Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Re: Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Мнениеот Boksiorcheto » 03 юли 2011 22:19

Един град-един отбор написа:
Не забравяй, че за въпросното гостуване има хора и зад снимащия :) От Лазур съобщиха, че са продадени 2300 билета, но всички, които бяха там знаят, че по едно време полицаите не издържаха на психическия натиск и ни пуснаха без билети ... тогава влезе една доста голяма част от фенове, но наистина няма значение. Горд съм, че феновете ни не са цигани, а са горди българи, които носят жълто-черното върху себе си и подкрепят на всеки мач Ботев Пловдив!

Че нашите фенове да не би да са цигани, бе комплексиран дрогиран селянин?
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 03 юли 2011 22:19

kiko75 написа:
bianchi написа:Единствения отбор които е пьлнил клетката на герена до краен предел е Локомотив Пловдив това важи и за Бьлгарска Армия !

:shock:

ама сигурно човека има предвид само 2004-а година :mrgreen: :mrgreen:

щото не си спомням да е имало драма със събирането на коковците в клетката както последната година се случи с Цска-то :twisted:

избирателната памет е много приятна, но може да постави човек в сконфузни ситуации!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 03 юли 2011 22:21

botev_1912 написа:
kiko75 написа:
bianchi написа:Единствения отбор които е пьлнил клетката на герена до краен предел е Локомотив Пловдив това важи и за Бьлгарска Армия !

:shock:

ама сигурно човека има предвид само 2004-а година :mrgreen: :mrgreen:

щото не си спомням да е имало драма със събирането на коковците в клетката както последната година се случи с Цска-то :twisted:

избирателната памет е много приятна, но може да постави човек в сконфузни ситуации!

Много къса и "избирателна" памет имаш значи, комплексарче. По-миналата година също напълнихме клетката на "Армията". Напълнихме си и сектора в Ловеч тая година.
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

would
Контакти:

Мнениеот would » 03 юли 2011 22:26

То тука не може да се води една нормална дискусия, без нападки по оста Ботев-Локо Пловдив.Остава да качите пак снимки какви са феновете, като предишната тема :arrow: :arrow: :arrow:

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 03 юли 2011 22:26

Paralel написа:Не мисля, че момчетата от Ботев и Локо са разбрали темата. Тя не е за най-многобройни фенове и най-многобройна гостуваща агитка, а за най-вярната публика. Вярността се измерва не с брояч, а с любов към отбора. Има няколко фактора мачовете на Левски и ЦСКА за А група да не са толкова посетени, а тези на Ботев да са:
1. Почти всяка година феновете на червения и синия отбор посрещат европейски грандове. Само този сезон двата отбора са играли срещу Порто, Спортинг, Лил, Бешикташ и Рапид Виена. И така е почти всяка година. Нормално е след мач срещу Барселона, Ливърпул или Челси, публиката да не приема толкова сериозно мача срещу Светкавица.
2. Ботев е много посетен, защото най-сетне "канарчетата" се освободиха от предишния си собственик и духът им е приповдигнат. Всички знаем, че предишните 10 години бяха с по-малко публика от Левски, ЦСКА и Локо. Въпреки това такива цифри в мачове във В група наистина предизвикват уважение.

За мен най-верни са феновете на Локо София и Славия. Въпреки липсата на титли в последните години, множеството проблеми, скандали, корупция, бездушни футболисти и наличието на Левски и ЦСКА в същия град - почитатели на "железничарите" и "белите" все още има. Може да са малко, но ви гарантирам, че те са най-верните фенове в България!

Ето го отговора на въпроса,макар по същество да е зададен некоректно! Вярна и добра са две различни понятия! Няма по-вярна публика от тази на Ботев Пловдив! И не говоря за бройка! Говоря наистина за вярност.Много съм любопитен ако изхвърлят Левски,ЦСКА или Локо Пловдив във В група,колко от феновете им ще се бръкнат в джоба за да спасяват отбора си и колко от тях ще ходят изобщо на мачове!

Оставям ви го за домашно! И дано никога не ви се случва!
Последна промяна от Muscarin на 03 юли 2011 22:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ta4i
Контакти:

Мнениеот ta4i » 03 юли 2011 22:26

botev_1912 написа:
would написа:Като най-верни фенове, поставям тези на Берое, Ботев Пловдив, Левски,Локо Пловдив и Цска.Това са агитките, които съм подредил по азбучен ред, защото ще съм пристрастен, ако кажа само една от тях.

