ivooou написа:LIVERPOOL това е най -великият тим на света с традиции,публика ,стедион и всичко останало.А аз съм фен на TOTTENHAM от 1982 година,но пред LIVERPOOL просто прекланям глава.Имах честа да бъда в тяхната агитка 3 пъти.Това изживяване го препоръчвам на всички футболни фенове

Немога да кажа , че съм фен на Английските клубове, но отборите от едно време, Вила, Нотингам, Лийдс, Ливърпул.. радват ме просто.Ливърпул дето се вика по добре да подкрепям отколкото Манчестър.Мислех си , че сега като иде българче в Манчестър и ще ми станат по любими.. не.Същата безразличност изпитвам към тях... някак си като ги сравня с Ливърпул ( защото в днешна дата това са двата клуба които са най-успешни в Европа... нищо, че имат много пари в Англия, или , че се хвърля секи да печели уж титлите в Европа, това го правят засега само Ливърпул и Манчестър.Обаче аз ги харесвам марсисаидци , заради феновете... P О К Л О Н няма други такива в света, и заради факта , че дигнаха трофея в шампионската лига например срещу Милан без изобщо да са фаворити, с един Герард и единия отборен дух... къде е 6мицер къде е Карик или къде е Барош и къде Тевез, Руни , Роналдо... секи може с трансфери от по 20 000 000 и нагоре, марсисаидци доказаха , едно време , че може да се печели и без големите имена.Сега в навечерието на друг финал с други отбори не е много на място да се говори за тези мачове, но си припомних какво направиха червените преди години... дано видим подобен мач и утре.Поне 2-2 или защо не пак 3-3 тия отбори двата обичат 3-3 тъкаче ...