Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Качествени ли са новите попълнения в Левски

Мнениеот blue avalanche » 04 юли 2011 21:23

Thsmith написа:
NAKEV написа:Абе момче.....какви ги говориш....та най добрият от първото полувреме беше именно Старокин.Тошко Христов направо бледнееше пред него по крилото.

покажи ми едно усшено отиграване на старокин, момче. Пък тогава да говорим. Защото освен да се блъскаше в играчите на локо след като пуска глуповато топката до тях търсейки фал 4-5 пъти при опит да играе 1 вс 1 (естествено винаги неуспешно) друго не направи. Ако си се загледал при дългите топки на Локо сф колко бързо му топеше метри аванс дясното им крило... просто нямам думи. най-добрия бил...

В защита отне и пресече всички топки и то чисто.Не съм му ги броил,ако ще ме питаш.Ти кажи някой мина ли през неговата зона и да застраши вратата?
В офанзивен план има какво да се желае.Ама то за кой ли няма...

trex
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот trex » 04 юли 2011 21:32

Може да не съм голям спец, но мисля, че на Христо Попадиин и Христо Стамболийски трябва да им бъде позволено да работят с първият отбор на Левски, не само в подготовката. Сега е момента те да получат шанс да се докажат, а не когато станат на 26-27г. Не говоря за титулярно място, а просто да са в отбора и да получават шансове в А група срещу по-непретенциозни отбори. Все пак може би трябва да има някаква мисъл, че ако Левски влезе в групите ще бъде доста натоварено. Все още мисля, че трябва да се налагат млади българи с качества(по 1-2 на сезон), почти за без пари. Ако имаше практика да се налагат такива играчи и поне 1 от тях на следващият сезон да е титуляр, сега нямаше да имаме такива проблеми. Вече можеше да имаме готов играч на някоя от позициите, които търсим и да се вложат повече пари за качествен играч, който да вдига нивото(крило, нападател). Недоумявам защо Огнянов е смятан за най-добрият ни и качествен юноша, който може да получава хиляди шансове в първият отбор. Талантливите ни юноши трябва вече да се адаптират към първият отбор, а не да се изпращат в отбори, които не могат да ги развият. 5 минути в този мач, 10 в другият, 20, 1 полувреме и до края на сезона ще имаме може би 1 от двама или 2 от 2 титуляри за следващият сезон. С Йовов и Огнянов като дефанзивни халфове или крила сме просто обречени да си мечтаем. Гениални хрумвания като Иса-крило, Огнянов-деф. халф и въобще титуляр(при наличието на Димов), Йовов-деф. халф, Матондо- отляво и т.н. Всеки играч си има позиция, в която може да се разгърне на 100% и други, в които ще е неефективен. Лично мое мнение и не ангажирам никого ;)
P.S. На мен първото полувреме с Локо Сф ми хареса(но не гледах второто). Определено стояхме по-добре и имахме по-голямо желание.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 04 юли 2011 21:55

кви са тия коментарчета за Старокин за мача бре люде,та той беше най -добрия през първото полувреме.
Какви отигравания кви пет лева.ю
Ей некои много дразнят бе тва форума на Левски ли е или на розовите.
Спрете се бе специалисти еб.си мамата и наглост и нетърпеливост.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 04 юли 2011 22:02

zlatan написа:кви са тия коментарчета за Старокин за мача бре люде,та той беше най -добрия през първото полувреме.
Какви отигравания кви пет лева.ю
Ей некои много дразнят бе тва форума на Левски ли е или на розовите.
Спрете се бе специалисти еб.си мамата и наглост и нетърпеливост.

Форума затова е форум, за да се изказват разнородни мнения! Единомислието води до оглупяване :lol:
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 04 юли 2011 22:21

http://football.sportal.bg/news.php?news=313671
Тара може и да е палячо, може и да не му е много ясно как да прави трансферна политика, но по отношение на грижата за стадиона Гърнето и Праховеца може само да се учат от него ..
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 юли 2011 23:50

"Словак и французин са сред вариантите за нов централен защитник на Левски. Това сподели преди втората тренировка на „сините” босът на клуба Тодор Батков.
Адвокатът призна, че „сините” ще привличат евентуалните нови попълнения на лагера в Австрия, който стартира в сряда.
Не е изключено Левски да продължи с оглеждането за нов десен външен полузащитник, въпреки пристигането днес на португалеца Себастиао Ногейра."
Да избират по-бързичко,щото няма време.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 05 юли 2011 09:48

blue,аз ценя всички мнения на съфорумци още повече когато те са смислени и добре обмислени.
Аз също критикувам и то много,ето виж какво првим с едно дясно крило.
Това е пост за който има много опции,а ние събираме анонимници.
Когато обаче се говорят врели некипели без грам истина,тогава е ГАДНО.
LEVSKI_FOREVER

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 05 юли 2011 10:22

Галин Иванов или Писаров са хората,който искам да видя,след Телкийски не сме имали свестен играч от дясно.Най-добър беше Кабат жалко,че игра толкова малко за нас.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 юли 2011 10:32

"Орлин Старокин официално е играч на Левски. Днес левият защитник парафира за срок от 3 години със "сините", предаде репортер на Novsport.com от стадион "Георги Аспарухов".
Всеки момент трансферът ще бъде оповестен на официалния сайт на Левски.
Нападателят Александър Киров заминава за Черноморец като част от сделката. Тодор Батков заяви вчера, че е разговарял със собственика на бургазлии Митко Събев и всички подробности по трансфера са уточнени.
По-рано през юни в Черноморец премина полузащитникът Борислав Балджийски."
Алелуя!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 05 юли 2011 10:40

Да ни е честито поредното ново попълнение. Успех на Орлин, мисля че се представи на прилично ниво в дебюта си, надявам се да замести успешно Веско.
Само Левски!

Върни се в “Архив”