"Тур дьо Франс" 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

haha

Re: "Тур дьо Франс" 2011

Мнениеот haha » 04 юли 2011 14:57

И според мен,Джирото ще се окаже една от причините,Андиу да победи Контадор.А Алберто,колкото и да е добър,много често допуска тактически грешки и губи време в напълно спокойни етапи.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юли 2011 15:06

haha написа:И според мен,Джирото ще се окаже една от причините,Андиу да победи Контадор.А Алберто,колкото и да е добър,много често допуска тактически грешки и губи време в напълно спокойни етапи.

Като първият етап... за чий х*й му беше да седи посредата на колоната? Топ играчите винаги трябва да са в челото, за да са максимално застраховани от падания! Не, че в челото няма падания, но са по-рядко и не се губи толкова време в тях, а и поне си в една група с преките ти съперници - каквото за теб, такова и за тях!

Не става само с педалиране, трябва и акъл! Кондатор е блестящ колоездач, но му липсва малко акъл и тактическа подготовка!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

haha

Мнениеот haha » 04 юли 2011 15:48

Както и през 2009 май беше,когато имаше страничен вятър,който разкъса колоната,като точно Контадор беше човекът,при който стана това разкъсване и изгуби 40 секунди при напълно равнинен етап.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 04 юли 2011 16:09

Ми Контадор вече не трябва да мисли само за Анди и да се надява на последния часовник,защото ако на Анди може да стопи 40 сек. то на Брадли Уигинс не съм сигурен че ще успее.Това което се случва досега е много хубаво защото ще стане много отворен Тур като доидат планините Контадор със сигурност ще пробва атаки.

mollinko
Контакти:

Мнениеот mollinko » 04 юли 2011 16:44

абсолютно сам си е винвоен Контадар в два такива етапи да е на 1:40 зад Анди и останалите, а тур-а все е едно за него е правен,първите 12 етапа равнинни,карай си айляк,а той.. :)

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 04 юли 2011 18:51

haha написа:Както и през 2009 май беше,когато имаше страничен вятър,който разкъса колоната,като точно Контадор беше човекът,при който стана това разкъсване и изгуби 40 секунди при напълно равнинен етап.

Меншов ;)
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

haha

Мнениеот haha » 04 юли 2011 18:58

AnalBreaker написа:
haha написа:Както и през 2009 май беше,когато имаше страничен вятър,който разкъса колоната,като точно Контадор беше човекът,при който стана това разкъсване и изгуби 40 секунди при напълно равнинен етап.

Меншов ;)

Меншов изгуби при страничен вятър,ама през 2008,Контадор ги изгуби през 2009.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юли 2011 19:32

buffon написа:Ми Контадор вече не трябва да мисли само за Анди и да се надява на последния часовник,защото ако на Анди може да стопи 40 сек. то на Брадли Уигинс не съм сигурен че ще успее.Това което се случва досега е много хубаво защото ще стане много отворен Тур като доидат планините Контадор със сигурност ще пробва атаки.

Брадли ще загуби време в планините. ;) Той не е страшен.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 04 юли 2011 19:36

megan fox написа:
buffon написа:Ми Контадор вече не трябва да мисли само за Анди и да се надява на последния часовник,защото ако на Анди може да стопи 40 сек. то на Брадли Уигинс не съм сигурен че ще успее.Това което се случва досега е много хубаво защото ще стане много отворен Тур като доидат планините Контадор със сигурност ще пробва атаки.

Пак забрави да дадеш прогноза ей :lol: :lol: :lol: :lol: Иначе Брадли няма никакъв шанс.Освен братята Шлек и Контадор друг претендент не виждам.Дано някои от четиримата гоУеми в Рейдиошак ме изненада :lol: :lol: 8-) 8-)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юли 2011 19:42

MagicMoments написа:
megan fox написа:

Пак забрави да дадеш прогноза ей :lol: :lol: :lol: :lol: Иначе Брадли няма никакъв шанс.Освен братята Шлек и Контадор друг претендент не виждам.Дано някои от четиримата гоУеми в Рейдиошак ме изненада :lol: :lol: 8-) 8-)

Не, днес не съм забравил, както казах бях раздвоен и реших да не налучквам. Повече клонях към Петаки, но и на Тор да бях заложил пак нямаше да позная. Много късно пуснаха интервюто с Тор, че ще кара за съотборника си, защото е в по-добра форма, а тогава вече беше минал крайният срок за прогнози. :)

Върни се в “Други спортове”