До Вальо и Томислав

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

2much4you
Контакти:

Re: До Вальо и Томислав

Мнениеот 2much4you » 11 май 2009 13:56

Какво си се влюбил толкова в Гонзо?Какво е направил толкова?Най-големите му успехи са срещу ЦСКА.Това ли е мерилото ти или не можеш да си свалиш сините очила.Видя се че и без него Левски могат дори и повече.Имат мн по добри играчи от Гонзо и Ювелира но заслепената ви любов към един играч от подевропейското ниво/само защото е вкарал мн голове на ЦСКА/ ме кара да се замисля над доброто мнение ,което имах към теб като журналист.Мислиш се за богоизбран и безгрешен.Това както се казва на френски....c'est domage....твае мн лошо или не е хубаво както искаш го разбирай или превеждай.....Чайкам днес от 17:00 ноовите ти хвалебствия за "великия"Гонзо :lol:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 май 2009 15:00

Сърби ви и ви боли като чуете името Гонзо....на вас армейците въобще не ви е работа да коментирате футболист,който се е гаврил с вас по най-брутален начин!
Вместо това вие продължавате да говорите за него,което значи само едно 8-)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

2much4you
Контакти:

Мнениеот 2much4you » 11 май 2009 15:25

Обръщам се към Томислав,освен ако не си това ти под този Ник.Но по репликата ти се вижда колко ти е багажа в това което държиш на раменете си

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 12 май 2009 18:00

Ами ако може да се вярва на линка, който си е сложил - той е някакво лапе на 19 години - аз чак сега го видях. Ако го бях направил по - рано даже нямаше да споря с него.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 май 2009 19:22

ALEX_D_GREAT написа:Ами ако може да се вярва на линка, който си е сложил - той е някакво лапе на 19 години - аз чак сега го видях. Ако го бях направил по - рано даже нямаше да споря с него.

Дано го направиш :?
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

2much4you
Контакти:

Мнениеот 2much4you » 14 май 2009 16:35

Е това не ме учудва че е млечен зъб,т.н Бижутер.То повечето във форумите са родени след 1990 така че за какво да говорим и спорим с тях.Това което сме видели с очите си,няма как да го изтрият от паметта ни.Нямам намерение да падам на тяхното интелектуално ниво,ако може да се говори за такова

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 май 2009 17:24

И какво от това,че си еди колко си години по-възрастен от някого?
Повели сте кампания анти-Томислав Русев!
Аз ви казвам като не ви харесва не го слушайте....нали така правим?Като не ти харесват доматите в магазина отиваш в друг,ако и там не ти харесваш пак сменяш и тн.Вие какво тука сте се надигнали против Гонзо,против Гонг и тн....10 пъти по-важно е какво е състоянието на Гонзо от колкото до това какви цигании върти президента на някой селски отбор в Б група или каква простотия е изръсил Митьо Селския.И който твърди обратното е сбъркал и форума и радиото...
Мен ми харесва и си слушам.Вие роптаете и имате два избора-или се пренастройвате и слушате или си пускате някое друго радио и така.
А тепърва да учите Томислав Русев как да коментира,как да води или какво да казва е смешно.Все пак не е стажант :!: Това е,не знам защо засегнахте темите за умствен багаж,възраст и тн....
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

sensation
Контакти:

Мнениеот sensation » 25 май 2009 23:27

А бе пичове аз пуснах тая тема на за да спорите за ЦСКА-Левски не за да убиждате даден коментатор или сами себеси просто исках ка каза че и коментаторите които слушаме по Гонг както всеки човек правят грешки малки или големи няма значение и за по добре звучене и естествено ако решат да се вслушат в нас. Не исках да прозвучи като упрек, а като препоръка за да може да се развива в положителна насока предаването и да звучи по-добре в ушите на слушателите му. А както обикновенно го обарнахте на двубой Левски-ЦСКА. Всеки и има пристрастия към даден отбор и даден играч и колкото и да говорите и спорите едва ли ще успеете да се убедите в противното така, че по-добре да говорим за нещо което ще е положителна насока ;)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 май 2009 12:02

Аз съм длъжен като има нападки към някой от екипа да го защитя,защото всеки гледа да критикува и хленчи, а кой какъв труд хвърля за да съществува Дарик радио и Гонг.бг никой не гледа,нали?
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”