"Тур дьо Франс" 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: "Тур дьо Франс" 2011

Мнениеот MagicMoments » 03 юли 2011 16:54

megan fox написа:Пфу, дадох ви идея за игра, а изпуснах началото й... :(

Нищо от утре почваш и ти.7 точки пасив нищо не е .Може да даваш прогнози за победителите в 3 от категориите.Срока е до утре.Гледай това да не забравиш че ще изгубиш поне 30 точки :P :P
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

mollinko
Контакти:

Мнениеот mollinko » 03 юли 2011 17:23

Днес дали Леопард ще направят разлика на Саксобанк :roll:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юли 2011 00:48

Баси, неочаквах Гармин да спечелят отборното по часовник. Ако бях участвал в играта щях да заложа на Скай, или евентуално на Канчелара и компания, най-вече заради Канчелара. А братя Шлек трябва да позлатят Канчелара затова, което направи днес в часовника! Само благодарение на неговото колоездене те не загубиха ужасно много време!

Иначе сега ми е любопитно Тор колко време ще опази жълтата фланелка. Следват сприньторски етапи, така че не би трябвало да му е трудно, но да видим. Първите 2 етапа бяха изпълнени със изненади. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 04 юли 2011 12:42

Аз вчера изтървах етапа и съм учуден от трагично представяне на Саксо Банк.Контадор да изостава само след два етапа с 1и42 сек. едвали някои си го представял.Иначе днешния етап е за Кавендиш.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юли 2011 12:47

buffon написа:Аз вчера изтървах етапа и съм учуден от трагично представяне на Саксо Банк.Контадор да изостава само след два етапа с 1и42 сек. едвали някои си го представял.Иначе днешния етап е за Кавендиш.

Защо си изненадан? Саксо Банк са посредствен отбор, изключвам Контадор! Момчетата в Саксо сравнени със бившите съотборници, с които досега Алберто е печелил Тура са доста по-слаби. А и в Саксо нямат изявени часовникари, които да теглят тима в отборният часовник. Контадор трябва да се стреми да минимизира загубите докато не почнат планинските етапи, после ще стопява разликите, но до тогава не трябва да допуска разликата да става над 2 минути от Анди! Лошото е, че тази година и само един единствен индивидуален часовник, а в него Алберто ще стопи 30-тина, макс 40 секунди на Анди. :(

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 04 юли 2011 12:51

megan fox написа:
buffon написа:Аз вчера изтървах етапа и съм учуден от трагично представяне на Саксо Банк.Контадор да изостава само след два етапа с 1и42 сек. едвали някои си го представял.Иначе днешния етап е за Кавендиш.

Защо си изненадан? Саксо Банк са посредствен отбор, изключвам Контадор! Момчетата в Саксо сравнени със бившите съотборници, с които досега Алберто е печелил Тура са доста по-слаби. А и в Саксо нямат изявени часовникари, които да теглят тима в отборният часовник. Контадор трябва да се стреми да минимизира загубите докато не почнат планинските етапи, после ще стопява разликите, но до тогава не трябва да допуска разликата да става над 2 минути от Анди! Лошото е, че тази година и само един единствен индивидуален часовник, а в него Алберто ще стопи 30-тина, макс 40 секунди на Анди. :(

Не забравяй че чавовника е дълъг 43 километра и не е сред най лесните(видяхме го в Дофинето) и ако вали Алберто ще направи поне минута на Анди :roll: :roll: :!: :!:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 04 юли 2011 13:40

От къде да знае човек, може Анди да е поработил над часовника 8-) Иначе познах за Гармин, че ще спечелят ! :lol:
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юли 2011 13:55

track.and.field написа:От къде да знае човек, може Анди да е поработил над часовника 8-) Иначе познах за Гармин, че ще спечелят ! :lol:

Вчерашният часовник бе сравнително кратък и по-важното бе отборен, лесно е да постигнеш добър резултат, когато имаш феноменален часонивкар като Канчелара, който да кара пред теб и да ти задава темпото, но когато трябва да караш сам... Анди 100% е порабил над представянето си в часовниците, но едва ли е достатъчно.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юли 2011 13:57

MagicMoments написа:Не забравяй че чавовника е дълъг 43 километра и не е сред най лесните(видяхме го в Дофинето) и ако вали Алберто ще направи поне минута на Анди :roll: :roll: :!: :!:

Точно на това се надявам. Въпреки, че посочих Анди като краен победител в обиколката иска ми се Контадор отново да спечели, но предвид, че от Саксо Банк не могат да му помогнат кой знае колко много и предвид развитието на нещата от първият етап ще му бъде много трудно, а и умората от Джирото ще си каже думата в един момент. В предните години, когато Алберто печелеше Тура той не караше в Джирото, а тази година кара в него, а 4 седмици не ми се виждат достатъчни за почивка след такава тежка и натоварваща обиколка като тази на Италия.

Върни се в “Други спортове”