Още един нападател ни трябва и крило, което може да центрира.
В защитата - един ляв бек още.
И май това е.
Ако останем така при първата контузия и натрупани картони ще издишаме.
Къде отиде последно Дани Г?
ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
varnafen написа:Още един нападател ни трябва и крило, което може да центрира.
И май това е.
В един турски отбор с трудно име.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
varnafen написа:Още един нападател ни трябва и крило, което може да центрира.
И май това е.
Истанбул ББ май. Може и да бъркам но беше в Турция.
varnafen написа:Къде отиде последно Дани Г?
Ордуспор, новак в турската елитна дивизия.
Veso1913 написа:ogrizko написа:работата е там, че ние никакъв ляв бек нямаме.... така че и куция в случая е цар
Ивелин Янев и Х.Попов ако не бъркам името.Вторият младежки национал,също ляв бек.
Християн Попов е опорен халф. Играл е като ляв бек, точно както и Д.Петков -- не е неговата позиция.
Сега с тия скандали там, да не се върне на бързо 
Генов понякога използва Петков като ляв бек, в 1-2 мача от миналия полусезон игра такъв, вчера също беше пуснат на мястото на Янев, но мисля, че ни трябва стабилен човек на тоя пост, някой бърз и техничен бразилец примерно, а Янев и Петков да са резервни варианти. Мурадов го отпишете, трудно ще е дори резерва, миналия сезон имаше мачове, в които имахме само 1 ляв бек, който да не е контузен или наказан и Мурадов пак не попадаше в групата, даже мисля, че Генов ще го преостъпи на друг отбор, очевидно не го впечатлява на тренировките и му няма доверие да го пуска в официални мачове...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Отборът на Черно море и Марко Тиаго се разделиха по взаимно съгласие, научи кореспондент на Novsport.com.
Както ви съобщихме и по-рано, бразилецът се прибра в България в края на миналата седмица, за да разтрогне клуба, тъй като има огромно желание да продължи кариерата си в Кипър. В същото време наставникът на "моряците" Стефан Генов нямаше намерение да разчита на "кариоката" през новия шампионат и това също се оказа решаващо за съдбата му на "Тича".
Междувременно стана ясно, че спортно-техническият щаб на варненци е останал доволен от представянето на каращите проби футболисти и най-вероятно в близките дни те ще парафират договори с клуба.
Единствено колебания има около привличането на Дийн Шийлдс, който до момента не е впечатлил с изявите си и ще му бъде даден последен шанс за доказване в контролата с Калиакра на 7-ми юли (четвъртък).
Ако трансферът на шотландеца пропадне, то на "Тича" ще акостира млад бразилски състезател със сериозна визитка за годините си в родния му шампионат.
Тиаго освободи още едно място за играч извън Европа.Май това беше целта.Сега спокойно могат да вземат цели двама нови такива футболиста.Може би са намерени вече и се чака подходящия момент за привличането им.Дано се случи някое крило-шило като ЖО!От много време не сме имали играч с подобни качества.Последния за който се сещам е Омониго Темиле.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Генов май беше казал, че чакаме на проби бразилец, който е офанзивен футболист, а тука пък някой беше споменал, че е крило, не знам дали става въпрос за един и същи играч, но пък щом е млад и със сериозна визитка, изглежда оптимистично