wolf написа:Veso1913 написа:Има една много интересна постановка при бразилските играчи,когато започнат да си търсят нов клуб.Проверяват какво се търси на пазара и ако не е чак толкова невъзможно,заявяват че те са точните хора за тази работа.Точно по тази схема при нас пристигна атакуващият халф Адемар,който трябваше да играе като бек и определено не се справяше на тази позиция.Едва две години по късно и след хиляди мъки,започна да върши работа благодарение на огромния си опит и нелошата техника която притежава.Но иначе чисто футболно определено не е за бек.Както и Тиаго.Видимо е централен защитник,или опорен халф.Но това е друга тема.Въпроса е какво ще получим ние като дясно крило по време на трансферния прозорец.Аз си мисля че имаме още опции.Има един бразилец и две черни перли,които още не сме ги видели.Дано излезе нещо от този шубрак.
На Футбол Мениджъра Тиаго е ЦЗ, не бек. И съм сигурен че скаутите на ФМ разбират повече от нашите тук
Тиаго си е идеално ляво крило, бърз е, има техника и подава точно. Прави добри комбинации в нападение, ама що го мъчат за бек не мога да разбера.