„Литекс” – „Ботев” - 3:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

batbore
Контакти:

Re: „Литекс” – „Ботев” - 3:0 (КС)

Мнениеот batbore » 05 юли 2011 23:01

Доволен съм от мача, но не и от резултата. Смятам че на всички вече е ясно че Кривия трябва да е титуляр. Хубаво впечатление ми направи Шведа и Пепи Атанасов. Доволен съм от Манчев, Гуджев, Н.Димитров, и Курдов, но съм малко разочарован от Й.Христов, Тимонов, Николов, Гаджалов, Домакинов и В.Баирев. Все пак това е първата ни контрола и то с най-силния отбор в България, който е в пика на лятната си подготовка. Със сигурност това беше мачът на най-висока скорост който Ботев е изиграл в последните 2 години. Личеше си хъса но също си пролича, че В.Байрев, Тимонов, Христов, Гаджалов, дори Аргиров и Курдов трябва доста да работят за скорост...

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 05 юли 2011 23:05

Аз съм доволен от играта на отбора,имайки предвид,че това е първа контрола,в началото на подготовката сме и предимно се работи за физика.Литекс приключи с подготовката и изигра няколко контроли вече.Хареса ми играта в защита,те почти нямаха положения всичко им беше центрирания.Головете им бяха нелепи случайности,особено 1-ия и 2-ия,3-ия да-изработиха си го,но чисти положения нямаха.В градивен план е рано да искаме повече,а и второто полувреме поизнесохме играта в половината на Литекс и създадохме напрежение.Кривия и Т.Неделев според мен трябва да са титуляри.Дано контузията на Наско Курдов не е сериозна.
Имаме добър отбор и нямам никакви притеснения.
Очаква ни още една протоколна година,интересното ще е за купата.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 05 юли 2011 23:06

Още в петък като ги гледах на тренировката разбрах, че все още не са готови, но това е нормално, а направихме и не лош мач като за първа контрола. Атанасов днеска беше доста стреснат може би е нормално трябваше да завърши и двете атаки, които имаше възможност и съм сигурен, че щеше да ги вкара. Тошко направи не лошо включване, но и той беше поизплашен днес. Васко Гуджев наистина се поизгуби. Жалко, че Наско се контузи сигурен съм, че ако беше останал на терена щеше да вкара. Не е вярно, че първият гол е на Илийката той не видя топката добре имаше хиляда човека пред него, но за втория си беше негов. Все пак и той се представи добре. След една седмица играем с Етър тогава вече ще е друго, а и вече съм сигурен, че по-добре ще се сработят. Между другото няма никакъв смисъл да мъчим Данчо Христов на крилото той си играе в центъра или като атакуващ.

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 05 юли 2011 23:09

emo_75 написа:а и второто полувреме поизнесохме играта в половината на Литекс и създадохме напрежение.Кривия и Т.Неделев според мен трябва да са титуляри.

Изнесохте я само защото в състава на Литекс влезнаха юношите им и до края на мача играха поне 7 играча от Академията им.
Иначе наистина стана приятен за окото мач :)

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 05 юли 2011 23:09

Все пак преди малко повече от година, Ботев нямаше никакъв отбор и тръгна от нулата, след 11 години адски геноцид и опити за пълно унищожение на отбора. Да не бъдем максималисти. Много е свършено за това време в положителна посока. А и все още не е инвестирано сериозно в отбора.

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 05 юли 2011 23:15

startx написа:
emo_75 написа:а и второто полувреме поизнесохме играта в половината на Литекс и създадохме напрежение.Кривия и Т.Неделев според мен трябва да са титуляри.

Изнесохте я само защото в състава на Литекс влезнаха юношите им и до края на мача играха поне 7 играча от Академията им.

звучиш нелепо,нали се сещаш :) за отбор с претенции и амбиции да влиза в шампионска лига каквито са Литекс,няма оправдание,че са влезнали млади резерви.Щом са в отбора значи се разчита на тях.Не ние искаме да влизаме в шампионска лига,а те и там не се влиза с 11 титуляри,така че моля,моля....

Потребителски аватар
startx
Контакти:

Мнениеот startx » 05 юли 2011 23:20

emo_75 написа:
startx написа:

звучиш нелепо,нали се сещаш :) за отбор с претенции и амбиции да влиза в шампионска лига каквито са Литекс,няма оправдание,че са влезнали млади резерви.Щом са в отбора значи се разчита на тях.Не ние искаме да влизаме в шампионска лига,а те и там не се влиза с 11 титуляри,така че моля,моля....

Приятел нали се сещаш, че това са момчета по на 16-17 години, а сам се досещаш, че те няма как да разчитат на тях на 100 % за ЕКТ.Да в отбора са и са добри момчета то се вижда но все пак играта става съвсем друга.От 11 човека през втората част от мача на терена са се появили цели 7 от академията им, така че сам можеш да видиш като бяха шампионският състав през първата част, че вие имахте едва 2-3 удара към вратата.

Не ме разбирай погрешно не искам да нападам никого, но е тъпо да се правят такива изказвания като второто полувреме ги смачкахме или че сте ги натикали в тяхното наказателно поле.
Ако се играеше официален мач където имаш право на 3 смени, а не на 11 съм съгласен да го кажеш, ама в този случай не :)

И двата тима играха хубаво въпреки, че си беше контрола :)

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 05 юли 2011 23:30

Приятел нали се сещаш, че това са момчета по на 16-17 години, а сам се досещаш, че те няма как да разчитат на тях на 100 % за ЕКТ.Да в отбора са и са добри момчета то се вижда но все пак играта става съвсем друга.От 11 човека през втората част от мача на терена са се появили цели 7 от академията им, така че сам можеш да видиш като бяха шампионският състав през първата част, че вие имахте едва 2-3 удара към вратата.

Не ме разбирай погрешно не искам да нападам никого, но е тъпо да се правят такива изказвания като второто полувреме ги смачкахме или че сте ги натикали в тяхното наказателно поле.
Ако се играеше официален мач където имаш право на 3 смени, а не на 11 съм съгласен да го кажеш, ама в този случай не

И двата тима играха хубаво въпреки, че си беше контрола

startx

така е,но и ти ми изопачаваш думите:) не съм казал,че сме ги смачкали или че сме ги натикали,казах,че поизнесохме играта.водим подготовка от 10 дена и то само физическа,новите футболисти играят за първи път заедно,а и претенциите на двата отбора са корено различни на този етап.просто казах,че съм доволен и че се представихме съвсем прилично срещу сериозен отбор.титулярите им първото полувреме нямаха чисто положение.

teruns
Контакти:

Re: „Литекс” – „Ботев” - 3:0 (FT)

Мнениеот teruns » 05 юли 2011 23:39

Дайте да гледаме позитивно!Ние сме паднали от Литекс и то след 2 груби грешки на вратаря. Да сме живи и здрави и да си пожелаем повече успехи и по нова година по - добри футболисти. С тези се разбра, че шампиони не можем да станем. Факт! Ама с тези тази година в Б група виждам само една загуба и 2 -3 Х (за тотото). Успех КАНАРИ!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Re: „Литекс” – „Ботев” - 3:0 (FT)

Мнениеот bnborisov » 05 юли 2011 23:44

Рано е да искаме повече от това. мисля че нормален резултат. Литекс ако се бяха напънали можеха и още да вкарат, но разликата в класите , а и в манталитета все още е голяма. Кривия беше над всички, футбол се играе с можене , а и със самочувствие

Върни се в “Ботев”