Не мисля че най-многобройните винаги означава най-верните :? :?

темата е за съвсем други неща но пак се изврати в словесни полюции по оста Ботев-Локо и Левски-Цска

Прав си приятелю най-верни няма нищо общо със най-многобройни !!!
Но деситината фена на Берое сигурно са страшно верни щом ги слагаш между феновете на Ботев,Локо,и т.н.
Бургас-морето,сините вълни!!!
За всички Бургазлии Нефтохимик в сърцето винаги стои!!!
Бъгария не е София!!!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 03 юли 2011 22:27

Boksiorcheto написа:
Не забравяй, че за въпросното гостуване има хора и зад снимащия :) От Лазур съобщиха, че са продадени 2300 билета, но всички, които бяха там знаят, че по едно време полицаите не издържаха на психическия натиск и ни пуснаха без билети ... тогава влезе една доста голяма част от фенове, но наистина няма значение. Горд съм, че феновете ни не са цигани, а са горди българи, които носят жълто-черното върху себе си и подкрепят на всеки мач Ботев Пловдив!

Ми то цяла България го видя бе Вълчо! "Когато баща ми беше майка"
Последна промяна от Muscarin на 03 юли 2011 22:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 03 юли 2011 22:29

AREA BIANCONERA написа:
Boksiorcheto написа:Да, Ботев може да е по-посетеният отбор този сезон, но феновете на Локомотив Пловдив са най-верните и не мисля, че трябва да има съмнение в това.

Това че феновете на Локомотив са най-верните е ясно и на малките деца. В това спор няма.

Тази година феновете а Ботев бяха в малко по-приповдигнато настроение и не може да се отрече добрата посещаемост която имаха за "В" група. Но да не забравяме че живота не е толкова хубав и лъскав колкото изглежда на пръв поглед. Нека да видим дали така ще пдкрепят отбора си след няколко загуби, които неизбежно ще дойдат. Защото е лесно да се подкрепя отбор който побеждава футболисти на по 40 и нагоре години по селските игрища, а съвсем друго е когато се заредят няколко загуби. Всички помнят и знаят как тези същите фенове са гонили и са заплашвали собственните си футболисти по пътищата на България.

Бе интересно,2 малки деца имам ама никое от тях даже не е чувало за Вълчовския отбор! А колко сте вярни видяхме когато 15 години си бяхте средняшки отбор в "Б' група,преди наркомана да закрие Велбъжд!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 03 юли 2011 22:31

botev_1912 написа:
kubik написа:Сега и ако обясниш как точно е изчеслено,кой колко има на мач след като няма турникети,бройката на билетите не се отчита никъде и т.н

сигурно както се смята на вашия стадион - има 500 казва се 3000 ;)
важното е че е смятано както за едните така и за другите!

п.с. да ви питам след като Кокчо ви сложи турникети след ремонта - защо не ги ползвате? Да не би да ви е срам от цифрите които показват? :mrgreen: :mrgreen:

Пак преписвата вашите приоми на други. :lol:

За разлика от вас на Лаута бройката на око се пиши в границите на нормалното.
До като при вас е уможена по 3 даже и по 4
Последните ви мачове в ''в'' група го доказват,бяхте по 500 до 1000 човека, а се писахте по 2000-3000

Викаш както е за единте ,така и за другите?!?

Сега ако кажеш ,че статистиката която си постнал е от футбол24 направо няма думи.Смах голям!.Да знаеш много е обективна спрямо Локомотив Пловдив.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 03 юли 2011 22:32

Boksiorcheto написа:

За обида какво беше наказанието? 1 седмица БАН, може би ... аз лично понесох наказанието - надявам се и този потребител да го понесе ...

Иначе, за да отговоря на въпроса ти няма да използвам лаконичното "ДА" ... надявам се знаеш кои са Сандокана, Чобата, Вълчо и прочие ...
Поздравявам те, боксьорче! /преди да отнесеш бана за обида естествено/

http://vbox7.com/play:8c91d451
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Върни се в “Футбол - България”