Трансфери 2012
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансфери 2010/2011 (Man Utd)
Трябват ни само още двама полузашитници, дай боже единият да е Снайдер.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
- OldTrafford
- Контакти:
Четох че О'Шей щял да ходи в арсенал , а аз очаквах да завърши кариерата си в манчо 

[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
Не вярвам О'Шей да стане топчия, но и да стане, не е голяма загуба. Лично аз не го харесвам като играч. Голям дърводелец е.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- Уейн Рууни
- Контакти:
Lyubooo написа:оооф, не бе, той говори, че крила има в отбора, но качествен халф за центъра няма все още!
както е тръгнало, ще се разчита Карик да стане по-постоянен, а на Флетчър да му се забрани да се контузва! Андерсон и Парк, ще ги запълват, а за Гигс, ще ми е интересно дали след тоя скандал ще успее да влезе в игрова кондиция, колкото и медитации да прави!
Да предложим 40-45 млн. за Фабрегас и сме готови

[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
- Уейн Рууни
- Контакти:
momchil написа:време е да вземем и един бек , че не ми се иска да разчитаме на рафаел или фабио . иначе де хеа ми изглежда много нисък , на снимката до САФ е почти колкото него висок , но пък от многото клипчета който изгледах разбрах че е страхотен вратар и има невероятен рефлекс , много добро ново попълнение , като цяла една страхотна селекция която не бях ме виждали от дълго време в
Юнайтед . С нетърпение очаквам сезона да започне , и да го начукаме на прехвалените и богаташки отборчета , да не визирам имена че ще има обидени
Аз пък бих - Челси, Лузърите, Арсенал и т.н. и т.н.
[center]Левски, Милан
- liverpool96
- Контакти:
Уейн Рууни написа:momchil написа:време е да вземем и един бек , че не ми се иска да разчитаме на рафаел или фабио . иначе де хеа ми изглежда много нисък , на снимката до САФ е почти колкото него висок , но пък от многото клипчета който изгледах разбрах че е страхотен вратар и има невероятен рефлекс , много добро ново попълнение , като цяла една страхотна селекция която не бях ме виждали от дълго време в
Юнайтед . С нетърпение очаквам сезона да започне , и да го начукаме на прехвалените и богаташки отборчета , да не визирам имена че ще има обидени
Аз пък бих - Челси, Лузърите, Арсенал и т.н. и т.н.
Ако пък си мислиш, че Ливърпул и Арсенал са "прехвалени богаташки отборчета" много се лъжеш. Ние и "артилеристите" си броим всеки похарчен паунд за футболист и ако си мислиш, че 50 млн. паунда за селекция (Ливърпул) са много ... И хайде по-полека, никога не съм обиждал фен на Юнайтед, а и не възнамерявам.
По темата: Юнайтед с отчаян опит да вземе Снайдер, хвърля 35 милиона паунда на масата
Сър Алекс разбра какво му е нужно.

liverpool96 написа:
По темата: Юнайтед с отчаян опит да вземе Снайдер, хвърля 35 милиона паунда на масата
Сър Алекс разбра какво му е нужно.
Това докато не стане факт не му вярвам! То отдавна уж беше разбрал... ама нъцки до момента. Имаме защитник, крило, вратар и една голяма дупка в средата!
Манчестър Юнайтед може да даде Димитър Бербатов на Байерн Мюнхен, за да си осигури привличането на полузащитника на баварците Бастиан Швайнщайгер, твърди „The Sun“.
“В Юнайтед просто искат плеймейкър от световна класа, за да имат завършен отбор и Лука Модрич, Уесли Снайдер и Бастиан Швайнщайгер са целите”, пише английският таблоид.
„Димитър Бербатов би могъл да бъде използван като част от разменна сделка за подписването с Швайнщайгер от Байерн Мюнхен, докато Джон О'Шей и Уес Браун си тръгват“, коментира „Сън“ селекцията на Олд Трафорд.
Според Гонг обаче от германския тим много трудно биха се съгласили да се разделят с Бастиан Швайнщайгер, дори и в замяна да получат Бербатов.
Според последните публикации от Италия и Англия, шансовете Уесли Снайдер да премине от Интер в Манчестър Юнайтед стават по-големи и е по-вероятно холандецът да бъде новия плеймейкър на червените дяволи.
Поредните глупости! Шансът Байерн, които впрочем нямат никаква нужда от нападател, особено пък на 30 години, да се разделят със своя плеймекър, който е и германски национал, е 0%.
“В Юнайтед просто искат плеймейкър от световна класа, за да имат завършен отбор и Лука Модрич, Уесли Снайдер и Бастиан Швайнщайгер са целите”, пише английският таблоид.
„Димитър Бербатов би могъл да бъде използван като част от разменна сделка за подписването с Швайнщайгер от Байерн Мюнхен, докато Джон О'Шей и Уес Браун си тръгват“, коментира „Сън“ селекцията на Олд Трафорд.
Според Гонг обаче от германския тим много трудно биха се съгласили да се разделят с Бастиан Швайнщайгер, дори и в замяна да получат Бербатов.
Според последните публикации от Италия и Англия, шансовете Уесли Снайдер да премине от Интер в Манчестър Юнайтед стават по-големи и е по-вероятно холандецът да бъде новия плеймейкър на червените дяволи.
Поредните глупости! Шансът Байерн, които впрочем нямат никаква нужда от нападател, особено пък на 30 години, да се разделят със своя плеймекър, който е и германски национал, е 0%.
Ако не греша, Швайни е и капитан на мюнхенския гранд. Шансовете той да напусне Байерн са равни на това Сър Алекс да продаде Видич и Рууни това лято.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:Ако не греша, Швайни е и капитан на мюнхенския гранд. Шансовете той да напусне Байерн са равни на това Сър Алекс да продаде Видич и Рууни това лято.
Филип Лаам е капитан, но Швайнщайгер е не по-малко ценен.