Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Най - верните фенове, и най - добра гостуваща агитка в БГ

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 03 юли 2011 20:25

cska_90 написа:
Corwin написа:Чорбаря с 10-те клипа от мача с фулъм и Рома:
http://www.youtube.com/watch?v=jCburrkU ... re=related - към 1:10 това отзад цялото е сектор с фенове на Левски. Ако искаш и мачовете от ШЛ и УЕФА тогава да ти пусна... явно си тъп, щом не осъзнаваш, че тази тема не е за такива мачове, а за мачовете, когато отборите са в дупка. За Левски това значи 400 човека, за ЦСКА - 30. Иначе винаги може да напускаме клипове на пълните стадиони, но не това е вярност.

Това отзад е празно бе!! :lol: :lol: :lol: :lol:
А иначе -имайте търпение-идва новото първенство-ПАК ЩЕ СИ ГОВОРИМ!!Саааааааааамо малко изчакайте!!Ще бъдете изненадани!!

Ще се изненадаме страшно да знаеш!!!Стига да направите ново знаме ще се изненадаме!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 03 юли 2011 20:27

rado. написа:
emo_75 написа:
kiko75 написа:http://www.youtube.com/watch?v=nj92w8EZiu0&feature=related когато някоя агитка повтори това да доиде да ми се обади аз съм го виждла двапати в моя живот 90 година фенове на ботев в благоевград и фенове на ЦСКА 2007 ловеч другото е тин тири митири 8-) пряк очевидец и на двата мача

онзи мач в Благоевград беше 1993г финал за купата и нищо не може да се сравнява с това което направиха тогава феновете на БОТЕВ-около 12 000 души на 200 и кусур километра.помня този мач все едно,че беше вчера.заради такива моменти си струва да живееш.
и пак ще бъде така,убеден съм.

Ехе айде пак се размечтахме :lol: Тогава имаше 50 безплатни автобуса по 50 човека,колко прави :?: И кво другите 10000 с коли а :lol: :lol: Да не говорим,че такива хора отидоха тогава,че направо настрьхвам :lol: А как се вьрнахте.... :roll:

мечтайте вие да направите подобно нещо.автобусите бяха точно 167 на брой приятел аз бях в автобус номер 132.през целия път до Благоевград не ни задмина кола различна от пловдивска.знам,че е трудно да се признае,но е факт.ще се постарая да намеря снимката от в.МАЧ ЕКСПРЕС по онова време и ще я постна тук и ти ми кажи колко е имало тогава.

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 03 юли 2011 20:27

rado. написа:
emo_75 написа:
kiko75 написа:http://www.youtube.com/watch?v=nj92w8EZiu0&feature=related когато някоя агитка повтори това да доиде да ми се обади аз съм го виждла двапати в моя живот 90 година фенове на ботев в благоевград и фенове на ЦСКА 2007 ловеч другото е тин тири митири 8-) пряк очевидец и на двата мача

онзи мач в Благоевград беше 1993г финал за купата и нищо не може да се сравнява с това което направиха тогава феновете на БОТЕВ-около 12 000 души на 200 и кусур километра.помня този мач все едно,че беше вчера.заради такива моменти си струва да живееш.

Ехе айде пак се размечтахме :lol: Тогава имаше 50 безплатни автобуса по 50 човека,колко прави :?: И кво другите 10000 с коли а :lol: :lol: Да не говорим,че такива хора отидоха тогава,че направо настрьхвам :lol: А как се вьрнахте.... :roll:

Добре де не ти ли стига акъла, че има хора дето са ходили на този мач?
АЗ БЯХ В РЕЙС 157-и
Това е присъщо за вас имате едничка цел в живота да мразите!

