slavia_forever написа:Изписал си толкова много, което няма кой знае каква връзка, точно с подбрания от теб цитат. Аз бях отклончив и поставих под въпрос, както червения картон, където впоследствие, като гледах повторението признах, че може да се даде и жълт такъв, както за мача и поставих (?), дали е истински, или не. Никога не съм отричал, че Левскарите не са ни надиграли. Теб обаче, харесва ли те играта на сините, в контекста на шампионска такава. Тезата за червено-синия отбор, смятам, че на дълго и нашироко съм я обяснявал и питам защо казваш, че и аз не знам откъде съм стигнал, до подобно умозаключение и ме обиждаш? Кога съм те обидил аз? Когато излагам тези, които не се харесват на някои, винаги обяснявам, защо мисля така.
Ама много ме дразнят такива, които казват, ама можеше да се свири или може би са им дали или заставаш зад думите си и не се отричаш после, няма такова нещо-може би, има или няма червен картон, легнаха или не Славия на Левски. Сашо Диков е същия, говори за нещо с недомлъвки и се така го извърта, че той не го казва, ясно е че иска това да каже, но директно не го казва...
Сега за мача, защото ме питаш харесва ли ми играта на Левски. Не ми харесва категорично и затова в не една тема съм изразявал позиция, че Велев трябва да си ходи след края на сезона, такова е и на почти всички левскари на стадиона, а и не само там. Но пък Левски въпреки слабата си игра показва, че най-заслужава титлата поне според мен. За синьо-червения отбор абсолютно не съм съгласен с теб. Извинявай, ако съм те обидил с мненията си.