До Гонг...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- petrof
- Контакти:
Re: Гонг, вие сте смешници!
Аз съм раздвоен. От една страна ми се иска Пирин да бие, обаче от друга страна, ако погледнем малко в перспектива и отчитайки националния интерес, трябва да признаем, че Литекс ще ни представи доста по-добре в Европа. А това никак не е без значение...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
ZYKLON написа:Финал за купата на България и общо 5000 зрители.Срам.
Ще бъде много тъжна гледка В.Левски довечера.Цял сезон всякакви фенове,на всякакви борещи се за слава тимчета,се репчат,колко била велика публиката им.но имат един мач през сезона,в който да се покажат и пак нищо.
Истината е,че отборите с публика, в България са само четири.
Уверявам те,че са поне 5

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Ще е гот Пирин довечера да победят! Заслужават го!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
Е какво очаквате?Ако играеше Левски, нямаше да им стигне мястото да пишат.Ама то кой ще ти гледа Пирин и Литекс...Все пак това е Купата на България и мисля, че трябва да и се отдаде подобаващо внимание, независимо кой играе.Стигнали са дотук-заслужават го.Дано стане добра игра!
Винаги, навсякъде !
hlucho написа:Ще е гот Пирин довечера да победят! Заслужават го!
По принцип е така.Но,ако Пирин вземат купата,вашите шансове за титла се изпаряват окончателно.
И Пирин, и Литекс, след като са стигнали финал заслужават купата.
Това, че единият заслужавал повече от другия вече е пристрастно или пък "омразно".
Искам да стане добър и динамичен за нашите стандарти мач. Малко ме съмнява, защото залога и за двата отбора е голям и ще бъдат леко сковани, както и напрегнати да не допуснат ранен гол.
Все пак, каквото и да става нека по-мотивираният и по-добрият тази вечер ДА СПЕЧЕЛИ КУПАТА.
Това, че единият заслужавал повече от другия вече е пристрастно или пък "омразно".
Искам да стане добър и динамичен за нашите стандарти мач. Малко ме съмнява, защото залога и за двата отбора е голям и ще бъдат леко сковани, както и напрегнати да не допуснат ранен гол.
Все пак, каквото и да става нека по-мотивираният и по-добрият тази вечер ДА СПЕЧЕЛИ КУПАТА.

-
- Контакти:
Литекс ще си вземе купата,защото е по-опитният отбор,в такива мачове това е много важно.
- POPCORN
- Контакти:
Aз съм за Литекс защото не искам всяка година да се излагаме в Европа.По-добре Литекс имат повече шанс да влезнат в гурпите отколкото Пирин.Нищо против момчетата от Пирин.Просто така мисля!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Между другото през Литекс от Благоевград и региона са преминали следните футболисти през годините:
Стойчо Стоилов, Димчо Беляков, Станислав Манолев, Петър Занев, Борислав Хазуров, Костадин Хазуров, Петър Златинов, Методи Стойнев, Крум Бибишков, Станислав Бачев.
Оцветените играят в настоящият състав
Стойчо Стоилов, Димчо Беляков, Станислав Манолев, Петър Занев, Борислав Хазуров, Костадин Хазуров, Петър Златинов, Методи Стойнев, Крум Бибишков, Станислав Бачев.
Оцветените играят в настоящият състав

[/quote]Уверявам те,че са поне 5
Берое винаги има по 10000 на мач в А група
Знам,че мразиш много "провинцията",но това е факт,Берое е по-посетен от грандовете.[/quote]
Ако играехте финал за купата в София надали,щеше да има повече от 5-6хил. максимум.
Не си прав.Не мразя провинцията.Мразя идващите от провинцията в София,БЕЗ ЯСНА ЦЕЛ И ИДЕЯ.Такива,които са склонни да живеят,като плъхове но да са в София.
Уважавам всички хора,които имат цел и идеи за развитие,и ги постигат с труд,честност и акъл.Без типичната наглост и простота.
Но темата е Литекс-Пирин.
Защо,и двата отбора да не играят в Европа?
Пирин взима купата,а Литекс си взима двата мача до края,и се надява за чудо.

Ако играехте финал за купата в София надали,щеше да има повече от 5-6хил. максимум.
Не си прав.Не мразя провинцията.Мразя идващите от провинцията в София,БЕЗ ЯСНА ЦЕЛ И ИДЕЯ.Такива,които са склонни да живеят,като плъхове но да са в София.
Уважавам всички хора,които имат цел и идеи за развитие,и ги постигат с труд,честност и акъл.Без типичната наглост и простота.
Но темата е Литекс-Пирин.
Защо,и двата отбора да не играят в Европа?
Пирин взима купата,а Литекс си взима двата мача до края,и се надява за чудо.