пранди и сега записахме една при Стойчев.
Тоест от 10-на мача имаме почти по равно баланс с тях ...
С Бразилия е същата работа ...
Те даже неведнъж за казвали, че единственият отбор от който имат опасяния е България ...
Да не посочвам, колко победи имаме във важни мачове срещу много силните състави на Куба и Сърбия ...

Да обърнем внимание на провалите срещу тимове малко под и от - нашата черга ...
Нужно ли е да изброявам провалите срещу Чехия, Германия, Япония, Финландия .... Полша, Италия на различни форуми и то във важни мачове ?

Нямаме победа над силен съперник на финали от доста време насам, като изключим победата над Русия в спора за бронзовите медали на европейското.
Сърбия и Куба са отбори от нашата черга, нормално е там нещата да са на кантар. Но Бразилия и Русия си ни бият редовно на голям форум. Ако погледнеш статистиката, ще видиш, че резултатите са поне 80:20 в полза на Русия и 90:10 в полза на Бразилия срещу нас!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 06 юли 2011 11:37

Малко извън темата за нашите да попитам - Някой знае ли дали БНТ ще предава други мачове освен на България ,защото има доста интригуващи сблъсъци :roll:
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 юли 2011 11:48

turbogena написа:Малко извън темата за нашите да попитам - Някой знае ли дали БНТ ще предава други мачове освен на България ,защото има доста интригуващи сблъсъци :roll:

БНТ ще предава нашите мачове от групата, плюс един полуфинал и финала (дай боже и те да са с наше участие :) ).
Можеш да гледаш всички мачове онлайн на laola1.tv
Ако имаш възможност можеш да ли гледаш и по сателита на Al Jazeera Sport 1, Polsat Sport или Nova Sport 3 Greece.

Върни се в “Волейбол”