До Гонг...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: До Гонг...

Мнениеот PFC Litex » 26 май 2009 14:40

acmilan написа:Litex,ти да не си Иво Йовчев,сериозно питам? :)

Не, не съм.

Момчета, скоро предстой баража за влизане в А група и ще види, как ще бъде отразен, колко зрители ще има и го сравнете с баража от вчера в Англия.
Медиите там, както отразиха, колко публика имаше и т.н.

tprodanov, по какъв начин да ти обясня, че се печели зрителска и слушателска аудитория, когато обърнеш голямо внимание на нещо, което е актуално и значимо.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 май 2009 14:45

Литекс, как да ти обясня, че мач между два отбора, на който ще има 1 000 човека, от които половината даже няма и да са фенове на тези отбори не е актуално и значимо събитие?

Крайния потребител определя кое е актуално и значимо, не ти, не аз. Ти си мод, не знам имаш ли достъп и до сайта, ама вечерта гледай колко потребителя ще следят на живо предаването от гонг и ги сравни с мача Левски-Славия или ЦСКА-Локо, тогава да си говорим пак. Хубави или лоши това са фактите.

ПП Съвсем в страни от темата, грешна ти е логиката. Никога не се пробутва непечелившото за сметка на печелившото!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 26 май 2009 15:00

Днес в предаването на Гонг,даже казаха,че мача носил интрига,защото от много години насам финала е без Левски и ЦСКА. За справка миналата година финала беше: Ч.Море - Литекс.
Явно, всичко което не е свързано с Левски или ЦСКА се изтрива моментално от паметта на софийските журналистчета. :lol:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 май 2009 15:19

slavia_forever написа:Колко време се опитвам да втълпя точно това, как вреди двуполюсният червено-син модел от комунизма, върху футбола в България.

Форевър,казвал съм го преди,ще го кажа и сега.Фен съм на Левски и съм сигурен,че няма да успееш да втълпиш нито на сини,нито на червени,че този модел вреди на футбола.Просто ти казвам,не се заяждам.Както и аз смятам,че вашият президент вреди на честността в някои мачове(нищо лично).
P.S.Няма нужда да отговаряш,просто ти подсказвам да знаеш ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
C.A.R.P.
Контакти:

Мнениеот C.A.R.P. » 26 май 2009 15:30

0007 написа:Фен съм на Левски и съм сигурен,че няма да успееш да втълпиш нито на сини,нито на червени,че този модел вреди на футбола.

бате, тампере, мтк, кула и пр. колоси ви го втълпяват ежегодно :) ние няма защо да се хабим :lol:
non mollare mai

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 26 май 2009 15:51

C.A.R.P. написа:
0007 написа:Фен съм на Левски и съм сигурен,че няма да успееш да втълпиш нито на сини,нито на червени,че този модел вреди на футбола.

бате, тампере, мтк, кула и пр. колоси ви го втълпяват ежегодно :) ние няма защо да се хабим :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Батка и ти и профила ти сте ебиму майката, нема такава омраза, нема такава завист. Яко си е :mrgreen:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 май 2009 18:29

tprodanov написа:
C.A.R.P. написа:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Батка и ти и профила ти сте ебиму майката, нема такава омраза, нема такава завист. Яко си е :mrgreen:

:) :) :) :lol: Хаха
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 май 2009 18:30

C.A.R.P. написа:

Те тея отбори ако ви хванат вас ще стане страшно :lol:
Опс-забравих,че сте далече от местата за Европа :oops: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 26 май 2009 19:05

Аз като не съм нито от Пирин, нито от Литекс що се интересувам от мача? Обяснете ми, моля ви, вече почнах да се притеснявам! :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 26 май 2009 20:40

и аз се интересувам и ще гледам финала въпреки,че съм от Ботев.Та някоя новинка за предсоящия мач няма да ми дойде никак зле.

Върни се в “Пирин”