БЪЛГАРИЯ НА ТРИ ОКЕАНА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ НА ТРИ ОКЕАНА

Мнениеот пирин » 05 юли 2011 20:12

Не е зле,но все пак ще трябва да завземем и Луната,докато американците и македонците спорят за нея. :)
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 05 юли 2011 20:20

pomiqrat написа:Не случайно и Господ е българин

8-)

Господ може и да не е българин, но със сигурност и вие не сте такива ! :(
Исторически доказано е съществуването на различни държави с името България (и произходни от него) още в дълбока древност. За войните с китайците съществуват китайски летописи, които описват каква голяма заплаха за тях са били българите.
Дали ние имаме нещо общо генетически с онези българи ...?! Вероятно не !
Това обаче съвсем не означава, че такива прабългарски държави не са съществували и че българите не са един от най-старите народи, за които има писмени сведения в света.
Македонците също нямат нищо общо генетически с Александър Македонски, но това не им пречи да го смятат за свой национален герой и да му издигнат величествен паметник в центъра на Скопие.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 05 юли 2011 20:21

milan199440barca написа:Пак е малко. Всичко в пространството до Плутон е нашо. От Плутон нататък са нивите на македонците.

+1

почваме кат македонците, хем сме славяни, хме сме траки, хем сме хуни...... ;)
Човек сам кове съдбата си, колкото по-скоро го научим, може да постигнем нещо, с което да се гордеем, а не само да четем за разни хора (пък били те и от Български произход)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 05 юли 2011 20:23

marmi52 написа:
pomiqrat написа:Не случайно и Господ е българин

Македонците също нямат нищо общо генетически с Александър Македонски, но това не им пречи да го смятат за свой национален герой и да му издигнат величествен паметник в центъра на Скопие.

И това не ги прави за смях пред целия свят. И още чакам отговор за Бербатов, но както предишния път пак няма да го получа
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юли 2011 20:55

+1 за milen.hristov
-2 за автора на темата. Ако не познавах китайската история... Ма пуста работа!
Прочети кога и каква част от територията на Китай е била завладяна. Цял Китай не е бил завладяван. ...освен от комунистите.
Феновете на най-древната българска история която поради ред причини,( най-малкото защото българската държава не я еня) няма да я раззберем са много зле подковани в историята.
Обикновено са чели някакви апокрифни подлистници и се кълнат във всичко как те знаели и не знам си какво.

Ти това като "добрият пример" ли го даваш?
Според мен на тея хора, или на човека измислил тая чутовна глупост мозъка му е спихтясал отдавна.
Ако би искал да подражаваш на някакви побърканяци, твоя си работа.
А можеш ли да ми кажеш като има индийски бог на име Астика, а един от най-известните индуски символи се транскрибира (и така е известен на Запад) като Янтра, това значи ли нещо. Да интересно съвпадание е. Но дотам...
Италия каквото и да изкарват ще си остане държава на 200 години, а ние на 1300!

emkokoremko
Контакти:

Мнениеот emkokoremko » 05 юли 2011 21:38

Миленчо, това ми хареса :) :) :) !!!

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 06 юли 2011 02:27

.. мисля че България винаги ще бъде не на три а на четири океана .. не забравяйте океана на глупостта - любимия океан за почивка на повечето българи .. там плажовете са най харни , по капанчетата само чалга и мазни кюфтета , а пичовете като се напият тежко , почват да пеят жални песни за бившото величие на една позабравена страна владеела земи на три океана .... аз пък искам да отида на почивка на луната .. там морето на спокойствието ме привлича силно .. пък било и македонско :) :) :)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 06 юли 2011 11:45

marmi52

Естествено, че имаме общо с древните българи. Не знам защо продължава да се отрича и да се смята, че сме някаква мешаница или сме погълнати от славянското море.

Колкото до картата тя май е вярна. :lol: :) Хуните не са били един народ, а съюз от няколко народа и племена от които са българите,които са били от управляващия елит.

Колкото до връзката с Ал. Македонски с македонците, то ако те имат, то и ние имаме, защото се доказа, че голяма част от нашето ДНК е тракийско.Така да се каже най-много са тракийското и (пра)българското.

Върни се в “Свободна зона”