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 03 юли 2011 20:29

Пловдив е номер 1 ! левски на мач 300 човека ЦСКА 299 срам и позор ! особедно в а група са пьлна скрьб и вьобще нямат място за сравнение с Локомотив и Ботев И Берое Стара загора ! Не целя да обидя някои но е така

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 03 юли 2011 20:32

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=69b2AH1J42Y[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rhvfzzGO73Y&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rwfhf24Nqcg&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t7AwOMF64FA[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QDuXFI_SD7Q[/youtube]
Изображение

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 03 юли 2011 20:33

и пак ще бъде така,убеден съм.[/quote]
Ехе айде пак се размечтахме :lol: Тогава имаше 50 безплатни автобуса по 50 човека,колко прави :?: И кво другите 10000 с коли а :lol: :lol: Да не говорим,че такива хора отидоха тогава,че направо настрьхвам :lol: А как се вьрнахте.... :roll:[/quote]

АЗ БЯХ В РЕЙС 157-и
Това е присъщо за вас имате едничка цел в живота да мразите![/quote]
Да а аз бях в 839-и :lol: А следващия пьт като се класирате за финал за купата,освен безплатни автобуси,раздайте и по едно бурканче кисело мляко,да идат и пенсионери,освен другите безделници :oops: П.С.Дано все още сьществува киселото мляко тогава!

Потребителски аватар
sokkoban
Контакти:

Мнениеот sokkoban » 03 юли 2011 20:35

rado. написа:онзи мач в Благоевград беше 1993г финал за купата и нищо не може да се сравнява с това което направиха тогава феновете на БОТЕВ-около 12 000 души на 200 и кусур километра.помня този мач все едно,че беше вчера.заради такива моменти си струва да живееш.

Ехе айде пак се размечтахме :lol: Тогава имаше 50 безплатни автобуса по 50 човека,колко прави :?: И кво другите 10000 с коли а :lol: :lol: Да не говорим,че такива хора отидоха тогава,че направо настрьхвам :lol: А как се вьрнахте.... :roll:[/quote]

АЗ БЯХ В РЕЙС 157-и
Да а аз бях в 839-и :lol: А следващия пьт като се класирате за финал за купата,освен безплатни автобуси,раздайте и по едно бурканче кисело мляко,да идат и пенсионери,освен другите безделници :oops: П.С.Дано все още сьществува киселото мляко тогава![/quote]

Имаш ли да кажеш нещо смислено или омразата те побърква в момента?
ДЕчко може би си бил кърмаче тогава и сега избиваш комплекси а?

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 03 юли 2011 20:38

sokkoban написа:
rado. написа:онзи мач в Благоевград беше 1993г финал за купата и нищо не може да се сравнява с това което направиха тогава феновете на БОТЕВ-около 12 000 души на 200 и кусур километра.помня този мач все едно,че беше вчера.заради такива моменти си струва да живееш.

АЗ БЯХ В РЕЙС 157-и
Да а аз бях в 839-и :lol: А следващия пьт като се класирате за финал за купата,освен безплатни автобуси,раздайте и по едно бурканче кисело мляко,да идат и пенсионери,освен другите безделници :oops: П.С.Дано все още сьществува киселото мляко тогава![/quote]

ДЕчко може би си бил кърмаче тогава и сега избиваш комплекси а?[/quote]
Аз бях вьв 144 реис патувах с Ирфан

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 03 юли 2011 20:41

АЗ БЯХ В РЕЙС 157-и

ДЕчко може би си бил кърмаче тогава и сега избиваш комплекси а?[/quote]
93-та бях на 15 и много добре си спомням,какво беше :!: За комплекси при нас да говорим е все едно да кажеш,че Цветан Василев е бил на мач на сдружението,тоест нещо виртуално ! Докато сьвсем скоро комплексите ВИ льснаха и всички ги видяха,след случая с мечето,или това не беше комплексарска работа....А :?:

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 03 юли 2011 20:43

Паразитите във В група им се надуваше двойно бройката на всеки техен мач , не ми се мисли някога ако влезнат в А група по колко ще ги изкарват на мачове ...

пс: Колегата от Враца , който писа в началото дали знае , че техните фенове се имат с нашите и си ходят по мачове и 2те агитки ?

пс2: Посещаемостта е спорна за това кой бил с най-добра посещеамост като гост. Но не са Левски и Цска , защото може да не се съгласите с мен но от София пътуват максимум по 10 коли , всичко друго е от областта в която ще се играе мача на дадения отбор. Като цяло Пловдивските клубове + Берое , Литекс се мъчат и донякъде успяват и толкова.

http://www.youtube.com/watch?v=69b2AH1J ... dded#at=11
Последна промяна от Asterix на 03 юли 2011 20:45, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - България”