valkaredgi написа:Дърво без корен написа:Kolec написа:От малък се ме учили едно нещо и до днес се опитвам да го спазвам - За умрелия или хубаво или нищо! Може Г. Илиев да беше мафиот, ама вече не е ... незнам какъв главен редактор може да си като даже не му пише имената с главна буква... малко е болен мозък, но за Мечо съм съгласен! Защото хасковското циганче от 4 центрирания едно успява да направи както трябва... И не мога да не се включа в спора за Гунди... мога да кажа само че Петър Жеков е бил много по-добър играч... погледнете статистиката и тогава говорете! (Той е единствения капитан на националния ни отбор, извел ни до среброто на световно по футбол)!
О, Господи!
До днес знаех, че на СП най-доброто ни класиране е 4-то място, а на Олимпиада-2 трети и едно второ.Благодарение на теб разбрах, че имаме и сребърен медал от Световно, както и, че П. Жеков е бил капитан на националният отбор.
Да живей науката!
Статията е доста стара, леко еклектична, но има много истина в нея.Далеко съм от мисълта, че тогава са играли само за едното ядене, но пък и се класираме 4 пъти подред на Световни финали, при 16 участващи отбора, като отстраняваме Франция, Белгия , Холандия, Полша.
момче , казах ти само да четеш и никакво писане щото се излагаш.жеков и на 30% няма как да стигне гунди по футболни качества.
Това на мен ли го написа

Еххх.... Ferruccio Valcareggi