Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
loko_fc
Контакти:

Re: Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Мнениеот loko_fc » 03 юли 2011 23:24

Темата стана безмислена.....не,че е имала смисъл в зародиша си![/quote]
Чакай малко до преди малко се тупахте в гърдите,че сте най-верните ,а сега ми пишеш колко сме щели да бъдем ние срещу Ботев Гълъбово :mrgreen: Вие отивате на стадиона за да подкрепяте Ботев Пловдив или за да гледате Ботев Гълъбово ? Щом сте "ВЕРНИ" трябва да подкрепяте отбора си през целия мач,независимо срещу кого играе и с колко пада !
Точно с тия 3 клипа верността ви се изпари някъде май,a ?! :mrgreen:

И ВСЕ ОЩЕ ЧАКАМ СНИМКИ ИЛИ ВИДЕО ОТ НАЙ-ПОСЕТЕНОТО ВИ ГОСТУВАНЕ С/У ЛЕВСКИ И ЦСКА !!![/quote]

Абе "фенче",нали ви гледах"дербитата" и то домашните тази година! Мега зле сте! И чорбаи и говеда ви надвикаха! Във собствения си форум коментирахте колко сте зле,не ми излизай тука с клипчета от мачове без значение,мачове на които даже няма да ви има,както казах вече видяхме ви 15 години колко си подкрепяхте отбора в 'б" група![/quote]

----------------------------------------------------------------------------------
КАКВО ОЗНАЧАВА МАЧ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ?! На стадиона ти играе любимия ти отбор,това НЯМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ! С тия ваши изрази продължавате да показвате колко сте "ВЕРНИ" !
Вие,ако бяхте изпаднали в Б група и сте с чичо Митко в момента на стадиона и 10 човека нямаше да има ! Ония горе ми говори ,че на стадиона ни има по 1500 човека,за това сме на първо място по посещаемост ,щото сме 1500 човека,палячовци !
http://hooligans.bg/gallery/albums/user ... _14~30.jpg

И темата за Левски и ЦСКА я почна един ваш колега от жълтата секта ! Нали ние не сме ви дразнител,нали истинския дразнител ви е Левски,дайте да ви видим гостуването с/у големия ви дразнител бе ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: СМЯХ В ЖЪЛТО ! ГОСПОДАРИТЕ НА ЕФИРА !

anton950
Контакти:

Мнениеот anton950 » 03 юли 2011 23:25

Най-лудите и най-верните и най-големите са 6:на Левски,Цска,Локо Пловдив,Ботев Пловдив,Берое и Миньор Перник.Достойна конкуренция и са и на Нафтекс.Много верни и са и тези на Локо София,ама са много малко на брой.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 03 юли 2011 23:26

Абе Ботев биха в последното дерби, ако не се лъжа, така че off topic-a (пловдивски) до тук може да спре :)
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 03 юли 2011 23:26

nik_bg1 написа:
kubik написа:хахахах
На статистиката кое може да е неточно.
Я кажи първо колко хиляди победи имате срещу нас .
Предполагам си визирал времето до идването на Христолв.
Я да видим,колко?!?

Май пак четеш изберателно... Върни се назад, прочети ми мненията, може и да разбереш кое време, визирам...

Ми кажи де.
за кой период става дума?
Последна промяна от kubik на 03 юли 2011 23:27, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 03 юли 2011 23:27

PLOVDIV PEE 1912 написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
80%о т феновете на Ботев са от селата! Това го знае всеки! В Пловдив сте малцинство. Няма смисъл да го водим тоя спор, пак се обърна на Локо-Ботев. Пожелавам ти да си жив и здрав!

Дупе(наричам те така ,защото си поне с десет години по малък от мен),би ли обяснил от къде го измислихте това ?Искам да ми обясниш тука пред цяла България ,защо смяташ така?

Боксьор,чакам обяснение?

Боксер,чакам да ми отговориш..
Боксьора,ще ми отговаряш ли щото съм на работа утре?

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 03 юли 2011 23:28

CSKA ME написа:Абе Ботев биха в последното дерби, ако не се лъжа, така че off topic-a (пловдивски) до тук може да спре :)

... и то със сбирщина жабари :shock:

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 03 юли 2011 23:28

[quote="PLOVDIV PEE 1912"][/quote]

Веднага ще ти обясня. Всеки, който познавам и е от някакво сИелу - той е от Ботев, роднините му са от Ботев, съселяните му са от Ботев и заедно ходят на мачове. 80% от пловдивчаните, които познавам са от Локомотив. Много малко хора са от Ботев в Пловдив и това са най-вече необразованите хора с нисък социален статус. Много малко изключения има.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 03 юли 2011 23:30

Boksiorcheto написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Веднага ще ти обясня. Всеки, който познавам и е от някакво сИелу - той е от Ботев, роднините му са от Ботев, съселяните му са от Ботев и заедно ходят на мачове. 80% от пловдивчаните, които познавам са от Локомотив. Много малко хора са от Ботев в Пловдив и това са най-вече необразованите хора с нисък социален статус. Много малко изключения има.

И твоите познати и мнение са официална извадка хахаааххахах глупак!!!
Аз пък всички манагали дето ги познавам са от локу :lol:

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 03 юли 2011 23:31

CSKA ME написа:ЦСКА, Ботев и Берое.

:lol:
Цска :mrgreen:

Само като се сетя,когато ви затриваха отбора при Лупи и на протест организиран по медий и телевизий събрахте едвам 500 човека :lol: Ай,няма нужда
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 03 юли 2011 23:32

Boksiorcheto написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Ти май не си излизал от махалата... Да видиш свят, както се казва.

Върни се в “Футбол - България”