Игра с Прогнози-Обиколка НА Франция 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Игра с Прогнози-Обиколка НА Франция 2011

Мнениеот megan fox » 04 юли 2011 12:43

MagicMoments написа:За фланаелката при катерачите имате срок до 9 етап да давате прогнози. :mrgreen: :mrgreen:

Е то досега само аз съм дал прогноза за нея, но там всичко е ясно, в момента няма по-добър катерач от Контадор.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 04 юли 2011 12:45

megan fox написа:
MagicMoments написа:За фланаелката при катерачите имате срок до 9 етап да давате прогнози. :mrgreen: :mrgreen:

Е то досега само аз съм дал прогноза за нея, но там всичко е ясно, в момента няма по-добър катерач от Контадор.

Е да ама нали се сещаш че Контадор е най-добрия катерач ,но той печели височините в края на големите етапи ,а предишните ги обира откъснала се група. :geek: :geek:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юли 2011 13:17

MagicMoments написа:
megan fox написа:

Е да ама нали се сещаш че Контадор е най-добрия катерач ,но той печели височините в края на големите етапи ,а предишните ги обира откъснала се група. :geek: :geek:

Ако Алберто продължава да губи време в равнинните етапи ще му се наложи поне на 1 или 2 от височините да бъде в откъсващата се група! Ест, него трудно ще го пуснат да замине, но реално колко са тези,които ще могат да стискат на неговото темпо и да не бъдат изръсени? ;) Просто Контадор няма избор при този пасив, трябва да променя тактиката, а и не може да разчита на отбора си за голяма помощ. Няма стабилни грегари, които да го теглят във височините, нито пък такива дето да гонят бегалци... Алберто ще трябва сам да си върши мръсната работа! Не знам колко от вас си спомнят последният Тур, който спечели Ланс Армстронг, но тогава от Дискавъри нещо бяха объркали селекцията на отбора и единственият читав грегар, който американеца имаше бе Ярослав Попович, та на Ланс му се наложи да си върши всичката черна работа сам и караше основно с Расмусен! Армстронг го пускаше напред по височините да обира премиите за катерач и после заедно натискаха яко... Контадор този път ще трябва да заложи на подобна схема, само че вместо да кара все с един и същи колоездач(и) ще трябва да се задоволява с откъсващите си и да ги използва доколкото може.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 юли 2011 13:24

Контадор много добре знае, че тая минута може да я върне в който си иска етап, така че няма да си дава зор да се бута с откъсналите се групи. Ако му излезе възможност да я върне рано-още по-добре, но не вярвам да се натиска още на първите сериозни етапи. Плюс това Кадел (както обикновено) ще се издъни в решителния часовник.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

haha

Мнениеот haha » 04 юли 2011 14:54

Изключено е Контадор да се пробва в откъснала се група,няма шанс да го пуснат,а и той надали ще опита.Малко вероятно е точно той да вземе фанелката за катерач.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юли 2011 15:16

haha написа:Изключено е Контадор да се пробва в откъснала се група,няма шанс да го пуснат,а и той надали ще опита.Малко вероятно е точно той да вземе фанелката за катерач.

А той дали ще ги пита, дали го пускат или не?! Ако могат нека карат наравно с него, като им свършат силите по височините ще бъдат изръсени и Алберто ще продължи! Елементарно е.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 юли 2011 15:19

Еми то по тая логика и днеска може да им направи минута, давай да тръгва.

Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юли 2011 15:20

rhaegar написа:Еми то по тая логика и днеска може да им направи минута, давай да тръгва.

На равнинен етап? Това не е много умно. Контадор е катерач, той може да изръси останалите само по восичините... ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 юли 2011 15:28

megan fox написа:
rhaegar написа:Еми то по тая логика и днеска може да им направи минута, давай да тръгва.

На равнинен етап? Това не е много умно. Контадор е катерач, той може да изръси останалите само по восичините... ;)

Знам. И именно затова няма да тръгне с откъснала се група, даже и на височина. Да, ще атакува, да, ще върне минутата, че и отгоре, но в никакъв случай няма да е необмислено, само защото изостава и определено няма да е преди 13-14 етап. А дотогава я камилата, я камиларя.

Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 юли 2011 15:38

Ддз, аз лично харесвам по-агресивни колоездачи! Няма да забравя как навремето Ланс тръгваше сам да атакува поне 100 км преди финала? Ако някой тръгне с него - тръгне, хич не му пукаше, просто го изръсваше по височините. - това лично според мен е мнгоо по-интересно.

А помните ли Расмусен, че през 2005-а година няколко етапа носеше жълтата фланелка и Ланс се озори докато успее да си я върне, добре, че Расмусен бе трагичен часовникар и по време на един часовник падна цели 4 или 5 пъти! Та тогава как Расмусен облече жълтата фланелка? Атакува рано, много рано, отначало с група от 5-6 колоездачи, постепенно изръси останалите и продължи да вдига темпото, в един момент преднината му нарасна на над 20 минути и основната група водена от Дискавъри почнаха да го гонят! В крайна сметка не успяха да го хванат, само му заличиха няколко минути от преднината, но тя в крайна сметка бе толкова голяма, че той си навакса целият пасив от Ланс и му отвори преднина от около 3 минути, ако правилно помня! Те това е! И Контадор има силите да направи нещо подобно, а ако някой му се лепне да кара с него, все в един момент ще бъде изръсен...

А най-интересното бе, че след този етап... още на следващият ден, на следващият етап Расмусен пак атакува, но тогава Ланс му се лепна и караха двамата заедно целият етап!

Върни се в “Игри и забавления”