ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Кролик » 04 юли 2011 10:15

wolf написа:
Veso1913 написа:Има една много интересна постановка при бразилските играчи,когато започнат да си търсят нов клуб.Проверяват какво се търси на пазара и ако не е чак толкова невъзможно,заявяват че те са точните хора за тази работа.Точно по тази схема при нас пристигна атакуващият халф Адемар,който трябваше да играе като бек и определено не се справяше на тази позиция.Едва две години по късно и след хиляди мъки,започна да върши работа благодарение на огромния си опит и нелошата техника която притежава.Но иначе чисто футболно определено не е за бек.Както и Тиаго.Видимо е централен защитник,или опорен халф.Но това е друга тема.Въпроса е какво ще получим ние като дясно крило по време на трансферния прозорец.Аз си мисля че имаме още опции.Има един бразилец и две черни перли,които още не сме ги видели.Дано излезе нещо от този шубрак.

На Футбол Мениджъра Тиаго е ЦЗ, не бек. И съм сигурен че скаутите на ФМ разбират повече от нашите тук :mrgreen:

Тиаго си е идеално ляво крило, бърз е, има техника и подава точно. Прави добри комбинации в нападение, ама що го мъчат за бек не мога да разбера.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 04 юли 2011 10:42

То това е големия проблем..няма кой да центрира топката и това е не само при нас ами и при всички отбори..
Изключвам може би Левски които в последните години имат много добри типички крила-Жоазиньо/Зе соареш,Мюлдер също ги може..
При нас какво..само Тиаго може да центрира - гола на Жардел след идеален пас..

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 04 юли 2011 13:21

Тия са на спукали бе поне от видеото..кви глупости четеме?!

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 04 юли 2011 13:27

доста бърз и комбинативен футбол са играли Молдованите,но да не забравяме чеч са извадени в видеото явно само положенията на Зимбри и задната ножица на Божилов :)
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 04 юли 2011 14:01

chelseabg написа:Тия са на спукали бе поне от видеото..кви глупости четеме?!

Най-чистите положения в мача са били пропуски на Марадончо и Шийлдс, бъди сигурен, че това са положенията само на молдовците, а нашите просто ги няма във видеото, вероятно са сложили само ножицата на Божилов като най-красиво изпълнения в мача, защо примерно го няма отменения гол на Божилов като спорен момент в мача?!
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 04 юли 2011 14:04

Mourinio написа:
chelseabg написа:Тия са на спукали бе поне от видеото..кви глупости четеме?!

Еми те Молдованите как ще покажат нашите положения майната му само ЧЕРНО МОРЕ!

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 04 юли 2011 14:36

gong.bg

Бразилският защитник Марко Тиаго няма да играе повече в Черно море. Двете страни се разделиха днес по взаимно съгласие, научи Гонг. Предвид раздялата с левия бек, е почти на 100% сигурно, че клубното ръководство ще предложи контракт на дошлия на проби бивш футболист на Сливен Ивелин Янев.

Последният игра и в двете контроли на Черно море в Молдова. След завръщането си от Кишинев, треньорът Стефан Генов неслучайно намекна, че 98% е сигурно, че новите ще бъдат привлечени, тъй като е останал доволен от тях.

По непотвърдена информация, старши треньорът все още не е взел окончателно решение за шотландското дясно крило Дийн Шийлдс.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 юли 2011 14:59

Ивелин Янев.... и аз точно за него си мислех вчера, а и днес сутринта... изобщо не го знам що за стока е, а отляво оставаме само с Мурадов, така че явно Ивелин Янев ще се окаже един от ключовите играчи в лятната селекция. Въпросът е обаче каква му е класата на това момче - има ли потенциала да бъде стабилен в нашия отбор, да е поне една идея по-добър от Ради Бачев примерно.... въпреки че и той почна с дузпа още в първата контрола, ама да речем, че е била измислена... че на Ради Бачев дузпите просто ме вбесяваха :lol: Дали има сравнително сносно центриране... ама и да няма, поне отзад стабилен ли е, някой има ли представа? :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”