Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

svis2ov
Контакти:

Re: ДА ОСТАВИМ ВЕЛЕВ ДА НАПРАВИ ЛЕВСКИ СИЛЕН!

Мнениеот svis2ov » 25 май 2009 17:12

Вместо да дадем 1млн евро за нови играчи, трябва да дадем 1 млн евро за нов и голям чуждестранен тренер!! Това е! От младите и от това, което имаме ще направи чудеса. :idea:

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 25 май 2009 17:13

На първо време се сещам за един-Стефан Грозданов."Локо" София е това,което той направи от него.А и "Левски" под негово ръководство играеше добър футбол.

Потребителски аватар
graf_
Контакти:

Мнениеот graf_ » 25 май 2009 17:14

И аз съм съгласен с dimitar59. Имах предвид преди това за победите с 1:0 и мъката цял мач, просто това не е Левски който съм гледал и който искам да гледам. Велев просто не ги разбира нещата, от който и да се учи!
L.S.F.C.

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Re: Едно не мога да разбера

Мнениеот Yobs1912 » 25 май 2009 17:33

ФАКТ е че говедата където и да отидат в България няма агитка дето да им викне кзл

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 25 май 2009 17:34

Левски е наречен отбор на народа след победата над ЦСКА със 7:2 (освен със създаването си). Наречен е не от кои да е, а от "Свободна Европа" и свободната западна преса, които излизат със заглавие: Отбора на народа победи отбора на властта със 7:2. По отношение на"присвояването", да наистина нашите създатели са решили на събрание съвсем демократично да нарекат клуба "Левски" (това е още една причина Левски да се нарича отбора на народа, че е създаден спонтанно, без указ от каквато и да е власт, докато ЦСКА е създаден със заповед ;)), но не е ли така и с Централния Спортен Клуб на АРМИЯТА :)? Години наред ЦСКА се отъждествяваше с Армията. Състезателите им бяха наричани "армейци". Това не е ли по-голямо присвояване, още повече, че е направено "отгоре". Както указа за обединяване на Левски с отбора на Спартак никога не е бил приеман положително от феновете на отбора, както и никога не се е скандирало "само Левски-Спартак" и т.н.

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 25 май 2009 17:47

po tazi logika vsi4ki otbori sa otborite na naroda
no vij levski si be6e mvr-otbora.
v kraq na krai6tata naroda mrazi pove4e poliziqta otkolkoto armiqta
a nqkoi da se se6ta koga za pryv i edinstven put prez perioda 1944-1989
ministar e bit ot naroda
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 25 май 2009 17:55

HEATSEEKER написа:po tazi logika vsi4ki otbori sa otborite na naroda
no vij levski si be6e mvr-otbora.
v kraq na krai6tata naroda mrazi pove4e poliziqta otkolkoto armiqta
a nqkoi da se se6ta koga za pryv i edinstven put prez perioda 1944-1989
ministar e bit ot naroda

По коя логика? За създаването ли? Не е така, както писах ЦСКА не е. Този отфор е създаден със заповед. Ако пишеш за Славия и други подобни да. Но не случахно споменах западната преса. От тогава тръгва това клише ;). Само за Левски е писано така. А по отношение на МВР прочети пак, именно след въпросния мач Левски е обединен насилствено с отбора на МВР. Не знам колко си голям, но очевидно не си много. Преди 1989-та никой не свързваше Левски (даже във формат Левски-Спартак) с МВР, докато ЦСКА се гордееха, че са армейци (а си беше смешно, армията е най-голямата сила в една държава и един отбор да се отъждествява с нея е просто глупаво, въпреки, че имаше и други армейски отбори). И когато тоталитарната д-ва се срина логично беше и изкуствените отбори да я последват. Я някой любител на статистиката да извади баланса Левски-ЦСКА ама след 1989-та, титли, купи, Европа мачове по между им. Тогава ще се разберат доста неща ;).

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 май 2009 17:56

dimitar59 написа:На първо време се сещам за един-Стефан Грозданов."Локо" София е това,което той направи от него.А и "Левски" под негово ръководство играеше добър футбол.

И аз съм за Стефан Грозданов....така отпада тезата, че няма да познава възможностите на играчите.....доказан тактик, и за разлика от повечето треньори, от неговото поколение, е отворен за новите тенденции във футбола.....според мен, със сегашните играчи в Левски, Грозданов би направил един доста силен отбор !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 25 май 2009 17:59

ne mi otgovori na vaprosa koi e edinstveniqt bit ministar po vreme na komunizma
ako ne znae6 ...da ti otgovoq ..
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 25 май 2009 18:02

Хайде поне пиши на Кирилица.

Върни се в “Архив”